:lepihhhhhhhhhh beeeeeee ! :dance: ilk bebikooomuzzzzz hoş geldin dünyaya!:sm_cool:
Anası fırsat bulunca anlat hele bize dea.s adını ne koydun kuzucuğununnn?
cucuuuuu... :asigim:
çoğunluk iyi, azınlık da iyi olacak :))
hamişlerimiz sidelya delüsü hariç süper, o paranoyak çıktınaniknaniknaniknanikdoğununca inanacak hamileliğine :roflol:
:sm_confused:elbette bilinmez....kızlar ben hala adet olmadım ayın 23 ünde olacaktım tık yok acaba bu ay tuttumuyerimseniben yoksa yine söktürücümü kullanacam
:sm_confused:elbette bilinmez....
ama
kaydirigubbakcemile çok çalıştığınıza eminim...
Şenizhem de bu kadar sevgi var...
yolunu gözlediğiniz yeter gayrii...
kaydirigubbakcemile2ilayda yeterince yalnız oynadı zaten...
:Saruboceq: bi de benim bedduam var tabiki....
:içelim:bana kalırsa hiç strese girme, bu günün bu anın tadını çıkar..
zira bunlar üçünüzün birarada olduğu son zamanlar... a.syerimseniben
günaydın tatlıkuşş a.s.şimdi gördüm canım beni de eklemişsin listeye.inan gözyaşlarımı tutamadım.desteğin için teşekkürler.a.s.
hadi haftasonu işler var, bugün niye sessiz ıssız bura! :dilcikar:
belki geç döllenme olmuştur bitanem. Hem biz bugün diye biliyoruz. Stres yapmadan, başka şeylerle oyalanarak bekle bakalım tatlım :teselli:slm kızlar,adetim 2 gün geçti.bugün kanda test yaptırdım sonucu az önce aldım,malesef negatif.çok üzgünüm şuan....
Düzgün çıkacak merak etme yerimsenibenAyy canım benim listede benim için yazdığın notu değiştirmişsin.Şimdi gördüm.Çok sevindim.Ne kadar güzel ifade etmişsin:1rolleyes:İnş.kestirmeden giderim gerçektenhihoyyyt Hepimiz kestirmeden gidelimm:Saruboceq:Az önce hastaneden geldim kan verdim sonucunu yarın alacam inş düzgün çıkar.Öpüyorum:sm_cool: İlgilenilmek çok güzel bunu hissettirdin bana çok saolll:1hug:
belki geç döllenme olmuştur bitanem. Hem biz bugün diye biliyoruz. Stres yapmadan, başka şeylerle oyalanarak bekle bakalım tatlım :teselli:
ah kuzum benim, hadi hadiii :)))kızlarr slm bugun son klomenımı ıcıom ve yarın dr a gıdıcem bakalım ne dıyecek ıns klomen işe yararda bu ay bebısıme kavusurum allah hepımızın meleklerını versın bır an once amınnnnnn
Günaydın Bulcuk, günaydın kızlarr :)a.s.
selinnna82, tatlım evet bence de bi test yaptır, hazır şımarıyoruz bu aralar sen de şımart bizi :CüvCüv:
klava:superisiiiiiiiiiiiiiiiii klava: (anladın sen):mymeka:
kızlar sınava gidiyorum şimdi, öğleden sonra gelicem :)
donatın bakiiim topiki ben gelene kadar:içelim:en az bir kutlama bekliyorum ona göre!!
kız cessssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!
kızlarrr size süper bı haberım vaaar 5,5 haftalıkkk hamıleymısııım bugun test yaptırdımm
bu uğurlu liste gerçekten cok uğurlu geldii banaa:CüvCüv: bu arada benım karnım cok büyük 3 aylık gıbi. ikiz olma ihtimalımde var ananme ikiz ve eşimin kuzenlerı ıkız :ecrin_bebek: acayıp mutluyuuuz allah herkese en kısa zamanda nasıp etsınn inşallah
kızlarrr size süper bı haberım vaaar 5,5 haftalıkkk hamıleymısııım bugun test yaptırdımm
bu uğurlu liste gerçekten cok uğurlu geldii banaa:CüvCüv: bu arada benım karnım cok büyük 3 aylık gıbi. ikiz olma ihtimalımde var ananme ikiz ve eşimin kuzenlerı ıkız :ecrin_bebek: acayıp mutluyuuuz allah herkese en kısa zamanda nasıp etsınn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?