Uğurlu Liste

benide yazın benide :sm_cool: ne zaman doğurcam belli değil kızlar :1rolleyes: malum üçüz gebelik
aaa tebrikler tatlım kaydirigubbakcemile5 listemizin ilk üçüzleriiii kaydirigubbakcemile2

son adet tarihini ve yaşını söylemen yeterli tatlım, hemen ekleyeyima.s.

yaaaaa beni unutmayın ama 11 aralık 2008 son adet tarihim yaşımda 24. 29 haftalık hamileyim. valla maşallah size uzunca bi liste olmuş . unutmayın ama beniiiiiiiiiii

aaa tebrikler tatlım kaydirigubbakcemile5 listemizin ilk üçüzleriiii kaydirigubbakcemile2

son adet tarihini ve yaşını söylemen yeterli tatlım, hemen ekleyeyima.s.

tmm cnm tşkler inş uğur getirir

06,02,2009 son adet tarihim

yaşım : kaydirigubbakcemile3 30

ben de listede yer almak istiyorummm.. sat 27 şubat yaş 22 muhtemel doğum tarihimiz 4 aralık gözüküyor.

yaaaaa beni unutmayın ama 11 aralık 2008 son adet tarihim yaşımda 24. 29 haftalık hamileyim. valla maşallah size uzunca bi liste olmuş . unutmayın ama beniiiiiiiiiii

tmm cnm tşkler inş uğur getirir
06,02,2009 son adet tarihim yaşım : kaydirigubbakcemile3 30

ben de listede yer almak istiyorummm.. sat 27 şubat yaş 22 muhtemel doğum tarihimiz 4 aralık gözüküyor.

kızlar bende varım benide ekleyiiin :)
20-25 ocak arası doğum yapıcam inşallah

kızlar hepiniz ekledim yerimseniben sağlıkla gelsin meleklerimiz

aycan kuzum benim.. moralsizlik yapma tatlım ne olur. Doğru zaman gelince tüm bu sıkıntıları unutacaksın meleğima.sa.s.

kızlar hepiniz ekledim yerimseniben sağlıkla gelsin meleklerimiz

aycan kuzum benim.. moralsizlik yapma tatlım ne olur. Doğru zaman gelince tüm bu sıkıntıları unutacaksın meleğima.sa.s.

inşallah ama 1 haziran doktora kontrole gittim büyük ihtimalle 6 ay içinde hamile kalırsın dedi doktorum hamile kalmazsan gel dedi:1hug::1hug:

benide eklermisiniz bu guzel listeye sat 26 aralik 2008 2004ten beri bekliyorum bebegimi dogumumuz kismetse 1 ekim 2008 de
Allah herkese nasip etsin hayirlisyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…