Ukrayna'ya giden adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde erkeklerin Ukraynadan ya da Rusyadan kiz alma hevesi basladi. Türkiyede o kadar evlenemeyen bekar kiz varken. Hadi hayirlisi

Başladı değil ya coktandır zaten böyle ama bu ukrayna kadın vs artık yeterince midem bulandı...Nerden de denkgeldim tanımış bulundum 2 ayda her şeyi aynı adamda gördüm...

Ne bankaların kara listesinde olması kaldı ne ukraynası ne bilmemnesi....Kara bela hüsnü gibiyim

Ayy ne uzatmissin. Resmen butun gun aramani mesaj atmani bekledim imasi da cabasi. Adamin umrunda bile değil.
Durum resmen şu.

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-25-23-26-20.webp
    Screenshot_2020-06-25-23-26-20.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 56
Ayy ne uzatmissin. Resmen butun gun aramani mesaj atmani bekledim imasi da cabasi. Adamin umrunda bile değil.
Durum resmen şu.

Kendisi de biton sözler söylediği için ben de soyledim...söylemesem gece uyanıp kafamda döndürürdüm...söyleyip rahatladım bitti işte ister umru olsun ister olmasın

Valla bana ukraynaya bilet aldım gidiyorum dese boşarım ben adamı rusya ukrayna karşıtıyım ben arkadaş erkekler gezek diye gitmiyor oralara... Duj diye gidiyorlar gibime gelir ben mi tuhafım :KK62: :KK76:
ben de çok karşıyım rusya ve ukraynaya hemşire, bilhassa ukrayna çok tehlikeli, hepsi de ceylan gibi, süt gibi, porselen gibi kafirin kızları...yolda belde otelde denk gelince ben bile dönüp bakıyorum, utanmıyorlar da bu endamla sokaga çıkmaya namıssızlar :rolleyes:

ben de çok karşıyım rusya ve ukraynaya hemşire, bilhassa ukrayna çok tehlikeli, hepsi de ceylan gibi, süt gibi, porselen gibi kafirin kızları...yolda belde otelde denk gelince ben bile dönüp bakıyorum, utanmıyorlar da bu endamla sokaga çıkmaya namıssızlar :rolleyes:
Ben de en son Antalyaya otele gittigimizde agzim acik kaldi. O kadar güzel ve seksapeliteleri yüksekki ben bile bir süre kendime gelemedim erkekler napsin:)

Canım sıkıldı zaten şunları yazınca elinize ne geçiyor

Ben elimde telefon sürekli görüntülü arayıp sex yapıyor mu diye mi bakıcam...Biyerlerini bu sekilde kaldırıp...O da bi havalara girecek kapatıp bi yemek yiyebilirim di mi falan diye bu tarz laflar...Ulan gerizekalı sex dediğin şey 1 saatte bile olur gece yarısı da olur ben uyurken de...
Yalancı pislik
Türk erkeği en fazla 10 dakika :rapci:

valla burada konu açanları anlayamıyorum artık
hem konu açılıyor hem de zıt fikirlere tahammül yok, hemen konu kapatın çağrısı.

Zıt fikirler olduğu için değil arkadaşım konuda konusacak bişey kalmadı daha fazla bitti zaten okusaydın sonunu anlardın...konu kapttırma hakkım var

Zıt fikirler olduğu için değil arkadaşım konuda konusacak bişey kalmadı daha fazla bitti zaten okusaydın sonunu anlardın...konu kapttırma hakkım var

benim mesajımdan alıntı yapıp yazarsanız tabi ki öyle anlarım. sizin kapatma hakkınız gibi benim de her mesajı okumama hakkım var.
sizin konularınızda ana temalar hep bu şekilde olduğu için direk ilk mesajdan yürümüşümdür istemsizce.

Canım sıkıldı zaten şunları yazınca elinize ne geçiyor
Bacım tövbeler olsun canın sıkılsın diye yazmadım...ama öyleler yani bütün dünya da biliyor,saklanacak gibi değiller çünkü..he bana kalsa ben oğluma kardeşime senin gibisini tercih ederim, gelin diye cebimde taşırım, guzelliği batsın o cavırların bana anadolu kanı yakısir derim ama...sana bana kalmıyor, adamlar far gormüş tavşan gibi ,motor takıp gidiyolar fırsatını bulunca, ne yapayım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X