canım tebrik ederim. rahat huzurlu hayırlı bir hamilelik geçirmen dileğiyle :1hug:
düzelttim tatlımnesli arifeyi listede 28 şubat yapabilirsin oda dün gördü kırmızıları
düzelttim tatlım
kuzum sen görünmüyorsun ortalıkta :) hani habersiz bırakmayacaktın bakiimmm :):1hug:bu arada ben gunduzlerı gıremıyorum işyerınde acılmıyorama aksamları bakıyorum kızlar bu kulübden ve uğurlu lısteden hiç çıkmıycaaazz :):lepi:
bu arada ben gunduzlerı gıremıyorum işyerınde acılmıyorama aksamları bakıyorum kızlar bu kulübden ve uğurlu lısteden hiç çıkmıycaaazz :):lepi:
günaydın kıslar. bugünün ilk mesajını ben yazem bariii
günaydın bayanlarrr
güzel bir gün diliyorum hepinizea.s.
gunaydın kızlar bugun catlatma ıgnemı vurunmamdan tam 1 hafta gecmıs oluo kasıklarımda ara ara batmalar var allahım ıns bebıs vardır yoksa yumurtalar catlamadıda kıst mı oldu ıns bebıstendır kızlar ne olur dualarınızda benıde hatırlayın
günaydın kızlar nasılsınızzz bakem
yaa ne güzel hep bebiş haberleri alıyoruz :lepi:
benimde regli günüm bakalım görcezmi kırmızıları
ama benim hep 5-10 gün gecikir zaten sanırım biraz daha beklemem gerekecek
yavruş çoktan değiştirdim ben, değiştirmemiş miyim yoksa ??!! bakimm helefisfisfisgünaydın kızlar uzun zamandır uğrayamadım
kusura bakmayın neslicim burcum zaten yazmış ama benim tarihimi değiştirimisin yeni tarih 28 şubat şimdiden teşekkür ederim
kuzum tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin
selam kizlar,selam neslicim...yeni hamisleri kutluyorum,liste her gecen gün kabariyor massallah...
hoş geldin tatlım :) valla göğsümüz de kabarıyo listeyle birliktea.s
hoş geldin tatlım :) valla göğsümüz de kabarıyo listeyle birliktea.s
yavruş çoktan değiştirdim ben, değiştirmemiş miyim yoksa ??!! Bakimm helefisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?