Uğurlu Liste

günaydın fıstıkııım, iyiyiz iyiyiz, kimimiz heyecanlı kimimiz panik kimimiz erkencii :)
ama iyiyiz sen nasılsın kuzucuğum ?a.s.

ayy insallah hepimiz o güzel listeye geceriz tatlim ya...iyi olmaniza sevindima.s.
bende iyiyim,bugün 8.günüm malum ignelerle..haftaya kontrolüm var,bakalim doktor yumoslara ne dicek,sabirsizlikla bekliyorum,,insallah güzel haberleri verebilirim..sende durumlar ne?

kızlarrr merhabaaa valla ben hala adet olmadım artık bugün olmadı yarın garanti cumaya sırnaşık şey:roflol:bir test alıp yapayım diyorum ne diyorsunuz

ekliyorum tatlım.. daha çok başındayız yolun, umarım kestirmelerle şubat'ta yakalarız meleklerimizin kanatlarını :Saruboceq:
iyi haberler bekliyoruz bitanem :)
ben 4 dakika önce çenemde küçük bir sivilcemsi zımbırtıyla silkelendim :)
bu ay da yalnızım galiba :)) Ya da sivilcem ve adet belirtilerimle başbaşa mı demeliyim :))
kızlarrr merhabaaa valla ben hala adet olmadım artık bugün olmadı yarın garanti cumaya sırnaşık şey:roflol:bir test alıp yapayım diyorum ne diyorsunuz

kız periiiii :) ben sana bekle dedim evet ama senin bu kadar dayanıklı olacağını düşünmemiştim açıkçası. Ayakta alkışlıyorum sabrın için. Yirim seni yiriiiimmm:1hug:

Canım ya ne yapayım dayanamadım işte:sm_confused:
Belkide ilk denemenin vermiş olduğu heyecan yüzünden bekleyemedim
Ama bir daha bu kadar erken test yaptırmıycam canım haklısın

Fsh yüksek çıkınca aktardan arısütü+polen+ba aldım geldim az öncekaydirigubbakcemile2 İnş.faydasını görürüm.İçimde bir umut oldu nedensehihoyyyt Bebeğim bekle ben geliyorum yada yok ben bekliyorum sen gelkaydirigubbakcemile3

bence ortada buluşun nehirciğim iki taraf da çok yorulmasın :)) Faydasını görürsen bu listeden ikinci örnek olacaksın :)

bence ortada buluşun nehirciğim iki taraf da çok yorulmasın :)) Faydasını görürsen bu listeden ikinci örnek olacaksın :)

Evet ortada buluşalım bencede.Hatta mümkünse ben koşa koşa gider alır gelirim kıyamam bebişim hiç yorulmasın.:1hug: İnş.Faydasını görürüm ama benim martı beklemem gerekiyor faydasını gördüğümü anlayabilmek için.Mart listesine girerim umarım:ecrin_bebek: Ayy hem bana doğum günü hediyesi olur harika olurrhihoyyyt

neslicim cok sagol bitanem...
takma kafana,eninde sonunda Rabbimin izniyle olucak,gelecek meleklerimiz insallah...

kızlarr benide bu uğurlu listeye eklrmisiniz 11 şubat inşallahhhhhhhhhhh uğuru banada gelir :)) a.s.

neslicim...canımben 23 ünde başlayan 2günsonra bitip sonra 26 sında tekrarlayan adet oldu....artık hangisini beğenirsen onu yaz....yeni tarih 23 şubat yada 26 şubat....(eşimi ikna edersemara verip listeden bu birkaç ay çıkabilirimde..)

selam kızlar naber a.s.

regli gününe 5 gün kaldı
niyese bu ay daha sakinim hiç umudum yok olmıcakmıs gibi geliyo
hiç bu kadar umutsuz olmamıstım

Selam.Bugün kimse yok canım çok sıkıldı.Geçmedi bugün nedense başım ağrıdı valla.İnş.umudunun tersine hamilesindir.Sürpriz yapar bebeğin umarım:)

Ben sınavdan geldim kızlar..
ve fakat bütünşeme yolu görünüyor :) çok feciydi sorular
eee ben boşuna mı 5 senedir aynı sınava girip duruyorum, elbette zor olacak de mi be ya-tatlicadiarzu-

bu arada sancım var, rahmim kasıklarım her neyse işte biyerlerim zonkluyo
patlayacakmış gibi oluyo:bbo:
dün bir sivilcem vardı bugün iki oldular..
Çile bülbülüüüüüm çileeee
çile bülbülüüüüüümmmmm çilee!!
allahhhh!!!!!delikafadulden

Hadi geçmiş olsun.Belki umduğundan iyi gelir.Ya da hocanın vicdanlı anına da denk gelebilirsin Zonklamaların nedenini 2şubatta öğrenecez.İnş güzel haberler verirsin bizeeeee

vicdan mı fisfisfis
herifçioğlu nasıl keyifli sırıtıyordu, biz eziklere baktıkçça :)
bi görsennn
hayattaki tek mutluluğu bu olmalı :mymeka:
bütünleme daha iyi olacak ben de sular seller gibin ezberlerim :))

ee sizde neler var , çok sessiz ıssız kalmış buralar :)
tek ben mi gevezeyim acepkaydirigubbakcemile3

Çok üzgünüm çoook hmm ozaman bütünlemede geçersin inş. Evet çok ıssızdı bugün buralar:sm_confused: Ben de bişey yok.arısütü polenimi yedim sabah bir kaşık beğenmedim ama yiycem kararlıyımcokacimcoookListeye girmek isteyenler vara.s.

ya ben de öyle abuk bişey almışım ki rezil bi tadı var..
probolis miydi neydi
o acı tat veriyomuş. İlk başta bi iki kaşığı yuttum ama yok dayanamıyorum artık :1no2:

ya ben de öyle abuk bişey almışım ki rezil bi tadı var..
probolis miydi neydi
o acı tat veriyomuş. İlk başta bi iki kaşığı yuttum ama yok dayanamıyorum artık :1no2:

Başka bir marka al istersen ama belkide gerek bile kalmaz:dance: benimkisinin markası o değil ama neydi onuda unuttumkaydirigubbakcemile3o da pek güzel değil bozukgibi bir rengi var hatta bozukmu ki diye şüphelendim.Ne tatlı ne acı tuhaf bişey:1shok:

yok hayatım markasından değil
içerikten içeriktenn
polen + krembal +arı sütü + bi de işte o probolis zımbırtısı
acı eden de o bak bakim seninkinin içinde de var mı

evet rengi de bozuk gibi acayip :bbo:a.s

selam kızlar naber a.s.

regli gününe 5 gün kaldı
niyese bu ay daha sakinim hiç umudum yok olmıcakmıs gibi geliyo
hiç bu kadar umutsuz olmamıstım

julican ben de aynı durumdayım, ne bebik buralı ne ben oralıyım sanki kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…