Günaydın Bulcuk, günaydın kızlarr :)a.s.
selinnna82, tatlım evet bence de bi test yaptır, hazır şımarıyoruz bu aralar sen de şımart bizi :CüvCüv:
klava:superisiiiiiiiiiiiiiiiii klava: (anladın sen):mymeka:
kızlar sınava gidiyorum şimdi, öğleden sonra gelicem :)
donatın bakiiim topiki ben gelene kadar:içelim:en az bir kutlama bekliyorum ona göre!!
kız cessssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!
ben ve relaks. canım benden relax anca bak bu kadar olur delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ekleriz elbette tatlım :) hoş geldinna.s.arkadaslar benide eklermisiniz bende 21 yasindayim ,son sat 26.09 tahmini gün ise 26haziran
:dilcikar:nesli aşkım nedesen haklısın öpüyorum o güzel yanaklarından seniŞeniza.s.
valla midem göçük olunca annemi aradım o götürdü arabayla, köprü trafiğine takıldık, 15 dk geç girebildim sınava o da çamurluk ve şirretlik yaparaktan :jeyyar:nesli naptın geldinmi sınavdan nasıl geçti şekerr.
kuzum benim de hade dön gayrii ne uzun fuarmış bu bea!! özledikka.skizlar almanyadayim hala bu gece donuyorum islerden vakit bulup nete giremedim.hepinizi seviyorum.gelince bol bol konusuruz.fena hasta oldum burda gripten yatiyorum iki gundur sanirim gelince de pazartesiye kadar yatarim.bu arada avulasyon testleri burda markette satiliyor 18 euro:)
ah canım benim, bu olsa olsa benim bu sefer de midemi haşat ettiğimin habercisidir kaydirigubbakcemile3Sınavında başarılar.Belki bu bulantılar bir şeyin habercisidir:) Umarım öyledir.
tatlım sen der demez araştırayım dedim, bir yerde rastladım doktora soru cevap şeklindeydi. o tam ortasındayken gitmiş 12 mm imiş, aynı soruları soruyordu neredeyse. 18 mm den itibaren yeterli büyüklükte sayılıyormuş yumurta. Zaten bu yazışmaların devamında bu yazan kişi de doktor kontrolüne gittiğinde yumurtasının 19 mm ye ulaştığını görmüş. Ki o ortasında, sen daha ortasında da değilsin üstelik yerimsenibenkızlar dün doktora gittim yumurtamın gelişmesini beğenmedi bu ay şansın %10 dedi yinede deneyin dedi adet olduğumda tekrar gidicem ilaç vercekmiş büyümesini desteklemek için..şimdi kafama takılanı söyleyim doktor mu yanılıyo yoksa ben mi karar werelim. dün adetimin 15. günüydü 12mm imiş yumurtam ama adetime bugün 18 gün war yani yaklaşık kaç olmalı hamile kalmak için ? 6 ocakta adet olum 10 şubatta olucam tekrar..yani 34-35 günde adet oluyuyorum geç gelişmesi normal aslında daha büyür dimi :S
canımmmmm neslicimmmm kuşummmmmm kendimi nasıl affettirecem sanaaaaa biraz ipuçu verseneee :çok üzgünüm:
kızlar slm neslı ve dıgerlerı ben gıremıyorum nete cunku annem hastanede yatıyor canlarım kusura bakmayın bakamıyorum buraya optm hepınızı
günaydın kızlarrra.s.
qusel geçmiş olsun canım Allah şifa versin
sidelya Allah kavuştursun dikkat et kendine kocan yok diye ihmal etme sakın oda gelince bakar sana
tesekkur ederim canımcım. bakar dimi gelince. :çok üzgünüm: neyse az kaldı yarın akşam gelecek insallahhihoyyyt:sm_cool:
herkese günaydın. kıslar ben ne talihsiz avradım ya offf. hamişliği öğrendiğim gün benim herif ankaraya toplantıya gitti. naz yapacak kimse yok. bi de grip oldum ki sorma. boğazım belim sırtım heryerim kırılıoo. burun desen masallah pancar gibi. kocacığım gelse de baksa bana sıcak sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?