Uğurlu Liste

arkadaşlar son adet tarihim 15 şubattı halen regl olmamıştım bugün sabah uyanır uyanmaz test alıp yaptım çift çizgiyi gördüm öğleden sonrada kanda baktırdım değer 306 çıktı hamileyim galiba arkadaşlarrrrrrrrrrrrhihoyyytsüprizzzzz:CüvCüv::teytey::teytey::teytey:

ah canım benim, tesadüfen açtım, çok sevindimmmmmmma.s.
:

ben yeter ki hamile kalıyım mide bulantısı ne kadar çok olursa olsun hiç şikayet etmiycem :1rolleyes:

bende razıyım valla.sositosositosositososito

işallah bebişleriniz en kısa zamanda gelicekkk :Saruboceq:

tebri ederimma.s.

çok güzel bi haber Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:

Canım tebrikler:hooray:İşte bu kadar Allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin :dance::dance:

ArkadaŞlar allahım hepınıze nasıp etsın ınŞallah Üzerıne dÜŞmeyım benden sıze tavsıye takınca olmuyo hesap felan yapmayın akıŞına bırakın rahtÇa taklın yanı :):):):):):):):):):):):):

Günaydınlar canlarım,
Öncellikle Hayırlı Cumalar
Fakirin ekmeği umut misali umutlarım,hayallerim ertelendi sağlık olsun..Allah canımızı almadığı müddetçe yılmadan yorulmadan başarmak için Elimizden geleni yapmaya çalışacağız
Rabbim ol demeden olmuyor..
Allah herbirimize Sağlıklı, Hayırlı, Akıllı Melekler nasip etsin

maşallah tebrik ederim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.canım yalnız bu takmam nasıl oluyoDDben bitek bu ay takmıyom oda ilaç kullandığım için.

Son düzenleme:
Adet tarihim yarın.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.Olsaydı çıkardı herhalde artık.Napalım kısmet değilmişsenağlama:a015::çok üzgünüm:

Adet tarihim yarın.Bu sabah test yaptım negatif çıktı.Olsaydı çıkardı herhalde artık.Napalım kısmet değilmişsenağlama:a015::çok üzgünüm:

aa üzülmek ağlamak yok birgün geleck bizimkilerde buna inanıyorum.bizide müjdeleyecek rabbim.:teselli::teselli:

aa üzülmek ağlamak yok birgün geleck bizimkilerde buna inanıyorum.bizide müjdeleyecek rabbim.:teselli::teselli:

İnş. canım sağlık olsun kısmet deilmiş henüz. gelecekler elbet, çok bekletip üzmesinler ama bizi değilmi:çok üzgünüm:

İnş. canım sağlık olsun kısmet deilmiş henüz. gelecekler elbet, çok bekletip üzmesinler ama bizi değilmi:çok üzgünüm:

geç gelecekler ama çoookk güzel gelecekler hatta benim ikiz gelcek.:Saruboceq:yerimsenibenrabbimherkese muradını versin.

günaydın meleklerim, dışarıdayım, oldukça da dandik bir bilgisayardan bağlanıyorum :) Yarım yamalak gösteriyo ekran ve hatta siyah beyaz :))
Hepinizi öpüyorum. Nehir67 kuzcuk, daha bitmedi şimdiden karalar bağlıyorsun. Alim mi seni ayağımın altına.??

Ceylan canım sen de uzatmaları oynuyorsun, az kaldı, kaybetme umudunu.

nevgul61, sen süper kahraman gibisin tebrik ederim, Tefeci gibi bekledikçe alacağını büyütüyo :)))
Bu yakınlarda bebek geldi geldi! Gelmezse ikiz, yok daha sonraya kalırsa üçüz de ister bu hatun :))))

Hepinizi öpüyorum kızlara.s.

isterim valla nesli yüzsüzüm ben.ama bukadar beklediğime değmesi için ikiz gelmesi lazım.sositosositosositososito

Al Nesli'cim al ayağının altına:teselli: Ne bileyim canım herşeyin hayırlısı tabiki.beklediğim hergün bebeğimin ömrüne ömür katıyor ya o yüzden biraz içim rahatyerimseniben Öpüyorum bende...

Arkadaşlar mart ayı bana uğurlu gelmedi doğum günü hediyem olamadı bebeğimsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…