Uğurlu Liste

güsel çok geçmiş olsun
sidelya sanada geçmişler olsun (bol bol vitaminli besinler ye) Allah şifa versinn herkese

ah canım benim, bu olsa olsa benim bu sefer de midemi haşat ettiğimin habercisidir kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Yoo neden öyle diyosun belli mi olur midem bulanıyo diyince hemen aklıma o geldi benimmsırnaşık şey

herkese selamun aleyküm.hastalarımıza geçmiş olsun diyorum.allah şifa versin.bende midemi çok fena üşütmüşüm geceden beri yanıp duruyo.hele gece o yanmanın verdiği sızıyla uyandım.ee bugün güzel haber veren yokmu.öpüldünüz.

canım benim hoş geldin, hemen ekliyorum listeyea.s.
allah kavuştursun

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytKızlar ces_nar da hamişşşşşş hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

arkadaşlar çok güzel olmuş.ben 5 aylık bebeğimi düşürdüm 3 ay olucak.çalışmalara başlıcaz.beni de eklermisiniz listeye.31 ocak 2009

kızlar benim bugün regl olmam lazımdı ama olmadım test alıp hüsrana uğramaktanda korkuyorum pazartesiye kadar beklicem hayırlısı inş hamileyimdir offf offffffffffffffff

arkadaşlar çok güzel olmuş.ben 5 aylık bebeğimi düşürdüm 3 ay olucak.çalışmalara başlıcaz.beni de eklermisiniz listeye.31 ocak 2009
tuğbacığım, canım nasıl sarsıcı olduğunu biliyorum güzelim, ben de daha bir çok arkadaşımız da bu acı tecrübeyi yaşadık. Sen kendini toplamış görünüyorsun, buna çok sevindim. En yakın zamanda kuzuna da kavuşacaksın inan bana.
(ben burda biraz kıdemliyim, bişey diyince oluyo mu ne :tomato:a.s)
Hoş geldin tatlım a.s.

merhaba lıste cok guzel olmus ellerıne saglık canım adet tarıhım 31 ocak eklersen sevınırım herkese hayırlı olsun....

günaydınnn kuşlarr...hihoyyyt ces_nar tebrikler...:hooray:neslicim nasısın cicim?? kasıklarım ağrıyoo...karnımda garip bi sancıyla kalktım..adetim erken mi gelcek acaba??? fisfisfis bi de ben geçen akşam bi rüya gördüm..çok garipti..acaba dedimm tuttumu ki bu ay??

sğl cnmhihoyyyt benimde adetime yakın çok kasıklarım ağırdı sen yinede tedbirini al nolur nolmaz allah gönlüne göre versin inş.:teselli:

kızlar ilk defa bu listeye adımı yazdırdım ve adı gibi uğurlu geldi inş.darısı diğerlerinin başınaa tavsiye ederim--- nesli'ye kocam alkış lütfennnnnn

sğl cnmhihoyyyt benimde adetime yakın çok kasıklarım ağırdı sen yinede tedbirini al nolur nolmaz allah gönlüne göre versin inş.:teselli:

aminn inşallahh..bütün herkesin....:Saruboceq:

bak şimcik heycan yaptımm...
kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

merhaba lıste cok guzel olmus ellerıne saglık canım adet tarıhım 31 ocak eklersen sevınırım herkese hayırlı olsun....
hemen ekliyorum güzelim, şubat müjdecileri çoğalıyoooo kaydirigubbakcemile5
teşekkürler tatlım ben iyiyim..
ve fakat senin daha çook günün var, neden erken gelsin ki? Rüyanı da anlat hele ben yorumlarımnaniknanik

kızlar ilk defa bu listeye adımı yazdırdım ve adı gibi uğurlu geldi inş.darısı diğerlerinin başınaa tavsiye ederim--- nesli'ye kocam alkış lütfennnnnn
kaydirigubbakcemile3 millet çalışır alkışı nesli alır he mi... ay sen çok yaşa cesssooo kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
meleklerim, güzellerim benim, bugün de dışardayım, okul için film çekmeye gidiyorum, aksilik çıkmasın diye dua edin n'olur! Kabusum oldu bu iş:1shok:
öpüyorum hepiniziiiiia.s.

annatıym neslicimm...ben 2 ay önce işten ayrıldım..rüyamda ayrıldığım işyerime gidiyorum..orda eşyalarımı filan toparlarken orda çalışan bi abi gülümsiyerek kendi odasının kapısını açıyo..içerde köpek warmış meğer..ama küçücük bembeyaz pofuduk tüyleri olan sewimli bi süs köpeği..çok temiz ...bi de elbisesi bile war üstünde..ben köpekten korktuğum için alın onu istemiyorum diye çığlık atıyorum..köpek coşkulu bi şekilde ayaklarıma dolanıyo..ama öyle hawlama filan yada ısırma yok..bacaklarıma dolanıp oynuyo coşuyo:) ben de çığlık çığlığa..neyse sonra patronu görüyorum diyo ki biraz daha kalsan gitmesen ben de diyorumki ayın 30u oldu..daha beklemem...(( 30 da adet tarihim)) sonra orda bi koltukta otururken köpek yine geliyo..we saçma bu kısmı belki ama yanıma yaklaşırken bi anda çook sewimli emekliyen bi erkek bebeğe dönüştü..sarı saçlı masmawi gözlü..yanıma geliyo gülücükler atıp parmağını sewimli sewimli sallıya sallıya ismimi söylüyo bana sesleniyo..çok şaşırıyorum nasıl olur diyorum..orda birisi diyoki sen onu istemedin ama o seni çok istiyo bakk diyo..çok garip uyandım..köpek görmek habermiş..acaba dedim..oğluşum geliyo da bana haber mi weriyo..çok uzun anlattım dimiii :))

ces_nar çok sevindim hamiş olmana:CüvCüv: allah hayırlısıyla kucagına almaya almayı nasip etsin inş.darısı bizim başımızaaa

ces_nar tebrıklerr allah hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın....
nesliicimm çok teşekkürlerrrrr

kızlar döndüm almanyadan grip oldum evde yatıyorum.daha iyiym bugün dijital olan avlasyon testlerinden aldım 30euroya onu denicem uygun zamanda daha önce kendime koşu bandı bakıyorum zayıflayacağım sonra bebek...

herkesi öpüyorum pazartesi yazarım size bol bol bu arada

he bide avulasyon testinin içinde tahmini yumurtlama takvimi var 35 günde olan için ilk gününden itibaren 18 gün yumurtlama gunu verılmıs

tarihler söyle
28- günde bır olan icin 11 .gun
29-12
30-13
31-14
32-15
33-16
34-17
35-18
36-19 vsvs devam ediyo yumurtlama gunundden 2 gun ıcınde ıse en verımlı zaman
bide bazı kadınlar reglı dönemınde yumurtluyormus onlar ıcınde reglın oldugu ılk gunden ıtıbaren he gun test yapılmasını yazmıslar.40 gunluk regl perıyduna kadar normalmıs.bende 35 gunde bır oluyodum.anormal sanıyodum bı suru hormon ılacı kullanmıstım.avrupada dr lar farklı dusunuyor.40 gunde bır regl olmak normalmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…