Uğurlu Liste

merhaba kizlar,keyifler nasil???
superisi canim tebrik ederimmmm cok güzel bi haber bu,darisi basimiza insallah

doktorlar elbetteki manevi yönden hazır olmanı da garantiye almak için uzun süre beklemeni öneriyorlar, haklılar da. Ama burada o kadar zamandır birsürü benzer olaya şahit oldum. Zaten rahim hazır hale gelmeden hamilelik gerçekleşmiyormuş. 3 ay sana yeterli geliyorsa, ben daha bekleme derim :1hug:
hayırlarıyla, güzellikleriyle gelsin, omuzlarımıza konsun kuşlarımız. :)

amin neslicim.zaten kötü bişey olucaksa olur.burda umutsuzluğa izin verilmediğini biliyorum ve başka bişey söylemiyorum

yok canım doktorlar 3ay verdi zati.çevremdeki insanların söylemesi.beni düşündükleri için.ama ben senin söylediklerini dikkete almayı düşünüyorum.hem kötü bişey olucaksa olur zaten.burda umutsuzluğa izin verilmediğini biliyorum ve başka bişey söylemiyorumyerimseniben

selammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,,,
superisi çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsinnn meleğini
tüm dualarım bebişlerinin haberini almayı bekleyen annişler içinnn umudunuzu hiç kaybetmeyin nolurrrr :asigim:

Çok sağ ol tatlımyerimseniben Umudumuzu kaybetmedik kaybetmeyecez zaten o yüzden burdayız:ecrin_bebek: Liste bize de uğurlu gelecek inşş:Saruboceq:
Seni de tebrik ederim 1aylık hamileymişsin:1hug:Allah tamamına erdirsin:ecrin_bebek:

canım benim bilmiyorum nedendir ama bugün listeye bakarken içimden hepinizin bebişlerinize kavuşacağınız geçtii...:Saruboceq:Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh....
çok saol canımm darısı sizin başınızaa :Saruboceq:

kızlarr...bu sabah test yaptıımm..silik çıktııdelikafadulden pzt kan testine gidiciimmm....neslicimm teğet geçmedim sanırsam bu ayy..:CüvCüv:

Çok sağ ol canım inş. içinden geçenler gerçek olur.Hem ben de inanıyorum.Herkesin çocuğu oluyor genelde bizim neden olmasın değilmi?Belki hemen , belki biraz uğraşarak sonuçta olacak bebeğimiz.Allah izin verirse tabii.:Saruboceq:
Fsh değerim yüksek çıktı biraz , dr. hap kullanırken normal olduğunu söyledi.Ben de sitedeki dr.a sordum.O da tüp bebek demiş hemen.Daha neler hiç denemeden etmeden.Biraz ona canım sıkıldı.Ama benim yine de ümidim var.yerimseniben Geçecek bugünler.Teşekkür ederim ilginea.s. Bebeğinin doğduğu haberlerini de alırız inş zamanı gelince

kızlarr...bu sabah test yaptıımm..silik çıktııdelikafadulden pzt kan testine gidiciimmm....neslicimm teğet geçmedim sanırsam bu ayy..:CüvCüv:

Tebrik ederim canımyerimseniben Silik çıkanlar da doğru çıkıyor belki erken yapmışsındır testi.Ben öyle okudum bi kaç kişiden.Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq: Gözün aydın:dance:

Beni de eklermisiniz sat 18.10.2008 Nasipse 25 Temmuzda bebeğimi kucağıma alacağım :)

canım hiç sıkma canını Allah büyüktür İnşallahh gelicek bebişinizz en kısa zaman da.zaten olumsuz düşününce herşey olumsuz oluyor.içini karartma böyle olumsuzluklarla.
inşallah canım umarım burada hepimiz anneliğin güzelliklerini yaşarızz...:Saruboceq:

Zuzuu ve navle tebrikk ederimmmm
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsinnn

Çok sağ ol canım.takmamaya çalışıyorum zaten ama insan etkileniyor ister istemez.:1no2: Hem aslında ben daha başındayım.Hala hapkullanıyorum son ay ama bu ay bırakacağım hapı.Şimdiden üzüyorum kendimi boşuna Belki de hemen gelir bebişim inş. yani :Saruboceq: Ben de ozaman burdan veririm sürprizimi:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…