Uğurlu Liste

günaydın kızlar ay ben hala bunalımdayım böle siteye girip yazasım falan yok bu ara...ama neslinin başını şişiriyom:)diete başladım zayıflıcam inşallah.herkese selam.allah bebişlerinize kavuştursun. mucuks

kızlaaaarrrr hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim değerim 338,7
allahım herkese nasip et yarabbim öğreneli 5 dakkika oldu hala şoktayım

ilk hayırlı olsun bnden olduuu .... canıım çok sewindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş... ayyyy darısı listedeki herkese, hepimizeee...

hihoyyyt allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

hamileleri çoğalınca insan mutlu oluyo ya Şeniz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

Tebrikler sağlıklı kucağına almak nasip etsin ne güzel haber Allah nazarlardan korusun
:hooray:Harikasın:hooray:

şoklar kovalasın seni :)laelaelaelaelaeasıl ben şoktayım hala, nasıl bu kadar bekledin inatla diye yerimseniben

kaydirigubbakcemile2kendi zayıflıyo beni şişiriyo lülülülülülüsırnaşık şey
merhaba benim ilk tarihim 12 mart inşallah aynı üzüntüleri yaşamam
olumlu bak, sağlıklı kal ve bundan sonra sırada mutluluğun olduğunu bil kuzumyerimsenibena.s.
iyi akşamlar nasılsınız a.s.
aycan yavruş seni sınıf başkanı yapmak lazım :) ne güzel hep görüyorum seni, zaten bi sen bi ben, diğer cadılar satmacadalar :1rolleyes:

Herkese selam!..
Bu ay da olmadı..............
Yeni tarihim 2 mart
eklerseniz sevinirim.
selam tatlım, ekledim, ( Mart iyidir iyidir :içelim:yerimseniben)

Son düzenleme:
slm kızlar...

bulcuk hayırlı olsun çok sevindim.. sen uzun zamandır istiyordun sanırım..sonunda oldu
sağlıkla gelsin bebeğin.

nesli geçenlerde profiline baktım. saçlarına bayıldım.. benimde saçlarım uzun ve gür ama seninki maşallah yani. bu arada ben satanlardam değilim. bişey yazmasamda topicimizi günde 3 kez okuyorum.

çok yorgunum ama stres atayım dedim. bu hafta çok çalıştım. hey heylerim üstümde. bağrındım durdum eşime oda benden kaçıp yatmaya gitti. ama benim sinirimi halen geçmedi. hem çamaşırları astım hem söylendim. malum güne 2 gün kaldı. belim ağrıyo. bide yorgunum o yüzden kötükedihüso

:1rolleyes zaman ne yapıyoruuuuzz, hemmen özelimize bakıyoruz yerimseniben

ilk hayırlı olsun bnden olduuu .... canıım çok sewindim Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inş... ayyyy darısı listedeki herkese, hepimizeee...

hihoyyyt allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

hamileleri çoğalınca insan mutlu oluyo ya Şeniz kaydirigubbakcemile3

Tebrikler sağlıklı kucağına almak nasip etsin ne güzel haber Allah nazarlardan korusun
:hooray:Harikasın:hooray:

sağolun kızlarrrr
darısı tüm isyenelere işallahhhh :Saruboceq:

içimde bi hoşluk var, hayırlar ola :1rolleyes:

evettt bulcuk sırasını savdı, bugünün müjdecileri kimler olacak bakalımsüprizzzzzyerimseniben

hihoyyyttatlımmm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip etsin inşş:CüvCüv: busene patlama olacak türkiye nüfusundadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

hihoyyyttatlımmm hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı bir şekilde kucagına almak nasip etsin inşş:CüvCüv: busene patlama olacak türkiye nüfusundadelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

evet bencede katılıyorum sana buaralar hemen hemen nerdeyse bütün tanıdıklarım hamile ya da doğum yaptı :CüvCüv: :ecrin_bebek:

ay ne güzel haberler hamişlerimiz artıyo:) darısı beklyenlerin başına...tü tü tü maşallah...

Benim 2009 annesi olma ihtimalim kalmadı olursa 2010 annesi olacam artık.İnşş

neden ki daha 2009a yeni girdik herşeyin hayırlısı inşllah düşündüğün gibi 2010da değil 2009a hamile kalırsın :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…