Uğurlu Liste

nesli aşkım nedesen haklısın öpüyorum o güzel yanaklarından seniŞeniza.s.

arkadaslar benide eklermisiniz bende 21 yasindayim ,son sat 26.09 tahmini gün ise 26haziran
ekleriz elbette tatlım :) hoş geldinna.s.
nesli aşkım nedesen haklısın öpüyorum o güzel yanaklarından seniŞeniza.s.
:dilcikar:

nesli naptın geldinmi sınavdan nasıl geçti şekerr.
valla midem göçük olunca annemi aradım o götürdü arabayla, köprü trafiğine takıldık, 15 dk geç girebildim sınava o da çamurluk ve şirretlik yaparaktan :jeyyar:
ama güzel geçti, bu dersi de tarihin tozlu sayfalarına gömdüm herhalde-tatlicadiarzu-

kuzum benim de hade dön gayrii ne uzun fuarmış bu bea!! özledikka.s
Sınavında başarılar.Belki bu bulantılar bir şeyin habercisidir:) Umarım öyledir.
ah canım benim, bu olsa olsa benim bu sefer de midemi haşat ettiğimin habercisidir kaydirigubbakcemile3

kızlar dün doktora gittim yumurtamın gelişmesini beğenmedi bu ay şansın %10 dedi yinede deneyin dedi adet olduğumda tekrar gidicem ilaç vercekmiş büyümesini desteklemek için..şimdi kafama takılanı söyleyim doktor mu yanılıyo yoksa ben mi karar werelim. dün adetimin 15. günüydü 12mm imiş yumurtam ama adetime bugün 18 gün war yani yaklaşık kaç olmalı hamile kalmak için ? 6 ocakta adet olum 10 şubatta olucam tekrar..yani 34-35 günde adet oluyuyorum geç gelişmesi normal aslında daha büyür dimi :S

tatlım sen der demez araştırayım dedim, bir yerde rastladım doktora soru cevap şeklindeydi. o tam ortasındayken gitmiş 12 mm imiş, aynı soruları soruyordu neredeyse. 18 mm den itibaren yeterli büyüklükte sayılıyormuş yumurta. Zaten bu yazışmaların devamında bu yazan kişi de doktor kontrolüne gittiğinde yumurtasının 19 mm ye ulaştığını görmüş. Ki o ortasında, sen daha ortasında da değilsin üstelik yerimseniben
bir de uyarı yapılmış o yazışmalarda stress çok etkiliyormuş yumurtanın gelişimini. Ya zavkine saf aşıklar gibi yapmak gerek o işi herhalde.:asigim: Bebik bebik diye değilkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

canımmmmm neslicimmmm kuşummmmmm kendimi nasıl affettirecem sanaaaaa biraz ipuçu verseneee :çok üzgünüm:

ben iki hafta önce düşük yaptım.Hala adet olmadım ilk bebeğimdi 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok korkuyorum gebelik öncesi adetim düzenliydi.Ne zaman gebe kalabilirim bilemiyorum.Ama nisan ayında çalışmalara başlamayı düşünüyorum.Beni de atın aranıza......Umarım uğurlu gelir bu site.Dualarım hepinize

kızlar slm neslı ve dıgerlerı ben gıremıyorum nete cunku annem hastanede yatıyor canlarım kusura bakmayın bakamıyorum buraya optm hepınızı

kızlar slm neslı ve dıgerlerı ben gıremıyorum nete cunku annem hastanede yatıyor canlarım kusura bakmayın bakamıyorum buraya optm hepınızı

tatlım geçmiş olsun annen iyidir inş.allah şifa versina.s.

Cnm oek ıyı degıl ama şükürler olsun cok kotude degıl bakalım hayırlısı tesekkur ederım

Günaydın güzellerimm melekleriiiiiimm bideneeeciklerim:)))a.s.a.s.
iyi haberler bekliyorum dönünce ona göre hee

herkese günaydın. kıslar ben ne talihsiz avradım ya offf. hamişliği öğrendiğim gün benim herif ankaraya toplantıya gitti. naz yapacak kimse yok. bi de grip oldum ki sorma. boğazım belim sırtım heryerim kırılıoo. burun desen masallah pancar gibi. kocacığım gelse de baksa bana sıcak sıcak

günaydın kızlarrra.s.
qusel geçmiş olsun canım Allah şifa versin

sidelya Allah kavuştursun dikkat et kendine kocan yok diye ihmal etme sakın oda gelince bakar sana

günaydın kızlarrra.s.
qusel geçmiş olsun canım Allah şifa versin

sidelya Allah kavuştursun dikkat et kendine kocan yok diye ihmal etme sakın oda gelince bakar sana

tesekkur ederim canımcım. bakar dimi gelince. :çok üzgünüm: neyse az kaldı yarın akşam gelecek insallahhihoyyyt:sm_cool:

günaydın kızlaar..neslicim sewindim sınawının güzel geçmesine..
güsel geçmiş olsun annecine Allah şifa wersin...
hamişşş sidelyaaa,nane limon kaynat iç,iileş ki kocin gelincek daha süper naz yapasın kaydirigubbakcemile3

herkesee güzel ve mutlu günler diliyorumm....
listeye bayıldım ne kadar özenilerek hazırlanmışşş ellerinize sağlık. bu listede ben de yer almak isterimmm 6.5 haftalık hamişimmm.son sat tarihim 28 kasım; internetteki hesaplamalara göre doğum inşallahhh:Saruboceq: 4 eylül....
aslında hamile olduğumu 3 hafta önce öğrendim bu 3 hafta çok ama çok stresli geçti yapılan testlerde problem oldu tekrar testler yapıldı ve temiz çıktı ;bebişşş ultrasonda görünmedii ama Allaha şükürler olsun dün herşey belli olduuu..ve çokkk mutluyummmm
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve tüm isteyenlere dee güzell bebişler nasipp etsinnn

Geçmiş olsun şekerim.Tez zamanda iyileşirsin inşa.s Eşinde gelir az kalmış yatcan kalkcan gelcekdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…