zeynepciğim güzelim mart bereketi seni de vursun, nisan da havalara uç e mia.sGünaydın kızlar! Bu ay da olmadı. Yeni tarihim 3 nisan. Eklerseniz sevinirim...
minikkk senden de haber bekliyoruz biz yerimsenibengünaydın olsun inşallah bidahaki ay güzel haberler vericeksin :Saruboceq:
ekledim canım,hayırlı, sağlıklı, huzurlu olsun her gününbeni de ekler misiniz? sat 17 aralık tdt 23 eylül :) uğurlu gelsin yavrum istiyorum:)
zeynepciğim güzelim mart bereketi seni de vursun, nisan da havalara uç e mia.s
minikkk senden de haber bekliyoruz biz yerimseniben
ekledim canım,hayırlı, sağlıklı, huzurlu olsun her günün
hoş geldin aramızaa.s.
günaydın olsun inşallah bidahaki ay güzel haberler vericeksin :Saruboceq:
zeynepciğim güzelim mart bereketi seni de vursun, nisan da havalara uç e mia.s
İnşallah canım benim Teşekkür ederim bu güzel dileklerin için. Üzülmemek elde değil ama yapacak bişey yok. Umarım hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberleri alırız....
Biraz uzun olacak ama paylaşmak istedim :asigim:İyi gecelr kızlar..Ben listedeyim ama sizlerle tanışma ve sohpet fırsatı bulamadım hiç,neden bilmiyorum.Zamansızlık,unutkanlık vb. olabilir..Geçenlerde kardeşim dedi Uğurlu listeyi açan Nesli hamişmiş dedi.Hayırlısı olsun dedim hemen ve anca şimdi tebrik etmek nasip oldu..
Neslicim tebrik ederim yavrum,hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..Hayırlısıyla,sağlığınızla kavuşun bebişinize,sevin,okşayın,koklayın,büyütün,en güzel günlerini hep beraber,tüm sevdiklerinizle yaşayın inşallah...
Beyaz,senide tebrik ediyorum.Tüm dualarım senin içinde geçerli aynen...Sizlerde bizleri dualarınıza ekleyin...En güzel günler sizlein olsun...
Bu topik uğurlu gelmiş gerçejten sizlere,inşallah herkese,hepimize uğurlu gelir...Ben büyük ihtimalle 1-2 ay içinde tüpe başlıcam.Önümüzdeki hafta rapor için üniversiteye gidicem inşallah.Şu üniversitede rapor çıkarma kabusumu yenebilirsem tabi:)))Bakalım hayırlısı..
Bugün sol tarafımda şiddetli ağrılarım oldu..Yumurtam çatladı büyük ihtimalle.Buna bakarakta adet tarihim belirlenmiş oldu,21 Mart:)))Biraz çalışma yapmak sanırım dimi:roflol:
Daha sık uğramaya çalışıcam artık...Sizlerlede tanışmak,sohpet etmek,paylaşımda bulunmak isterim.Arada kızıyorum bu siteye ama yinede iyiki var.İnsana çok iyi geliyor çünkü konuşmak:))
Görüşmek üzere,öptüm hepiniziiiiiii.........Şeniz
senin yumoşun benim bebeğimden büyük bacım (12 mm) kaydirigubbakcemile3Kızlarrr yumoşlarımı gördüm 3 tanecik olmuşlar bir tatlılarda koca koca maşallah 18 19 20 mm
Dr.um bu ay daha şanslı olduğumu dedi hemen çatlatma iğnesi oldum..Hadi hayırlısı ben yine elimden geleni yapıyım gerisi Rabbimin sağlıklı melek vermesine kalsın:asigim:
günaydın tatlım, iyiyim ben, sadece artık sabahları biraz daha uzun sürüyo o tatsızlık hali..günaydın kızlar nasılsınız :enbuyukkk:
günaydın tatlım, iyiyim ben, sadece artık sabahları biraz daha uzun sürüyo o tatsızlık hali..
:1rolleyes:
bitanem, bulantıdan ziyade hani uykusuz kaldığında tatsız olursun ya öyle işte, bir iki gündür uyuyabiliyorum ama yine de sersemlemiş halde uyanıyorum..bulantıların çok var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?