Uğurlu Liste

fındık fıstıklarım bugün doktora gidicem dualarınızı bekliyorum.bakın eğer yumuşlar gelişmemişse size gelip kızcam bana dua etmediniz diye haberiniz olsun:jeyyar::jeyyar

fındık fıstıklarım bugün doktora gidicem dualarınızı bekliyorum.bakın eğer yumuşlar gelişmemişse size gelip kızcam bana dua etmediniz diye haberiniz olsun:jeyyar::jeyyar

sen iste yeter bütün dualarımız senle ve bebişlerle bizim yerimizede sen syret onları biz burdan göremiyoruz
inşallah sağlıklılardır

sen iste yeter bütün dualarımız senle ve bebişlerle bizim yerimizede sen syret onları biz burdan göremiyoruz
inşallah sağlıklılardır

:roflol: aah canım benim güldürdün beni yoksa allah mı söyletti.ben hamile değilim.sadece yumurtalarımın gelişip gelişmediğine bakacak doktor.gelişmişlerse çatlatma iğnesini verecek.öptüm seni.

:roflol: aah canım benim güldürdün beni yoksa allah mı söyletti.ben hamile değilim.sadece yumurtalarımın gelişip gelişmediğine bakacak doktor.gelişmişlerse çatlatma iğnesini verecek.öptüm seni.

ben hamilesin sandım
ama inşallah hamile kalırsın o zaman ikizlerin olur
inşallah hamile kalırsın bende seni öptm Şeniz

herkese hayılrı günler.nasılsınız fıstıklar.iki canlı fıstıklar kendinize iyi bakıyomusunuz bakim.bende başaracağımıza inanıyorum inş.

Başaracağız nisanda patlatacağız 31 aralık bebeklerlerini:dance::dance::dance:

Başaracağız nisanda patlatacağız 31 aralık bebeklerlerini:dance::dance::dance:

inşallah canım ya.ben bugün doktora gittim.malesef yumurtalarda hiç gelişme yok.ilacın dozu yeterli gelmemiş dedi drrum.şimdi biran önce hasta olup tedavime daha yüksek doz da devam etmek istiyorum.umutların tükenmemsi her daşm yeşermesi dileğiyle allaha emanet olun.

bi üşengeçlik bi üşengeçlik sormayın herifle dönüp kıcımızı uyuyoz olandada denk gelirse kısmet ehuehueheueue

valla bahane bulmuyom nesli inan bi tembellik çöktü sanırım çok şartladık kendimizi psikolojik olarak dinlenmedeyim.zayıflamaya başlamıştım 10 gündür zayıflamamda durdu bahar yorgunluğumudur depresyonmudur bilmem akşam eve gidiyorum yemeği zor hazırlıyorum koltukta sızı veriyorum.hafta sonuna kadar evde bişi yapasım gelmiyo hafta sonu eşek ibi temizlik yapıp pazar yine uyuyorum inanılmaz halsizim kan değerlerimde bişi var sanırım ama üşenmekten hala testleri yaptırmaya bile gidemedim.işten izin al vs vs herşey gözümde büyüyo.yine bi bıkkınlık sinirlilik iyi değilim bu ara ondan burayada giremiyom iş yerimdende çok sıkıldım yine bunalımdayım nolcak halim bilmem sanırım çok yorgunum artık tatile gitmem lazım hava değişimi şart.eşim iş yerinden ayrılamaz belki köye giderim bikaçgün kafa dinlemeye.

canım canın saolsun nisanda yetişeceğiz nasılsa hadi hayırlısı ne kullanıyordun klomenmi

Selam kızlara.s.
Adet günüme daha var 21 mart ama ben dün test aldım güya bu sabah yapacaktım dayanamadım geceden yaptım ve tabiki çıkmadı birşey umarım erken olduğu içindir sadece:çok üzgünüm:
değil 5dak. 15-20 dak. bekledim belki çıkar diye ama hiçbirşey yoktu.Canım kocam da gidip gidip bakıyor benim gibi:asigim: Prova yapmış oldum :1rolleyes:Neyse bakalım cuma yada cumartesi tekrarlayacam testi zaten haftasonu belli olur her şey:asigim::1hug:

canım canın saolsun nisanda yetişeceğiz nasılsa hadi hayırlısı ne kullanıyordun klomenmi

sağol evet herşeyin hayırlısı.yumurta geliştirici olarak serophene kullanıyorum.şuan daha başlamadım.duphaston kullanmaya başladım sabah. hasta olduktan sonra seropheneye başlıcam inş.

kızlar selam hepinize. dış gebeliğim nihayet sonlandı. ama daha rahim filmi çektirmedim. sağ tüpümde oluşmuştu. bu ay da sağdan yumurtluyorum. şu an yumurtlama dönemim. ama tüplerimin ne halde olduğunu bilmeden eşimle yallahhhh deyip çalışmalara basladık. umarım yine dış gebelik yasamam. biraz da korktum açıkçası. ama hakettim galiba :mymeka: neyse adet tarihim 2 nisan. hayırlısı bakalım. dış gebelikten sonra hemen hamile kalan var mı aranızda

geçmiş olsun rabbim bir daha tekrarlatmasın hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…