Uğurlu Liste

canım tebrik ederim. rahat huzurlu hayırlı bir hamilelik geçirmen dileğiyle :1hug:

teşekkür ederim canım..inşallah maddi manewi enkısa zamanda toparlanırsın da sen de werirsin tekrar müjdeli haberleri bize..

neslii aşkım listede benim meleğiminde doğum tarihini yazsana 27.09.2009 evlilik yıldönümümüzde bize hediye olarak gelecek inş:Saruboceq:allah izin verirse nasip ederse

bu arada ben gunduzlerı gıremıyorum işyerınde acılmıyor ama aksamları bakıyorum kızlar bu kulübden ve uğurlu lısteden hiç çıkmıycaaazz :):lepi:
kuzum sen görünmüyorsun ortalıkta :) hani habersiz bırakmayacaktın bakiimmm :):1hug:

gunaydın kızlar bugun catlatma ıgnemı vurunmamdan tam 1 hafta gecmıs oluo kasıklarımda ara ara batmalar var allahım ıns bebıs vardır yoksa yumurtalar catlamadıda kıst mı oldu ıns bebıstendır kızlar ne olur dualarınızda benıde hatırlayın

bu arada ben gunduzlerı gıremıyorum işyerınde acılmıyor ama aksamları bakıyorum kızlar bu kulübden ve uğurlu lısteden hiç çıkmıycaaazz :):lepi:

günaydın kıslar. bugünün ilk mesajını ben yazem bariii
günaydın bayanlarrr
güzel bir gün diliyorum hepinizea.s.

günaydın güzellerim a.s.

ingilizceci, iyi düşün iyi olsun, bence bebiş yüzünden batmalar hissediyorsun. Kist neymiş duymayayım bi daha

günaydın kızlar nasılsınızzz bakem
yaa ne güzel hep bebiş haberleri alıyoruz :lepi:
benimde regli günüm bakalım görcezmi kırmızıları
ama benim hep 5-10 gün gecikir zaten sanırım biraz daha beklemem gerekecek

işallah güsel haberler verirsin bize :Saruboceq:

neslıcım ıns bıtanem bebıstendır bu batmalar bebısım bı olsun kucama alır almaz poposuna bı tane vurcam anne bu kadar bekletılıp uzulmez kı yaaa :)

günaydın kızlar uzun zamandır uğrayamadım
kusura bakmayın neslicim burcum zaten yazmış ama benim tarihimi değiştirimisin yeni tarih 28 şubat şimdiden teşekkür ederim
kuzum tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin

yavruş çoktan değiştirdim ben, değiştirmemiş miyim yoksa ??!! bakimm helefisfisfis

hoş geldin tatlım :) valla göğsümüz de kabarıyo listeyle birliktea.s

massallah
hosbuldum canim..kisa ve öz haberleri geceyim sanayerimseniben
dün doktora gittim,yumurtaliklar henüz istedigi olmamis,ignelere bu haftada devam edicem haftaya tekrar gidicem bakalim ne dicek...belkide bu ay gelir minik yaramaz,öyle dedi doktor...herseyin hayirlisi olsun bakalim...adet tarihimide hesapladik 17 subat bitanem..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…