tuğbacığım, canım nasıl sarsıcı olduğunu biliyorum güzelim, ben de daha bir çok arkadaşımız da bu acı tecrübeyi yaşadık. Sen kendini toplamış görünüyorsun, buna çok sevindim. En yakın zamanda kuzuna da kavuşacaksın inan bana.
(ben burda biraz kıdemliyim, bişey diyince oluyo mu ne :tomato:a.s)
Hoş geldin tatlım a.s.
kızlar döndüm almanyadan grip oldum evde yatıyorum.daha iyiym bugün dijital olan avlasyon testlerinden aldım 30euroya onu denicem uygun zamanda daha önce kendime koşu bandı bakıyorum zayıflayacağım sonra bebek...
herkesi öpüyorum pazartesi yazarım size bol bol bu arada
kızlar 23ü adet günümdü 3 gündür ara ara az yani 1tane günlük ped ancak dolacak şekilde açık renkli adet oluyorum..eğer bu adetse benim yeni tarih23 şubat ama yoruldum ara verebilirim kocişi ikna edersem....
kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum. cok mutluyum çünkü b hcg sonucum belli oldu. 16 dan 65 e yükselmiş. hamileliğim yolunda gidiyor cok sükür canlarım. Rabbim bu güzel duyguyu sizlere de tattırsın insallah.
neslicim canım inşallah 2. ihtimaldir.....:Saruboceq:
arkadaşlara sordum böle bir durum yaşayan var mı diye ama cevap alamadım..hiç böle olmamıştım...biraz önce baktım peçeteye bile gelmediCADIARZU
:ecrin_bebek:
kızlarrrr nesli selammmmmmmmmm ben doğurdummmmmmmmmmmm :)
21 ocak akşamı aldım kızımı kucağıma Allah ıma çok şükür darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah..
:lepikızlarrrr nesli selammmmmmmmmm ben doğurdummmmmmmmmmmm :)
21 ocak akşamı aldım kızımı kucağıma Allah ıma çok şükür darısı isteyen dileyen herkesin başına inşallah..
cucuuuuu... :asigim:merhaba tatlis hamisler ve hamis adaylar:))nasilsiniz=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?