canım benim bu ay zor yav.yinede dikkatli davrandık.düşükteen sonra 3 ay 1 şubatta dolucak.kocişim korkuyo yine aynı şeyleri yaşarım bi problem olur die.ama ben içten içe istemiyo değilim.yolun sonunda bebek sahibi olmak varya insanın içinde korku falan kalmıyo gerçekten.bana 1 sene rahmini dinlendir diyolar 3 ay zor dayandım bu hamilelik ruhsal bağımlılık yapıyo sanırım insanda.burda sizinle herşeyi rahat paylaşabileceğimi anladım.bu listenin uğuruna inanmaya başladım.listede adımın karşısına yazdığın cümleyi her okuduğumda gözlerim doluyo.teşekkürlerkaydirigubbakcemile3
merhaba kizlar,keyifler nasil???
superisi canim tebrik ederimmmm cok güzel bi haber bu,darisi basimiza insallah
hihoyyytkızlarrrrr size bir haberim varrr çift çizgiyi gördümm :teytey:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
:dance:Ne kadar güzel bir haber.Allah tamamına erdirsin inşşş:Saruboceq:a.s.
nehir canımm teşekkürler bide ultrasonda görürsem meleğimi sevincim ikiye katlanacak
selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,
superisi çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsinnn meleğini
tüm dualarım bebişlerinin haberini almayı bekleyen annişler içinnn umudunuzu hiç kaybetmeyin nolurrrr :asigim:
Çok sağ ol tatlımyerimseniben Umudumuzu kaybetmedik kaybetmeyecez zaten o yüzden burdayız:ecrin_bebek: Liste bize de uğurlu gelecek inşş:Saruboceq:
Seni de tebrik ederim 1aylık hamileymişsin:1hug:Allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:
canım benim bilmiyorum nedendir ama bugün listeye bakarken içimden hepinizin bebişlerinize kavuşacağınız geçtii...:Saruboceq:Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh....
çok saol canımm darısı sizin başınızaa :Saruboceq:
kızlarr...bu sabah test yaptıımm..silik çıktııdelikafadulden pzt kan testine gidiciimmm....neslicimm teğet geçmedim sanırsam bu ayy..:CüvCüv:
Beni de eklermisiniz sat 18.10.2008 Nasipse 25 Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım :)
Çok sağ ol canım inş. içinden geçenler gerçek olur.Hem ben de inanıyorum.Herkesin çocuğu oluyor genelde bizim neden olmasın değilmi?Belki hemen , belki biraz uğraşarak sonuçta olacak bebeğimiz.Allah izin verirse tabii.:Saruboceq:
Fsh değerim yüksek çıktı biraz , dr. hap kullanırken normal olduğunu söyledi.Ben de sitedeki dr.a sordum.O da tüp bebek demiş hemen.Daha neler hiç denemeden etmeden.Biraz ona canım sıkıldı.Ama benim yine de ümidim var.yerimseniben Geçecek bugünler.Teşekkür ederim ilginea.s. Bebeğinin doğduğu haberlerini de alırız inş zamanı gelince
canım hiç sıkma canını Allah büyüktür İnşallahh gelicek bebişinizzen kısa zaman da.zaten olumsuz düşününce herşey olumsuz oluyor.içini karartma böyle olumsuzluklarla.
inşallah canım umarım burada hepimiz anneliğin güzelliklerini yaşarızz...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?