Uğurlu Liste

insan ne yaparsa kendine yapıyo.güçlü olmak lazım arkadaşlar.beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim.burda ki herkesin muradına ermesi :teselli:için dua edicem.

yavruşşşş hoş geldin ama hasta gelmişin oldu mu hiç. biz seni öyle mi yoladık gurbeteeesenağlama
hemen iyileş bakimmm.... gelim çorba yapim sana gerekirse. :tomato:
Valla bak öyle rezilçorba yaparım ki inanmazsın hemencecik iyileşiverirsin kurtulmak için kaydirigubbakcemile3

Benim de bugün kırmızılarım geldi.Pazartesi hormon testi yaptıracam .İns.sorun cıkmaz.Subatta son doz rahimağzı kanserine karsı olan asımı olup d.kontrol hapımı bırakacam bebis icin.İns. bende martta surprizimi veririm.Çok korkuyorum.Simdiden okadar heyecanlıyımkiii

"kuzularımın sessizliğiiii" sinemalardaaaa!!delikafadulden
perilerim nerdeeeeeee:sm_confused:

neslicim 3 gün önceden lekelenmem başladı canım adet oluyorum maalesef beni silebilirsin canım listeden ben yoruldum artık

kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum. cok mutluyum çünkü b hcg sonucum belli oldu. 16 dan 65 e yükselmiş. hamileliğim yolunda gidiyor cok sükür canlarım. Rabbim bu güzel duyguyu sizlere de tattırsın insallah.

kızlar 23ü adet günümdü 3 gündür ara ara az yani 1tane günlük ped ancak dolacak şekilde açık renkli adet oluyorum..eğer bu adetse benim yeni tarih 23 şubat ama yoruldum ara verebilirim kocişi ikna edersem....

sidelya tebrikler canım...sağlıklı hamişlik diliyorum...:)

güzel kuşum, son aylarca kalabalıklaştık bunu yaşayanlar olarak. mevsimden midir, hormonlardan ya da stresten midir bilmiyorum ama eğer öyleyse, elle tutulur bi sebebi yok gibi bu az ve öz kanamanın..
Bir de ikinci ihtimal var ki dört gözle birimizden birimizin başına gelmesini ümit ediyorum :)
Üzerine görme dedikleri şey de buna çok benziyor tatlım.
Hayırlısı, keyiflisi ve adil olanı ola gayrııı!!:Saruboceq:

Ne bekliyodun ki başka :dilcikar: o kaddar diyoz. Rahatla artık be ya a.s
iyileştin mi kırgındın eccük.
lem bana bak.. yok bana bakma
yiğenime bak... hemi de iyi bak klava:
sositosositokarışmam sonra

neslicim canım inşallah 2. ihtimaldir.....:Saruboceq:

arkadaşlara sordum böle bir durum yaşayan var mı diye ama cevap alamadım..hiç böle olmamıştım...biraz önce baktım peçeteye bile gelmediCADIARZU

:ecrin_bebek:

fıstıkımmm "implantasyon kanaması" olarak arattır bi nette. yerimseniben

neslicim baktım evet aynen tarife uyuyor ama biliosun daha önce hep terslikler kovaladı beni şimdide iyi bişiler olması bana mucize olacak....şüpheli oldum herşeye karşı....bu hafta tam adet olmazsam kan testi yaptırıcam bakalım....

kızlarrrr nesli selammmmmmmmmm ben doğurdummmmmmmmmmmm :)
21 ocak akşamı aldım kızımı kucağıma Allah ıma çok şükür darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah..

21 ocak akşamı aldım kızımı kucağıma Allah ıma çok şükür darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah..

canımmmm çok sevindim...allah analı babalı büyütsün....:ecrin_bebek:

:lepihhhhhhhhhh beeeeeee ! :dance: ilk bebikooomuzzzzz hoş geldin dünyaya!:sm_cool:
Anası fırsat bulunca anlat hele bize dea.s adını ne koydun kuzucuğununnn?
merhaba tatlis hamisler ve hamis adaylar:))nasilsiniz=))
cucuuuuu... :asigim:
çoğunluk iyi, azınlık da iyi olacak :))
hamişlerimiz sidelya delüsü hariç süper, o paranoyak çıktınaniknaniknaniknanikdoğurunca inanacak hamileliğine :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…