herkese hayılrı günler.nasılsınız fıstıklar.iki canlı fıstıklar kendinize iyi bakıyomusunuz bakim.bende başaracağımıza inanıyorum inş.Başaracağız kızlar...
fındık fıstıklarım bugün doktora gidicem dualarınızı bekliyorum.bakın eğer yumuşlar gelişmemişse size gelip kızcam bana dua etmediniz diye haberiniz olsun:jeyyar::jeyyar
sen iste yeter bütün dualarımız senle ve bebişlerle bizim yerimizede sen syret onları biz burdan göremiyoruz
inşallah sağlıklılardır
:roflol: aah canım benim güldürdün beni yoksa allah mı söyletti.ben hamile değilim.sadece yumurtalarımın gelişip gelişmediğine bakacak doktor.gelişmişlerse çatlatma iğnesini verecek.öptüm seni.
ben hamilesin sandım
ama inşallah hamile kalırsın o zaman ikizlerin olur
inşallah hamile kalırsın bende seni öptm Şeniz
herkese hayılrı günler.nasılsınız fıstıklar.iki canlı fıstıklar kendinize iyi bakıyomusunuz bakim.bende başaracağımıza inanıyorum inş.
Başaracağız nisanda patlatacağız 31 aralık bebeklerlerini:dance::dance::dance:
inşallah canım ya.ben bugün doktora gittim.malesef yumurtalarda hiç gelişme yok.ilacın dozu yeterli gelmemiş dedi drrum.şimdi biran önce hasta olup tedavime daha yüksek doz da devam etmek istiyorum.umutların tükenmemsi her daşm yeşermesi dileğiyle allaha emanet olun.
kızlar ne var ne yok uzaktan takip ediyom sizi kendinize iyi bakın:)
canım canın saolsun nisanda yetişeceğiz nasılsa hadi hayırlısı ne kullanıyordun klomenmi
kızlar selam hepinize. dış gebeliğim nihayet sonlandı. ama daha rahim filmi çektirmedim. sağ tüpümde oluşmuştu. bu ay da sağdan yumurtluyorum. şu an yumurtlama dönemim. ama tüplerimin ne halde olduğunu bilmeden eşimle yallahhhh deyip çalışmalara basladık. umarım yine dış gebelik yasamam. biraz da korktum açıkçası. ama hakettim galiba :mymeka: neyse adet tarihim 2 nisan. hayırlısı bakalım. dış gebelikten sonra hemen hamile kalan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?