günaydın fıstıkııım, iyiyiz iyiyiz, kimimiz heyecanlı kimimiz panik kimimiz erkencii :)
ama iyiyizsen nasılsın kuzucuğum ?a.s.
ekliyorum tatlım.. daha çok başındayız yolun, umarım kestirmelerle şubat'ta yakalarız meleklerimizin kanatlarını :Saruboceq:slm kızlar,dün gece adet oldum malesef,3 gün gecikti bu ay,çok umutlanmıştım,hamile modunda geziniyodum ama bu ayda olmadı.çok üzgünüm ama allahımdan hayırlısını diliyorum hep,demek ki daha vakti gelmedi.
neslicim yeni tarihim 24 şubat die ekler misin tatlım,inşallah şubat ayı hepimize uğurlu gelir ve liste coşar.:Saruboceq:
iyi haberler bekliyoruz bitanem :)ayy insallah hepimiz o güzel listeye geceriz tatlim ya...iyi olmaniza sevindima.s.
bende iyiyim,bugün 8.günüm malum ignelerle..haftaya kontrolüm var,bakalim doktor yumoslara ne dicek,sabirsizlikla bekliyorum,,insallah güzel haberleri verebilirim..sende durumlar ne?
kızlarrr merhabaaa valla ben hala adet olmadım artık bugün olmadı yarın garanti cumaya sırnaşık şey:roflol:bir test alıp yapayım diyorum ne diyorsunuz
bana bak kalkar malatya'ya da gelirim vallaaklava: o kadar erkenden test yapılıp moral bozulur mu klava: klava: klava:
yavrukuşum, tam tersini yap bundan sonra, günü geçtikten bir kaç gün sonra
olur mu tatlım..
Bak daha yeni başlamışsınız denemeye, görmeyeyim duymayayım bi dahaa tamam mı :teselli:
bence ortada buluşun nehirciğim iki taraf da çok yorulmasın :)) Faydasını görürsen bu listeden ikinci örnek olacaksın :)Fsh yüksek çıkınca aktardan arısütü+polen+ba aldım geldim az öncekaydirigubbakcemile2 İnş.faydasını görürüm.İçimde bir umut oldu nedensehihoyyyt Bebeğim bekle ben geliyorum yada yok ben bekliyorum sen gelkaydirigubbakcemile3
bence ortada buluşun nehirciğim iki taraf da çok yorulmasın :)) Faydasını görürsen bu listeden ikinci örnek olacaksın :)
ya ben de öyle abuk bişey almışım ki rezil bi tadı var..Çok üzgünüm çoook hmm ozaman bütünlemede geçersin inş. Evet çok ıssızdı bugün buralar:sm_confused: Ben de bişey yok.arısütü polenimi yedim sabah bir kaşık beğenmedim ama yiycem kararlıyımcokacimcoookListeye girmek isteyenler vara.s.
ya ben de öyle abuk bişey almışım ki rezil bi tadı var..
probolis miydi neydi
o acı tat veriyomuş. İlk başta bi iki kaşığı yuttum ama yok dayanamıyorum artık :1no2:
Başka bir marka al istersen ama belkide gerek bile kalmaz:dance: benimkisinin markası o değil ama neydi onuda unuttumkaydirigubbakcemile3o da pek güzel değil bozukgibi bir rengi var hatta bozukmu ki diye şüphelendim.Ne tatlı ne acı tuhaf bişey:1shok:
selam kızlar naber a.s.
regli gününe 5 gün kaldı
niyese bu ay daha sakinim hiç umudum yok olmıcakmıs gibi geliyo
hiç bu kadar umutsuz olmamıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?