Uğurlu Liste

kan testinde en az kaç olursa hamile olmuş olunuyo bi bilginiz var mı:uhm:

aycan 5in üzeri olması lazım .iki gün içinde değerin ikiye katlanması lazım....

aklıma biraz geç geldi kusuruma bakmayın
hepimizin mevlüd kandili mübarek olsun bu gece çok önemli kim ne için dua ederse Allah kabul eder inşallah herkesin duası kabul olur :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydınnn kızlarrrr,
öncelikle geçmiş kandiliniz mübarek olsun ve dünya kadınlar gününüz de kutlu olsunnnna.s.

yumartlama zamanı gelince nasıl anlaşılır :uhm:

Son düzenleme:
Yaa çok sıkıldım kızlar kimse yok ,hem günler de geçmiyor hiç:çok üzgünüm:

Kızlar selamlar,sevgiler....

Büşracım,keşke geçmiş olsun demekle geçse gitse sıkıntılar ama napalım..Hayat,kader,baht vs.vs.Bir sürü etken var hayatımızda.Ben sadece hayırlısı böyleymiş diyebilirim.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım...En kısa zamanda toparlanman ve hakkımda hayırlısı böyleymiş diyip,tez elden çalışmalara başlaman dileğim..Biraz zaman alacak elbet,acıların üstünü örtmek kolay değildir,zaman ister..Sen kimseye takılma,ağla sızla bağır çaır,içindeki yangını söndür ama isyan etmeden tabiki canım...Senin içindeki yangını senden başkası bilemez,onlar ne derse desin boşver sen tatlım....

Destny,2.testini yazmamışsın bacım.Dün yaptırcaktın sanırım...Hayırlısı olsun,hayırlısıyla olsun inşallah...

Öptüm hepinizi şekerlr,güzel cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Yürekler bir olsun,en önemlisi bu dimi:)))Muck muck muck muck muck.........Görüşmek üzereeee...

Son düzenleme:
Burdaydım aslında arada uğradım bende.10 günüm falan kaldı ama çok merak ediyorum ne olcak günler de geçmedi bir türlüÇok üzgünüm çoook

Destny,2.testini yazmamışsın bacım.Dün yaptırcaktın sanırım...Hayırlısı olsun,hayırlısıyla olsun inşallah...

Canım benim daha yaptıramadım işler biraz yoğun bu hafta sositososito o yüzden inşallah yarın yaptıracağım haber veririm mutlaka öpüyorum seni ilgin için teşekkürlera.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…