15 Şubat yazıyodu bizde düzelttim tatlım tarihini, hadi artık terfi zamanın geldi de geçiyo artık a.syerimsenibenmassallah
hosbuldum canim..kisa ve öz haberleri geceyim sanayerimseniben
dün doktora gittim,yumurtaliklar henüz istedigi olmamis,ignelere bu haftada devam edicem haftaya tekrar gidicem bakalim ne dicek...belkide bu ay gelir minik yaramaz,öyle dedi doktor...herseyin hayirlisi olsun bakalim...adet tarihimide hesapladik 17 subat bitanem..a.s.
finaller bitti (bir bütünleme hariç) adet belası bitti, bugün yepyeni bi başlangıç diyip, şimdi ufaktan genel temizliğe başlıycam, hani şu dolapları eşyalı falan indirdiğimiz toplarken de söylene söylene kendimizi bıktırdığımız cinsten bi temüzlük -tatlicadiarzu-canım benim çok teşekkür ederim eee nasılsın
15 Şubat yazıyodu bizde düzelttim tatlım tarihini, hadi artık terfi zamanın geldi de geçiyo artık a.syerimseniben
finaller bitti (bir bütünleme hariç) adet belası bitti, bugün yepyeni bi başlangıç diyip, şimdi ufaktan genel temizliğe başlıycam, hani şu dolapları eşyalı falan indirdiğimiz toplarken de söylene söylene kendimizi bıktırdığımız cinsten bi temüzlük -tatlicadiarzu-
oda aralarında gelirim, hatta kalem kalem her işten sonra gelir rapor veririm kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınızzz bakem
yaa ne güzel hep bebiş haberleri alıyoruz :lepi:
benimde regli günüm bakalım görcezmi kırmızıları
ama benim hep 5-10 gün gecikir zaten sanırım biraz daha beklemem gerekecek
kız 5 10 gün gecikme nasıl bişeydir öyle hepimizde bi gariplik, normal yok aramızda :))
güzel kuşum benim,
aramızdaki en arızayı seçelim mi bu hafta, sonra da her hafta başka bi nane için yarışırık :))
en gecikmeli hatun
adaylar
JJuLiEtt ________ 5-10 gün
:1hug:
senin arızan da başka yavrukuşum be ya :) bunu da eş zamanlı yapak bitsin gitsin :)):roflol::roflol:
gecikmez ama hiç şamadan 10 gün sürer:uhm:
senin arızan da başka yavrukuşum be ya :) bunu da eş zamanlı yapak bitsin gitsin :))
zımbırtısı en gecikmeli olan hatun adaylar
JJuLiEtt ________ 5-10 gün
:1hug:
zımbırtısı en uzun süren hatunlar
Bulcuk________10 gün
:roflol::roflol:
gecikmez ama hiç şamadan 10 gün sürer:uhm:
Ben de olsam olsam zımbırtısı en az olan olurum herhal
niye yavruş ne kadar sürüyo ki?
Süre olarak değil de çok azaldı 2 aydır falan . hapa bağlıyorum nedenini.Gümbür gümbür olan ben kuraklaştım birden:1shok:
akacak kan damarda durmazmış bacım boşver :içelim:
ilaç milaç bi bildiği vardır bünyenin a.syerimseniben
ama senin arızaların yetmez sıralamaya alamıyom bacım affett naniknanikkaydirigubbakcemile3a.s.
nino hoş geldin güzelim KK'ya da listemize de:)
eylül annesi mi olacaksın ne güzel :))
son adet tarihin ve yaşını da yaz istersen canıma.s.
günaydın tatlıma.s.kızlar acilen iyi haber bekliyorum ona göre !!günaydın kızlar hepinize hayırlı günler
günaydın tatlıma.s.kızlar acilen iyi haber bekliyorum ona göre !!
a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?