Uğurlu Liste

Yanlış anlamışıım.Yok canım benimkisinde sadece 3ü var.Üçü bir aradalülülülülülü Hahahh iğrenç bir espri oldu:asigim:

:)) valla sevindim öyleyse

ben de keşke probolissiz olandan alsaydım diyodum. Bişey kaybetmemişim dimekk sositososito

hoş bulduk öle okuyodum...siz napıyosunuz. ya ben çok uyuşuğum bu ara bi türlü toplanamadım

çok canım sıkılıyo hiç iş modunda değilim öle bıraksalar hep uyusam istiyorum.gribimde fanajite çevirdi sanırım.geçmek bilmedi 10 gündür amann kendimi şirinlerdeki uykucu gibi hissediyorum...

hihoyyytkızlarrrrr size bir haberim varrr çift çizgiyi gördümm :teytey:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:

hihoyyytkızlarrrrr size bir haberim varrr çift çizgiyi gördümm :teytey:HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM:CüvCüv:
abooooooooooooooooooooooooooooooooooooouuuuuuuuuuuuuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
lennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hohaayttt
ay nasıl sevineceğimi de şaşırdımmm
ay ben biliyoduuuuummmmm
sana dua değil
beddua gerekiyomuşşşşş
hahayyytttttttttt
:dance::dance::dance:delikafadulden:dance:hihoyyythihoyyyt

nesliii canım arkadaşımmmm çok temiz kalplisin darısı senin başına inşşşşşşşşşşşş

ay allah sağ salim tamamına erdirsin darısı hepimizin başına :)
bu arada bende dün dijital testi haptım hormon seviyesi yarısında daha ayın biri gibi 2. çubugu kullanıcam sonrasındada reglimi beklicem bakalım ne zaman yumurtluyorum:)

nesli benim notada yaz :) ne zaman yumurtladığını bulmaya çalışıyo diye:)

yazdım senemciğim, bitanem benim :))

periiiii seni eşekler kovalasın gıııızzzzzzz :))
yirim la seniiiiiiii yirim yiriiiimmmmmmmmmm
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: :1hug:

yazdım senemciğim, bitanem benim :))

periiiii seni eşekler kovalasın gıııızzzzzzz :))
yirim la seniiiiiiii yirim yiriiiimmmmmmmmmm
:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim: :1hug:

bütün eşşekler kovalasın bacımmmm yeee beniii gızzzzz yeeeeeeeeeeee bide ultrasonda görürsem değmeyin banaaaaaaa:CüvCüv:hihoyyyt

bütün eşşekler kovalasın bacımmmm yeee beniii gızzzzz yeeeeeeeeeeee bide ultrasonda görürsem değmeyin banaaaaaaa:CüvCüv:hihoyyyt
ya ben de gelicem ben deeeee
peri beni de götürrrrrrr kaydirigubbakcemile

bu arada msn zımbırtını da eşekler kovalaya:))

peri ilayda ne yaptı öğrenince... eşin ne yaptı??

la anlatsana gıcık gacııı :)klava:

NOT:
ben cevaplarımı aldım, paylaşayım hemen :
eşine de kızına da söylememiş pericik, heyecandan da gözü bişey görmüyo :))

Son düzenleme:
ayyyyyyyyy sanki kendim hamileymişim gibi heyecan yaptım.superisi tebrik ederim.allah tüm isteyenlere versin ikaydirigubbakcemile5 inşallah

şekerimm tuğbaaammm :))
senin de az kaldı, hadi iyi haberler bekliyoruzzz :))

canım benim bu ay zor yav.yinede dikkatli davrandık.düşükteen sonra 3 ay 1 şubatta dolucak.kocişim korkuyo yine aynı şeyleri yaşarım bi problem olur die.ama ben içten içe istemiyo değilim.yolun sonunda bebek sahibi olmak varya insanın içinde korku falan kalmıyo gerçekten.bana 1 sene rahmini dinlendir diyolar 3 ay zor dayandım bu hamilelik ruhsal bağımlılık yapıyo sanırım insanda.burda sizinle herşeyi rahat paylaşabileceğimi anladım.bu listenin uğuruna inanmaya başladım.listede adımın karşısına yazdığın cümleyi her okuduğumda gözlerim doluyo.teşekkürlerkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…