Arkadaşlar mart ayı bana uğurlu gelmedi doğum günü hediyem olamadı bebeğimsenağlama
hayırlısı canım inşallah nisanda olur.nisanda beraber hamiş oluruz inşallah:teselli:
merhaba canlar...liste kabariyo massallah
kizlar tedavim bitti...igneler hormonlar derken 20 tane yumurtam oldu,17 tanesini aldilar,suan 3 tane bebis olmayi bekleyen yumosum var:)
birazcik agrilarim var ama olsun...bugünde progesteron almaya basladim..
6 nisanda gebelik testi icin gidecegim..insallah güzel haberlerle dönerim kizlar..
İnş. canım gelsin artık şu minik yaramazlar neler yapıyoruz onlar için elbet karşılığını göreceğizyerimseniben inş. nisanda beraber paylaşırız bu güzel hissi:CüvCüv::ecrin_bebek:
merhaba canlar...liste kabariyo massallah
kizlar tedavim bitti...igneler hormonlar derken 20 tane yumurtam oldu,17 tanesini aldilar,suan 3 tane bebis olmayi bekleyen yumosum var:)
birazcik agrilarim var ama olsun...bugünde progesteron almaya basladim..
6 nisanda gebelik testi icin gidecegim..insallah güzel haberlerle dönerim kizlar..
:roflol::roflol::roflol:kızlar bende hala bişi yok :) üşenenin çocu olmazmış lafı doru olsa gerek:)bişi olursa haber vericem merak etmeyin.depresyon halim hala devam ediyo sürekli uyuyorum sanırım önümüzdeki haftalarda kıçımı kaldırıp bi dr a gidersem artık bebek istiyorum yumurtlatırmısın takip mi edersin bişi yap bul gününü dicem:)ay bebek beklemekten sex hayatımız monotonlaştı artık canım hiç istemiyoherseferinde düşünmim diyorum yinede aklıma geliyo acaba bu sefer olcak mı diye.Öle oluncada görev gibi geliyo sexten soğudum valla.Dönüp arkamızı uyuyoruz ondan sonrada bebek istiyoruz nası olcak anlamadım:)sanırım yumurta takibi yaptırmam gerekecek.
arkadaşlar merhaba ben yeniyim beta hcg 73.2 ne demek
Hadi bakalım hayırlısı olsun,emeklerinizin karşılığını hayrlısıyla alırsınız inşallah...6 Nisan büyük gün yani,güzel haberler inşallah:)))
:roflol::roflol::roflol:
Hay sen çok yaşa emi...Haklısın valla,hepimiz yaşadık aynısını.Ama ben artık kabullendim doğal yollardan olmıcanı,saldım gittim valla,meğerse seks güzel bişeymiş:roflol::roflol::roflol:
Güzel takiplar olsun inşallah,yumoşların güzel güzel gelişsin...
Buarada ben cumartesi günü kırmızı kartı gördüm yine..İki gündür ağrım vardı baya,yazamadım size...Pofff poffff poffff,sıkıldım beklemekten yaaa...1-2 aya tüp bebeğe başlıcaz inşallah,en azından başlamayı düşünüyoruz,böle bekle bekle olmuyor kızlar...
Bidahaki adet tarihim 21 Nisan olur sanırım,umudum yok ama yinede yazalım listemize...
Eeee sizler neler yapıyorsunuz,gelişmeler varmı,ben geçmişi okuyamadım.İnşallah her şey yolundadır...
Bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt:sm_cool:
Ama kimsecikler yokkk:dilcikar:
:asigim:Oyyy oyyyy gariplenirmişte...
Ben yetiştim hemen tatlım...
Doğum günün kutlu olsun,Rabbim hayırlı sağlıklı,mutlu ,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin,tüm sevdiklerinle ve evlatlarınla inşallah...Sağlıkla torunlarının çocuklarını da göresin inşallah....Nice nice nice nice yıllara,hep mutlu ol...Gönlünden geçen her şey hayırlısıyla senin olsun...
Mutlu yıllar sanaaaaaa.....Gel bide öpem ŞenizŞenizŞeniz
Bugün benim doğum günümmmm hihoyyyt:sm_cool:
Ama kimsecikler yokkk:dilcikar:
nehircim doğum günün kutlu olsun.rabbim sevdiklerinle beraber hayırlı uzun ömürler geçirmeni nasip etsin.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?