canım benim hoş geldin, hemen ekliyorum listeyea.s.herkesee güzel ve mutlu günler diliyorumm....
listeye bayıldım ne kadar özenilerek hazırlanmışşş ellerinize sağlık. bu listede ben de yer almak isterimmm 6.5 haftalık hamişimmm.son sat tarihim 28 kasım; internetteki hesaplamalara göre doğum inşallahhh:Saruboceq: 4 eylül....
aslında hamile olduğumu 3 hafta önce öğrendim bu 3 hafta çok ama çok stresli geçti yapılan testlerde problem oldu tekrar testler yapıldı ve temiz çıktı ;bebişşş ultrasonda görünmedii ama Allaha şükürler olsun dün herşey belli olduuu..ve çokkk mutluyummmm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve tüm isteyenlere dee güzell bebişler nasipp etsinnn
tuğbacığım, canım nasıl sarsıcı olduğunu biliyorum güzelim, ben de daha bir çok arkadaşımız da bu acı tecrübeyi yaşadık. Sen kendini toplamış görünüyorsun, buna çok sevindim. En yakın zamanda kuzuna da kavuşacaksın inan bana.arkadaşlar çok güzel olmuş.ben 5 aylık bebeğimi düşürdüm 3 ay olucak.çalışmalara başlıcaz.beni de eklermisiniz listeye.31 ocak 2009
günaydınnn kuşlarr...hihoyyyt ces_nar tebrikler...:hooray:neslicim nasısın cicim?? kasıklarım ağrıyoo...karnımda garip bi sancıyla kalktım..adetim erken mi gelcek acaba??? fisfisfis bi de ben geçen akşam bi rüya gördüm..çok garipti..acaba dedimm tuttumu ki bu ay??
sğl cnmhihoyyyt benimde adetime yakın çok kasıklarım ağırdı sen yinede tedbirini al nolur nolmaz allah gönlüne göre versin inş.:teselli:
hemen ekliyorum güzelim, şubat müjdecileri çoğalıyoooo kaydirigubbakcemile5merhaba lıste cok guzel olmus ellerıne saglık canım adet tarıhım 31 ocak eklersen sevınırım herkese hayırlı olsun....
teşekkürler tatlım ben iyiyim..günaydınnn kuşlarr...hihoyyyt ces_nar tebrikler...:hooray:neslicim nasısın cicim?? kasıklarım ağrıyoo...karnımda garip bi sancıyla kalktım..adetim erken mi gelcek acaba??? fisfisfis bi de ben geçen akşam bi rüya gördüm..çok garipti..acaba dedimm tuttumu ki bu ay??
kaydirigubbakcemile3 millet çalışır alkışı nesli alır he mi... ay sen çok yaşa cesssooo kaydirigubbakcemile3kızlar ilk defa bu listeye adımı yazdırdım ve adı gibi uğurlu geldi inş.darısı diğerlerinin başınaa tavsiye ederim--- nesli'ye kocam alkış lütfennnnnn
kızlar ilk defa bu listeye adımı yazdırdım ve adı gibi uğurlu geldi inş.darısı diğerlerinin başınaa tavsiye ederim--- nesli'ye kocam alkış lütfennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?