Uğurlu Liste

kızlar kusuruma bakmayın, şiddetli bulantılar devam ediyor. Uzun süre kalamıyorum ekran başında. Toparlanınca bir dönücem pir dönücem. Sevgiler.. :)

kızlar kusuruma bakmayın, şiddetli bulantılar devam ediyor. Uzun süre kalamıyorum ekran başında. Toparlanınca bir dönücem pir dönücem. Sevgiler.. :)

oyyy oyy oyy kuzum benim hamiş kalmış da bulantıları varmış. canım benim Allah yardımcın olsun. güzel sıkıntılar bunlar :1hug: gecmiş olsun gülom

canım inşallah en yakın zamanda düzelirsin.ve inşallah döndüğünde bizi hamile bulursun.:dance::dance::dance:

Ay inşallah kuzum, hep dua ediyorum, bir bir aklımdasınıza.s.

ve çok mutluyum inş hepimiz hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alırız

inşallah bulantıların en kısa zamanda geçerde gelirsin özledik valla senağlama

YAA İŞTE BU BEEE BEN BUNU BEKLİYORDUM.RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI BAŞIMIZA.ŞİMDİ BEN HAMİLE KALANLARA BİR CEZA VERİYOM SANADA VERİORUM.BİZE YANİ HAMİLE KALMAK İSTEYENLERE BOL BOL DUA EDİCEKSİNİZ.BOL BOOOLL:dance::sm_cool:

ya bu kadar hamileden sonra memlekette nufus patlaması olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

heh bende seni merak ettim ya göremiyorum msndede
başladı demek sıkınıtlar iyiceee herşey younda olsunda sıkıntıya katlanırız geçicek nede olsaaa

heh bende seni merak ettim ya göremiyorum msndede
başladı demek sıkınıtlar iyiceee herşey younda olsunda sıkıntıya katlanırız geçicek nede olsaaa

ben yeter ki hamile kalıyım mide bulantısı ne kadar çok olursa olsun hiç şikayet etmiycem :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…