Uğurlu Liste

ceylancım saol canım...darısı başına..:))
cucu duam seninle ve isteyen herkezle..

günaydın olsun inşallah bidahaki ay güzel haberler vericeksin :Saruboceq:

beni de ekler misiniz? sat 17 aralık tdt 23 eylül :) uğurlu gelsin yavrum istiyorum:)

Günaydın kızlar! Bu ay da olmadı. Yeni tarihim 3 nisan. Eklerseniz sevinirim...
zeynepciğim güzelim mart bereketi seni de vursun, nisan da havalara uç e mia.s
günaydın olsun inşallah bidahaki ay güzel haberler vericeksin :Saruboceq:
minikkk senden de haber bekliyoruz biz yerimseniben
beni de ekler misiniz? sat 17 aralık tdt 23 eylül :) uğurlu gelsin yavrum istiyorum:)
ekledim canım,hayırlı, sağlıklı, huzurlu olsun her günün
hoş geldin aramızaa.s.

inşallah :Saruboceq: ama bu ay pek ümidim yok :çok üzgünüm:

size bişey sormak istiyorum erkek bebek süveteri örüyorumda önüne saç örgüsü modeli yapmayı düşünüyorum sizce o model erkek bebk için uygun mu?

Son düzenleme:

Kızlarrr yumoşlarımı gördüm 3 tanecik olmuşlar bir tatlılarda koca koca maşallah 18 19 20 mm
Dr.um bu ay daha şanslı olduğumu dedi hemen çatlatma iğnesi oldum..Hadi hayırlısı ben yine elimden geleni yapıyım gerisi Rabbimin sağlıklı melek vermesine kalsın:asigim:

İyi gecelr kızlar..Ben listedeyim ama sizlerle tanışma ve sohpet fırsatı bulamadım hiç,neden bilmiyorum.Zamansızlık,unutkanlık vb. olabilir..Geçenlerde kardeşim dedi Uğurlu listeyi açan Nesli hamişmiş dedi.Hayırlısı olsun dedim hemen ve anca şimdi tebrik etmek nasip oldu..

Neslicim tebrik ederim yavrum,hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..Hayırlısıyla,sağlığınızla kavuşun bebişinize,sevin,okşayın,koklayın,büyütün,en güzel günlerini hep beraber,tüm sevdiklerinizle yaşayın inşallah...

Beyaz,senide tebrik ediyorum.Tüm dualarım senin içinde geçerli aynen...Sizlerde bizleri dualarınıza ekleyin...En güzel günler sizlein olsun...

Bu topik uğurlu gelmiş gerçejten sizlere,inşallah herkese,hepimize uğurlu gelir...Ben büyük ihtimalle 1-2 ay içinde tüpe başlıcam.Önümüzdeki hafta rapor için üniversiteye gidicem inşallah.Şu üniversitede rapor çıkarma kabusumu yenebilirsem tabi:)))Bakalım hayırlısı..

Bugün sol tarafımda şiddetli ağrılarım oldu..Yumurtam çatladı büyük ihtimalle.Buna bakarakta adet tarihim belirlenmiş oldu,21 Mart:)))Biraz çalışma yapmak sanırım dimi:roflol:

Daha sık uğramaya çalışıcam artık...Sizlerlede tanışmak,sohpet etmek,paylaşımda bulunmak isterim.Arada kızıyorum bu siteye ama yinede iyiki var.İnsana çok iyi geliyor çünkü konuşmak:))

Görüşmek üzere,öptüm hepiniziiiiiii.........Şeniz

Biraz uzun olacak ama paylaşmak istedim :asigim:
Bugün doktora giderken , hani olur da aksi birşey çıkar diye alıştırmıştım kendimi.
İnanın biraz daha hazırlıklı biraz daha rahattım.
Hayırlısı neyse o olsun dedim, hala da diyorum..
Nasılsa benim meleklerim var, onlarla omuz omuza dertleşerek, paylaşarak, umudu çoğaltarak üstesinden geliriz dedim.
Ben de her birinizle çok yakınlaşma fırsatı bulamadım ne yazık ki..
Ama her birinizi ayrı ayrı tanıyorum sanki, ortak noktalarımız, beklentilerimiz acılarımız var.
Birlikte zaman geçiren pek çok insandan daha fazla anlayabiliyoruz birbirimizi.
Bu iyi bir şey, çok iyi bir şey.. Ben burda anlattıklarımın çoğunu en yakınımdakilere söyleyemedim çoğu zaman.
Bekleyişleri, kaygıları, umut ve heyecanları ifade edemedim.
Bizi bir bütün olarak güzel kılan, özel yapan bu belki de..
Seviyorum bizi,a.s iyi ki varız:1hug:

senin yumoşun benim bebeğimden büyük bacım (12 mm) kaydirigubbakcemile3

bulantıların çok var mı?
bitanem, bulantıdan ziyade hani uykusuz kaldığında tatsız olursun ya öyle işte, bir iki gündür uyuyabiliyorum ama yine de sersemlemiş halde uyanıyorum..
Sanırım yakında tam bulantılar başlar. Hayısrlısı artık ne diyelim :)

Günaydın kızlar nasılsnız
bu arada Neslim tebrik ederim canım

Bende 3gün önce 4+4 haftalık bebeğimi düşürdüm kızlar
Bebeğim tutunamamış
İnanın hala çok kötüyüm
Önce hamile olduğumu öğrendim daha o sevince doyamadan
Ani bir kanamayla dünyam döndü
Hemen doktora gittim ve bebeğin tutunamamış bebeğini düşürüyorsun dedi
Hala kendime gelemedim
Geceleri ağlamaktan yatamıyorum
Allahım kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…