bnde hamileyim
arkadaşlar son adet tarihim 15 şubattı halen regl olmamıştım bugün sabah uyanır uyanmaz test alıp yaptım çift çizgiyi gördüm öğleden sonrada kanda baktırdım değer 306 çıktı hamileyim galiba arkadaşlarrrrrrrrrrrrhihoyyytsüprizzzzz:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
ben yeter ki hamile kalıyım mide bulantısı ne kadar çok olursa olsun hiç şikayet etmiycem :1rolleyes:
bende razıyım valla.sositosositosositososito
arkadaşlar son adet tarihim 15 şubattı halen regl olmamıştım bugün sabah uyanır uyanmaz test alıp yaptım çift çizgiyi gördüm öğleden sonrada kanda baktırdım değer 306 çıktı hamileyim galiba arkadaşlarrrrrrrrrrrrhihoyyytsüprizzzzz:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:
Adet tarihim yarın.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.Olsaydı çıkardı herhalde artık.Napalım kısmet değilmişsenağlama:a015::çok üzgünüm:
aa üzülmek ağlamak yok birgün geleck bizimkilerde buna inanıyorum.bizide müjdeleyecek rabbim.:teselli::teselli:
İnş. canım sağlık olsun kısmet deilmiş henüz. gelecekler elbet, çok bekletip üzmesinler ama bizi değilmi:çok üzgünüm:
günaydın meleklerim, dışarıdayım, oldukça da dandik bir bilgisayardan bağlanıyorum :) Yarım yamalak gösteriyo ekran ve hatta siyah beyaz :))
Hepinizi öpüyorum. Nehir67 kuzcuk, daha bitmedi şimdiden karalar bağlıyorsun. Alim mi seni ayağımın altına.??
Ceylan canım sen de uzatmaları oynuyorsun, az kaldı, kaybetme umudunu.
nevgul61, sen süper kahraman gibisin tebrik ederim, Tefeci gibi bekledikçe alacağını büyütüyo :)))
Bu yakınlarda bebek geldi geldi! Gelmezse ikiz, yok daha sonraya kalırsa üçüz de ister bu hatun :))))
Hepinizi öpüyorum kızlara.s.
günaydın meleklerim, dışarıdayım, oldukça da dandik bir bilgisayardan bağlanıyorum :) Yarım yamalak gösteriyo ekran ve hatta siyah beyaz :))
Hepinizi öpüyorum. Nehir67 kuzcuk, daha bitmedi şimdiden karalar bağlıyorsun. Alim mi seni ayağımın altına.??
Ceylan canım sen de uzatmaları oynuyorsun, az kaldı, kaybetme umudunu.
nevgul61, sen süper kahraman gibisin tebrik ederim, Tefeci gibi bekledikçe alacağını büyütüyo :)))
Bu yakınlarda bebek geldi geldi! Gelmezse ikiz, yok daha sonraya kalırsa üçüz de ister bu hatun :))))
Hepinizi öpüyorum kızlara.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?