• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ukrayna'ya giden adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E gitsin ne var ya
Bu kadar büyütülecek birşey değil
Özgüveniniz tam olsun biraz
Ukrayna Rusya deyince bir kıskançlık krizi anlamıyorum ben
Adam almış bileti
Almanya’ya gitse de gitme mi diyecektin

Adamlar Ukrayna ya gidince kesin biriyle yatıcak
Atıyorum Fransa’ya giderse yapmayacak mı?
Her yerde hayat kadını var

Beni terkeden sonra özledim diye arayan ve birkaçgündür konuştuğum adam var...Ben tamam deyip dönmüş değilim...
2 gündür ara ara yazıyordu...Ben pek taraftar değildim..

Bugün sana bişey söyleyeceğim dedi...Meşhur kankası Ukrayna'dan biriyle görüşüyormuş birsüredir ve onun yanına gidecekmiş, senin masrafları da karşılarım beraber gidelim demiş...Senle konuşmuyorduk o zaman biletleri aldım 8 temmuzda gidiyoruz dedi...
Tercümanlığa gidecekmiş kendisi hem de ilk defa ydışı ve masraf arkadaşından olunca cazip gelmiş...Belki de evlenecekmiş kankası (sözde ciddi işe gidiyorlar ayağı)

Daha 4 günlük sokağa çıkma yasağında kankam sevgilisiyle ayrılık kararı aşamasında çok kötü diyordun dedim hangi ara buldu da işi pişirdi de evlilik düşünmeye başladı dedim...

Gerçekten nedir bu ya...
Onemsemiyorsan ne bok demeye benle konuşuyorsun..
Kankası ne derse ne yaparsa onun peşinden giden bir adam...
Kim kaldırır bunu ya bir de bana söylüyor
Benim kafam karıştı birkaç gündür konuştuğun kişi nasıl seni terkedip sonra dönüyor bu ne hız?

Masrafı arkadası karsılıcakmış...
Nerden de tanıdım bu iğrençlikleri duymasaydım keşke
İrtibatı kesin, dediklerinin dogru oldugunu nerden bileceksiniz, karşı taraf da bir arkadasınız getirecek Belli ki, sap gibi duracak degil ya orda... YApan burda da yaparmış... Öyle degil işte yakalanmamak için, adres iz belli etmemek için risksiz olması için elin memleketinde yapacaklarını yapıyorlar. Uzak durun çok seviyesiz insanlar

Adamlar Ukrayna ya gidince kesin biriyle yatıcak
Atıyorum Fransa’ya giderse yapmayacak mı?
Her yerde hayat kadını var
Şöyle birşey sorayım hayat kadını her yerde var ama yaz oldu mu millet erkek erkege marmarise akın ediyor(marmariste yaşıyorum.)Bunun sebebinin ne oldugunu biliyoruz.

Ben çok rahat bir kadınımdır. Öyle ki eşim bazen yahu sen beni hiç mi kıskanmıyorsun diye sorar. "Herkes kocama ölüyor, kızlar koynuna atlayacak eyvahh" :skandal:kafasında değilim yani.Çiftlerin tercih ettiği adult bir otelde eşimle canlı müziğimizi dinleyip takılırken saçını savura savura (neredeyse eşimin yüzüne çarpacak)dans edip kur yapmıştı bir kız 😂😂 Irk ayrımı yapılmaz ama oraların kızları çok sıcak kanlı diyeyim ben.
Kanını severim onların sen anladın:KK59:Ayy sen nasıl yolmadın o yoluk saclarıııı:sinirli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X