Uğurlu Liste

evet anladım inşallah en kısa zamanda geçer ama bebiş için çekilir yani
ben hamileytken mide bulantsı konusunda zorluk çekmem zaten sürekli midem bulanıyo :roflol:

geçmiş olsun çok üzüldüm ama inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalıcaksın ve Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde kucağına alıcaksın üzülüp kendini fazla yıpratmamaya çalış hayırlı neyse o olur inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

büşra güzelim şimdi henüz sıcak olay, ne desek boşa. Aynı acıyı pek çoğumuz yaşadı ne yazık ki..
Ben 3 ay dolmak üzereyken ikizlerimi kaybetmiştim mesela, o kadar üzgün ve takıntılıydım ki, kim ne derse desin kulak asmıyordum. Anca teselli veriyorlar diyordum.
Yani özetle, seni anlayabildiğimi düşünüyorum.
Senin yapabileceğin bir şey yoktu bu konuda unutma, üstelik bak kısırlık probleminiz de yokmuş, ne güzel!
Şimdi toparlanmaya bak, kendini üzüntüye bırakıp meleğini de bekletme e mi tatlım..:teselli:

Haklısın canım herkes bi şekilde beni teselli etmeye çalşıyor ama kimse içimde yaşadıklarımı anlamıyor
birde ben üzülüyorum diye kızıyorlar
böyle bir şeye gülüp geçememki nasıl üzülmeyeyim ya
beni en iyi sizler anlarsnız
AYCANcı sanada çok teşekkür ederim

iyiki varsınız:enbuyukkk:a.s.

ben şimdiye kadar hiç hamile kalmadım ama azda olsa seni anlıyorum umarım en kısa zamanda herşey düzelir Şeniz :teselli: :Saruboceq:

canım neslinin de dediği gibi biz ne desek boş en iyi yaşayan anlar..
inan çok üzüldüm ve ne desem bilemiyorum..
canım benim yüce Rabbim en hayırlı zamanda bebişine kavuşmayı nasip etsin umuudnu kaybetme büşram inşallah geçecek bu günler güzel haberleri tekrar paylaşaağız:teselli:

Hoşgeldin aramıza ..Hepimiz aynı mücadele içerisindeyiz hele bir zaman geliyor ki eşlerimiz bile destek olamadığını düşündüğümüz zaman bile birbirimize moral oluyoruz Birgün gelecek hepimiz anne olacağız olana kadar acı talı günleri de beraber atlatmak görmeden bile aynı duyguları paylaşan birilerinin olduğunu bilmek çok güzel..İyi ki varsınız iyiki aynı duygularla bir çok paylaşımlara açıldık..

Neslim bitanesiniz :asigim:

Canım çok geçmiş olsun hani derler ya kelimelerin yetmediği bir an ne denilebilir ki ..
bir taraftan sevinmelisin be güzelim 1 kere de olsa yumurtan döllendi inşallah meleğin fazla bekletmeden gelir hemen..Unutma ki senden daha kötü durumdakiler var biraz metenetli ol ve hayırlısı rabbimden

ne kadar birbirimizden uzak olsakta farklı yerlerde farklı zamanlarda farklı kişilerle belkide aynı şeyleri paylaşıyoruz...
burada kendimize bile söylemekten kaçındıklarımızı anlatıyoruz.
paylaştıklarımız ve paylaşacaklarımız nice güzel günlere

evet haklısın inşallah hep bu şekilde olur hem saygı hemde sevgi var burda en güzelide bişeyleri paylaşıyo olabilmek en azından burda sıkıntılarımızı yazarak rahatlıyabiliyoruz :teselli: bu çok güzel bişey bence

evet canım en önemliside saygı ve sevgi değilmi zaten...
bu arada bize bu güzel paylaşımları tattırdığı için tatlı melek anniş nesliye teşekkürlerrrra.s.:asigim:

bu arada bize bu güzel paylaşımları tattırdığı için tatlı melek anniş nesliye teşekkürlerrrra.s.:asigim:

evet bende teşekkür ediyorum nesli abla Şeniz :enbuyukkk: en büyük nesli abla :hooray: :lepi:

canım örgü modeli sormussun ama inan ben hiç anlamam keşke yardımcı olabilseydimm canımmm
ama yaptığın güzel oluyordur eminim

canım örgü modeli sormussun ama inan ben hiç anlamam keşke yardımcı olabilseydimm canımmm
ama yaptığın güzel oluyordur eminim

olsun önemli değil bende pek anlamam zaten intenetten buldum ona bakarak yapmaya çalışıyorum işte çok kolay bişey herkes yapabilir bi kerede yapıyosun bitiyo eklemesi falan yok en son yaptıktan sonra düğme dikip bitiriyosun

ben sadece toprağı çapaladım, sizler binbir renkli çiçeklerin tohumlarını serpip bu bahçeyi renklendirdiniz, misler gibi kokuttunuz. Güzel perilerim benimm a.s.

ben bi atkı bere yapabılıyorum bir kere kendıme sueter örmeye kalktım sonrasını sorma...:tomato:yanı sorun bende canım algılamada problem var sanırım
bu arada gercekten nette cok guzel modeller var....

ben bi atkı bere yapabılıyorum bir kere kendıme sueter örmeye kalktım sonrasını sorma...:tomato:yanı sorun bende canım algılamada problem var sanırım
bu arada gercekten nette cok guzel modeller var....

evet ama hepsinin nasıl yapıldığını yazmıoylar mesela çok güzel bebek patikleri var danteden ama sadece resimler var kimse nasıl yapıldığını yazmamış bende nasıl yapıldığını bilmeden yapamıyorum senağlama :çok üzgünüm:

evet bende görüyorum haklısın kuzucukk ama yapcak biey yok sanırımmÇok üzgünüm çoook

Neslicim merhaba ben hala adet görmedim dün test yaptırdım beta hcg değerim 21.0 çıktı canım pazartesi tekrar yaptırıcam haber veririm yine size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…