Uğurlu Liste

Burkocum tebrik ederim canimmm...cok güzel bir haber bu gercekten..
ugurlu listemiz hakkaten güzel basladi:)))
hadi kizlar insallah teker teker gecicez o köseye bizde

ya kızlar yeni kürtaj oldum bilmeyenler için...korunmayacağım yeniden istiyoruz, bu arada ne gibi testler yaptırmam gerek? bilen var mı?Dr bişi demedi hemen çalışmalara devam dedi sadece:)e bizde dünden itibaren başladık....

Nesli listeye yaz; 21.12.2008 den itibaren çalışıyoz :) 13-23 ocak iş sebebi ile tatil...Sonra denemeye devam...

Son düzenleme:

yeni liste beni umutlandırdı...bu yıl çok güzel olacak inşallah...

ekliyorum tatlım:) seni böyle güzel güzel gaza gelişinde bi pırçık katkımız olduysa ne mutlu be ya, Almanya dönüşüne bırakmamana çok sevindim. Allah boş duranı sevmezmiş :jeyyar:

burcusal, snmgkc , fıstıklarım ekledim bilgileri. snmgkc , seninkini direk kopyaladım, bence daha iyi oldu. :) bi de yeni haftaya yeni fon yaptım, umarım ki beğenile!a.s.

kızlaarr benide listenize alır mısınııızz? ben ikinci bebiş için çalışıyorum..tedaviyle hamile kalıyorum canlarım..öptüm hepinizi..2 ocak adet tarihim..

kızlar bu hafta bize uğur getirsin listemiz dahada çoşar inş.hepinizi seviyorum:enbuyukkk:

MAŞALLAH DEEE:mymeka:kaydirigubbakcemile3

AHAHAHHAHAHA salaklaştım yahu çok sevindim,böle kendimmiş gibi :) neredeyse kocamı arıcam sevinçten....deli miyim neyim:)

BU KADAR SEVİNMENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM. ÇÜNKÜ BEN DE DÜŞÜK YAPMIŞTIM EYLÜL AYINDA VE BENİMLE BERABER BEBEĞİNİ KAYBEDENLER VE DÜŞÜK YAPANLAR LİSTELERİNDE OLANLAR HAMİLE KALDIKÇA HER SEFERİNDE DAHA DA UMUTLANIYORDUM. BEN DE SANA UMUT OLDUYSAM NE MUTLU BANAhihoyyyt

AAAAAA SÜPER BİR HABER CANIMMMMM:teytey::teytey::dance::dance:
ÇOK SEVİNDİMMMMMM HAYIRLI UĞURLU OLSUNNNN:sm_cool:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM. DARISI TÜM BEKLEYENLERİN BAŞINA:CüvCüv:

Burkocum tebrik ederim canimmm...cok güzel bir haber bu gercekten..
ugurlu listemiz hakkaten güzel basladi:)))
hadi kizlar insallah teker teker gecicez o köseye bizde

EE BOŞUNA "UĞURLU LİSTE" DEMEMİŞ BİZİM KIZ. GERÇEKTEN UĞURLU GELDİ. TEŞEKKÜR EDERİM CANIM, DARISI BAŞINA

burkocum tebrik ederim Şeniz
darısı bizim basımıza insallah:

İNŞALLAH CANIM İNŞALLAH:Saruboceq: LİSTEDE BEKLEMEDE KİMSE KALMASIN, HAMİŞLERLE DOLSUN LİSTEMİZ

SAĞOL CANIM. BEN DE HEPİNİZ İÇİN DUA EDİYORUM BİR AN ÖNCE YANIMA GELİN DİYE

Son düzenleme:
NESLİİİİ:asigim:AY DELİ KIZ:1rolleyes:AĞLATACAKSIN BENİ. NE GÜZEL OLMUŞ O LİSTE ÖYLEa.s.

ben de insallah temmuz annesi olucam.Allah her kesi bebişini saklasın.Amin!!!

merhaba kızlar günaydın hepinize hayırlı haftalar neslicim bilgilendirmen için çok teşekkür ederim bu arada listemiz süper olmuş ellerine sağlık

günaydın kızlar a.s.
güzel hamiş adayları
insallah bu hafta güzel haberler alısırız
benim daha zaman 26 aralığı bekliyorum
bu ay cok uzun geldi bana :uhm:

selam kızlar. bi hafta sonu giremedim neler neler olmuş. hamişler artmış çok sevindim. benimde adet tarihim dündü. bugün hala hastalanmadım ???? cok umutlandırmak istemiyorum kendimi. kanda yaptırdığım testin sonucunu yarın alacağım. eşim kendini kaptırdı coktan. iş yerindeyim dakika bası arıo hastalandın mı diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…