Uğurlu Liste

listenin ilk bebeği doğmuş çokkk sevindim..Allah analı babalı büyütsün inş.. Allah isteyen herkese en yakın zamanda versin inşallah..

sağol canımmmm darısı sizlerin başına inşallahhh hihoyyyt hihoyyyt
ismi Selen idil oldu :ecrin_bebek:

mehtap canım çok teşekkür ederim :1rolleyes:

kızlar ben hala adet olmadım ayın 23 ünde olacaktım tık yok acaba bu ay tuttumuyerimseniben yoksa yine söktürücümü kullanacam

kızlar ben hala adet olmadım ayın 23 ünde olacaktım tık yok acaba bu ay tuttumuyerimseniben yoksa yine söktürücümü kullanacam
:sm_confused:elbette bilinmez....
ama
kaydirigubbakcemile çok çalıştığınıza eminim...
Şenizhem de bu kadar sevgi var...
yolunu gözlediğiniz yeter gayrii...
kaydirigubbakcemile2ilayda yeterince yalnız oynadı zaten...
:Saruboceq: bi de benim bedduam var tabiki....

:içelim:bana kalırsa hiç strese girme, bu günün bu anın tadını çıkar..
zira bunlar üçünüzün birarada olduğu son zamanlar... a.syerimseniben

nesli aşkım çok şekersin çok güldümdelikafadulden yaaaakaydirigubbakcemile3negüzel şeyler temenni etmişsin inş arkadaşım inşş dularımız tutarrrrrr:Saruboceq:

şimdi gördüm canım beni de eklemişsin listeye.inan gözyaşlarımı tutamadım.desteğin için teşekkürler.a.s.

şimdi gördüm canım beni de eklemişsin listeye.inan gözyaşlarımı tutamadım.desteğin için teşekkürler.a.s.
günaydın tatlıkuşş a.s.
asıl ben her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim, "burada böyle samimi ve paylaşımlı bir ortam kurabildiğimiz için" acılarımızı / sorunlarımızı nasıl paylaşıyorsak sevincimizi de öyle paylaşıyoruz"
kaydirigubbakcemile5birlikte daha güçlüyüz :1hug:yerimseniben
iyi ki kocaman kalbim var:1rolleyes: hepinizi çok seviyoruma.s

hadi haftasonu işler var, bugün niye sessiz ıssız bura! :dilcikar:

hadi haftasonu işler var, bugün niye sessiz ıssız bura! :dilcikar:

Ayy canım benim listede benim için yazdığın notu değiştirmişsin.Şimdi gördüm.Çok sevindim.Ne kadar güzel ifade etmişsin:1rolleyes:İnş.kestirmeden giderim gerçektenhihoyyyt Hepimiz kestirmeden gidelimm:Saruboceq:Az önce hastaneden geldim kan verdim sonucunu yarın alacam inş düzgün çıkar.Öpüyorum:sm_cool: İlgilenilmek çok güzel bunu hissettirdin bana çok saolll:1hug:

slm kızlar,adetim 2 gün geçti.bugün kanda test yaptırdım sonucu az önce aldım,malesef negatif.çok üzgünüm şuan....

slm kızlar,adetim 2 gün geçti.bugün kanda test yaptırdım sonucu az önce aldım,malesef negatif.çok üzgünüm şuan....
belki geç döllenme olmuştur bitanem. Hem biz bugün diye biliyoruz. Stres yapmadan, başka şeylerle oyalanarak bekle bakalım tatlım :teselli:

Düzgün çıkacak merak etme yerimseniben

belki geç döllenme olmuştur bitanem. Hem biz bugün diye biliyoruz. Stres yapmadan, başka şeylerle oyalanarak bekle bakalım tatlım :teselli:

desteğin için çok teşekkürler neslicim.ben yanlış hesaplamışım asıl adet tarihim dündü aslında bugünde olmayınca test yaptım ama malesef olmadı.
hayırlısı değilmiş demekki.allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin.
yeni hamile arkadaşımıda tebrik ediyorum,darısı isteyen herkesin başına inşallah.

kızlarr slm bugun son klomenımı ıcıom ve yarın dr a gıdıcem bakalım ne dıyecek ıns klomen işe yararda bu ay bebısıme kavusurum allah hepımızın meleklerını versın bır an once amınnnnnn

kızlarr slm bugun son klomenımı ıcıom ve yarın dr a gıdıcem bakalım ne dıyecek ıns klomen işe yararda bu ay bebısıme kavusurum allah hepımızın meleklerını versın bır an once amınnnnnn
ah kuzum benim, hadi hadiii :)))
iyi haberler bekliyoruz, kalbim zihnim seninle :)
:1hug:

kızlarrr size süper bı haberım vaaar 5,5 haftalıkkk hamıleymısııım bugun test yaptırdımm
bu uğurlu liste gerçekten cok uğurlu geldii banaa:CüvCüv: bu arada benım karnım cok büyük 3 aylık gıbi. ikiz olma ihtimalımde var ananme ikiz ve eşimin kuzenlerı ıkız :ecrin_bebek: acayıp mutluyuuuz allah herkese en kısa zamanda nasıp etsınn inşallah

bu arada ben gunduzlerı gıremıyorum işyerınde acılmıyor ama aksamları bakıyorum kızlar bu kulübden ve uğurlu lısteden hiç çıkmıycaaazz :):lepi:

oleyyyyyy bi hamile daha gelmiş...hayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı diliyorum..darısı başımıza inş...

:teyteylaaaaa olaaaaaaaaaaaaaaaa:teytey: canım çok sevindim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahhh aman artık kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…