Uğurlu Liste

yavrukuşlarım, meleklerim, uğur perilerim benim:)
bir kaç gündür buraları boşladım gibi oldu.. özür ilerim. Bulantılarla başım erkenden derde girmişti..
Bugün doktora gittim mecbur. O arada öylesine bi bakıverdi doktor ve miniğimizin kalbinin attığını gördük:) Ben ağladım elbette , hiç beklemiyordum böyle erkenden görmeyi :Saruboceq: inşallah hepimiz bu mutluluğu tadıcaz kuzularım.
Her gün değil nerdeyse her an dua ediyorum. Kimin doğru zamanı gelsiyse kucağı boş kalmasın diye.
Dediydim yine diyom "hepinizi çok seviyom":asigim:a.s.

ayy çok sevindim inşallah bebişin hep böyle sağlıklı olur :Saruboceq:
bende adet günümü bekliyorum inşallah bu ay bişeyler olur ama adetimin ilk gününden beri hiç umudum yok belki stres yapmadığım için bu ay olur

buarada bizde seni seviyoruz a.s. :asigim: :1hug:

Neslıcım Çok sevındım canım..allahım saĞlıcakla tamamına erdırsın....

kızlar bu arada bişi sorucam bu imzayı nasıl eklediniz?? ben yapamadım..yardımm

Neslicim hayatta duyabileceğimiz en güzel ses olsa gerek o pıtpıtlar.Ben eltimin bebeğinin nabzını duymuştum,onda bile gözlerim dolmuştu,zor tutmuştum kendimi ağlamamak için.Allahım ne kadar güzel bi sesti o yaaa...Bide kendi bebeğininki kim bilir nasıl etkiler insanı.O güzel kalbi hep sağlıkla atsın inşallah.
Düşünmesi bile güzel yaa,içinde bi canlı var ve pıt pıt pıt o minicik kalbi atıyor,muhteşem bişey yaaa...
Tüm isteyenlere nasip olsun bu duygular,hayırlısıyla sağlıkla inşallah:)))

kızlar bugün yine yaptıramadım kan testimi ama artık sinir oldum aldım eczaneden bi test yaptım kendim sonunda gördüm ikinci çizgiyi çok güzel bi duyguymuş içim içime sığmıyor Allah herkese tattırsın bu güzel duyguyu:))

ah yavrukuş:)) aynı anda ben de sana özel mesaj attım, görürsün birazdan, kalbim kalbine karşıymış:1rolleyes:
neden kan tahlili yaptıramadın ki??

canım ne kadar güzel. inşallah sağaslim kucağına alırsın. e darısı başımıza artık..

Neslim harikasın ...meleğin maşallah annesine kalp atışlarını duyurmuş aferin meleğimize ..:lepi:
Hayatım diğer seferinde meleğine desene otobüsü kaçıran meleklerin otobüsü kaçtaymış??:asigim::asigim:

Canım benım tebrıkler bu aralar ne guzel haberler alıyoruz :lepi:
Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :dance::dance::dance:

ya şu beklemek ne kadar zor bi iş adet günüm gelse diye bekliyorum ama zaman hiç geçmiyo senağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…