Uğurlu Liste

15 Şubat yazıyodu bizde düzelttim tatlım tarihini, hadi artık terfi zamanın geldi de geçiyo artık a.syerimseniben

canım benim çok teşekkür ederim eee nasılsın
finaller bitti (bir bütünleme hariç) adet belası bitti, bugün yepyeni bi başlangıç diyip, şimdi ufaktan genel temizliğe başlıycam, hani şu dolapları eşyalı falan indirdiğimiz toplarken de söylene söylene kendimizi bıktırdığımız cinsten bi temüzlük -tatlicadiarzu-
oda aralarında gelirim, hatta kalem kalem her işten sonra gelir rapor veririm kaydirigubbakcemile3

ooo zoru başarmıssın finaller bitmiş inşallah güzel sonuçlar alırsın .anlaşılan derin temialik yapıcan sen kolay gelsin cicim

kız 5 10 gün gecikme nasıl bişeydir öyle hepimizde bi gariplik, normal yok aramızda :))
güzel kuşum benim,
aramızdaki en arızayı seçelim mi bu hafta, sonra da her hafta başka bi nane için yarışırık :))

en gecikmeli hatun
adaylar
JJuLiEtt ________ 5-10 gün
:1hug:

:roflol::roflol:
gecikmez ama hiç şamadan 10 gün sürer:uhm:

:roflol::roflol:
gecikmez ama hiç şamadan 10 gün sürer:uhm:
senin arızan da başka yavrukuşum be ya :) bunu da eş zamanlı yapak bitsin gitsin :))

zımbırtısı en gecikmeli olan hatun adaylar

JJuLiEtt ________ 5-10 gün
:1hug:

zımbırtısı en uzun süren hatunlar

Bulcuk________10 gün

süpersin :roflol::roflol:

.........
(ya bugün hiperaktif miyim ben, yıldım kendimden, yetişemiyom :tomato: )

Son düzenleme:
Süre olarak değil de çok azaldı 2 aydır falan . hapa bağlıyorum nedenini.Gümbür gümbür olan ben kuraklaştım birden:1shok:

akacak kan damarda durmazmış bacım boşver :içelim:
ilaç milaç bi bildiği vardır bünyenin a.syerimseniben

ama senin arızaların yetmez sıralamaya alamıyom bacım affett naniknanikkaydirigubbakcemile3a.s.

akacak kan damarda durmazmış bacım boşver :içelim:
ilaç milaç bi bildiği vardır bünyenin a.syerimseniben

ama senin arızaların yetmez sıralamaya alamıyom bacım affett naniknanikkaydirigubbakcemile3a.s.

laelaelaelaelae Haha ben arızalarımı saysam öyle bir liste nasıl olur bilemiyorum aslında ama neyse bu listede yerim yokmuş:dilcikar::1hug:

ooo ben yokken neler olmuş neler yeni hamilelerimizi allah tamamına erdirsin olmayanların darıyı başına eksin:)

nino hoş geldin güzelim KK'ya da listemize de:)

eylül annesi mi olacaksın ne güzel :))
son adet tarihin ve yaşını da yaz istersen canım a.s.

17 Aralık son tarih, 31 yaşındayım
23 eylülde bekliyoruz bakalım....

çok çok tşk
:CüvCüv:

kızlar yeni hamileleri tebrik ederim.allah hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah.benimde düşükten sonra 3 ay geçti yarın bi doktora gidicem bakalım belki test falan yapar die yni mahalleye dönüşte size bilgi veririm.iyi akşamlar.öptmmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…