Uğurlu Liste

kızlar tünaydınnn....bugün çok heyecanlıyım doktora gidicem 15.40 dakaydirigubbakcemile..bir yandanda korku var içimde doktorun kötü birşey söylemesinden korkuyorum bugün keseyi görebilecekmiyiz acaba bana dua edin kızlarrrrrr:Saruboceq:

:Saruboceq:dua ediyom elbet ammma
sana ceza olsun deyü 18:00 e kadar konuşmuyom senle:dilcikar:

Kese göründüüüüüüüüüüüü

superisi663 kuzum artık sıkıntı yapmak yok he mi söz müü :içelim:

Kese göründüüüüüüüüüüüü

superisi663 kuzum artık sıkıntı yapmak yok he mi söz müü :içelim:

yok bacım yokkk artık sıkıntı yapmak yokkkkk bebişim 6 haftalık 10 gün sonra tekrar gidicem kalp atışları duyucam minik meleğiminnnn:ecrin_bebek:

melek olmasına melek de ağzını alıştır ufaktan tosunum dee paşam dee kaydirigubbakcemile3

superisi gözün aydın keseyi görmüşsün bundan sonra stres yapmadan kucağına alcağın günü bekliceksin artık sağlıkla aıcaksın kucağına hiç merak etme

günaydın kuşlarr...kıs ceylann naaper..buraya mı transfer oldun yawrum lülülülülülü

günaydın kızlar hepinize hayırlı günler
neslicim bişi rica edicem kullanıcı adımı değiştirdimde listede düzeltirmisin ( arifeyvz)

superisi gözün aydın keseyi görmüşsün bundan sonra stres yapmadan kucağına alcağın günü bekliceksin artık sağlıkla aıcaksın kucağına hiç merak etme

su perisi tebrikler..allahın izniyle kucağına alacaksın

teşekkür ederim bende iyim

buarada allah bebişini inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder :saruboceq::saruboceq:

kızlarrr hepinize teşekkür ederim inş sağlıkla alırım kucagıma bebişimiii hepinizi seviyorum dualarınızı eksik etmeyin

günaydınsız geçmişim :) sabah şapşallığı işte
hepinize günaydın meleklerimm
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…