iyiyiz canım sen nasılsınnn
yavrukuşlarım, meleklerim, uğur perilerim benim:)
bir kaç gündür buraları boşladım gibi oldu.. özür ilerim. Bulantılarla başım erkenden derde girmişti..
Bugün doktora gittim mecbur. O arada öylesine bi bakıverdi doktor ve miniğimizin kalbinin attığını gördük:) Ben ağladım elbette , hiç beklemiyordum böyle erkenden görmeyi :Saruboceq: inşallah hepimiz bu mutluluğu tadıcaz kuzularım.
Her gün değil nerdeyse her an dua ediyorum. Kimin doğru zamanı gelsiyse kucağı boş kalmasın diye.
Dediydim yine diyom "hepinizi çok seviyom":asigim:a.s.
ah yavrukuş:)) aynı anda ben de sana özel mesaj attım, görürsün birazdan, kalbim kalbine karşıymış:1rolleyes:kızlar bugün yine yaptıramadım kan testimi ama artık sinir oldum aldım eczaneden bi test yaptım kendim sonunda gördüm ikinci çizgiyi çok güzel bi duyguymuş içim içime sığmıyor Allah herkese tattırsın bu güzel duyguyu:))
kızlar bugün yine yaptıramadım kan testimi ama artık sinir oldum aldım eczaneden bi test yaptım kendim sonunda gördüm ikinci çizgiyi çok güzel bi duyguymuş içim içime sığmıyor Allah herkese tattırsın bu güzel duyguyu:))
yavrukuşlarım, meleklerim, uğur perilerim benim:)
bir kaç gündür buraları boşladım gibi oldu.. özür ilerim. Bulantılarla başım erkenden derde girmişti..
Bugün doktora gittim mecbur. O arada öylesine bi bakıverdi doktor ve miniğimizin kalbinin attığını gördük:) Ben ağladım elbette , hiç beklemiyordum böyle erkenden görmeyi :Saruboceq: inşallah hepimiz bu mutluluğu tadıcaz kuzularım.
Her gün değil nerdeyse her an dua ediyorum. Kimin doğru zamanı gelsiyse kucağı boş kalmasın diye.
Dediydim yine diyom "hepinizi çok seviyom":asigim:a.s.
kızlar bugün yine yaptıramadım kan testimi ama artık sinir oldum aldım eczaneden bi test yaptım kendim sonunda gördüm ikinci çizgiyi çok güzel bi duyguymuş içim içime sığmıyor Allah herkese tattırsın bu güzel duyguyu:))
canım ne kadar güzel. inşallah sağaslim kucağına alırsın. e darısı başımıza artık..
Canım benım tebrıkler bu aralar ne guzel haberler alıyoruz :lepi:
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :dance::dance::dance:
benidee ekleyinn
biraz ihmal etmiştim, ekliyorum hemen.bende bende 8 eylül 2009 da kısmetse kızımı kuagıma alıcam.benide ekleyinn lütfeeenhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?