Ukrayna'ya giden adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saçmalık ya...50 yaşına gelip hala ukraynalı karı peşinde kankası ve onun peşinden giden

50 yaşında adamın karı kız peşine yurtdışına gitmesi abazanlık da ötesi, soytarılık

50 yaşında adamın karı kız peşine virüs zamanı canını ortaya koyup yurtdışına gitmesi bambaşka bir sayfa yani teneşirlik artık Allah akıl fikir versin

Bu 2 gerizekalıyla da tüm iletişimi kesersin umarım. Hayatında böyle insanlara yer olmasın

Baştan atilmak istenmiyor aslinda sıkıntı burada. Istemem yan cebime koy hesabi.
Onu hissediyorsa kendisi iletişimi kesebilir. Böyle adamın insafına kalmış gibi beklemek neden?
Yok ben yazmıyorum etmiyorum da demesin konu sahibi 😄 engellenen adam cevap yazamaz

Ukraynaya gittim daha önce. Oralı insanlar da gayet normal yaşıyorlar kimse erkek peşinde değil. Tabi gece kluplerindeki ortamları bilemem. Ama Türk erkekleri kendilerini o kadar belli ediyor ki, kendi insanımızdan soğumuştum 😑 o yüzden ne sebeple olursa olsun erkek erkeğe gidenlere güvenemiyorum.

Ukraynaya gittim daha önce. Oralı insanlar da gayet normal yaşıyorlar kimse erkek peşinde değil. Tabi gece kluplerindeki ortamları bilemem. Ama Türk erkekleri kendilerini o kadar belli ediyor ki, kendi insanımızdan soğumuştum 😑 o yüzden ne sebeple olursa olsun erkek erkeğe gidenlere güvenemiyorum.

Yanındaki arkadaşının tiyneti çok belli....Zaten sürekli o yönlendiriyor, adam emlakçı para var, ben veririm uçak ve oteli demiş yanında götürüyor...Ukrayna'da elbette her kadın öyle değildir normal yaşantı vardır ama bu kankasının ne halt ettiği bile belli değil....

Onu hissediyorsa kendisi iletişimi kesebilir. Böyle adamın insafına kalmış gibi beklemek neden?
Yok ben yazmıyorum etmiyorum da demesin konu sahibi 😄 engellenen adam cevap yazamaz
Iste kesmiyor israrla surekli adamin bir yamugu ile ilgili konu aciyor. Konusmazsan bunlardan da haberin olmaz, umursamazsin mesela. Nereye giderse gitsin.

Ülkedeki erkekler ukrayna ya tarihi yerlerini gezmeye gidiyorlarmış da ben ondaan mı tuhaf düşünüyorum acaba bilemedim varmı sizin bildiğiniz ukraynaya tarihi yer görmeye giden ya da alışverişe mi gidiyorlar birde ukrayna ligine ilgili çok insan varmış onları es geçemem maç var ona gidiyorlar amaçları belli anacım adamların sizin beni tuhaf bulmanıza da saygı duyarım başımüstüne:KK45::KK15:
Rusya yi da katmıştınız işin içine. Koca ülkeleri böyle yaftalamak hoş değil. Yapacak adam her yerde yapar bu ülkede yapamaz mı yani?

50 yaşında adamın karı kız peşine yurtdışına gitmesi abazanlık da ötesi, soytarılık

50 yaşında adamın karı kız peşine virüs zamanı canını ortaya koyup yurtdışına gitmesi bambaşka bir sayfa yani teneşirlik artık Allah akıl fikir versin

Bu 2 gerizekalıyla da tüm iletişimi kesersin umarım. Hayatında böyle insanlara yer olmasın

Çok doğru söyledin...
Ben ilk defa ydısına gidicem dedi, karı kız için değilmiç, kankası gidecekmiş bulduğu kadının yanına belki de evlenebilirmiş te buna da masraflar benden deyince ilk ydışı diye cazip gelmiş....

Ordan da bişey koparamaz bunlar zaten...Sinirlendim yok yere yaa..Neyi yürütebilmişler bu yaşa kadar ki zaten hangi kadınla uzun bi ilişki becerebilmiş ki...Oğlu var 26 yaşında , annesi göstermiyor diye gurur yapıp birdaha kapına gelmem diyerek ex eşine,18 yaşına kadar aramamış oğlunu...

Corona bitmemişken uçkurlarının peşinde uçağa binip vakaların olduğu bir ülkeye gitmek...onu da geçtim madem beni hiçe sayacaktın neden özledim diye aradın...Benim içimi karartıyorlar hastalık kapıp gebersinler inşallah sinirlendim boş yere

Rusya yi da katmıştınız işin içine. Koca ülkeleri böyle yaftalamak hoş değil. Yapacak adam her yerde yapar bu ülkede yapamaz mı yani?
Ülkeleri degil oraya gitmek için bu şekilde çabaya giren insanların genelinin düşüncesi bu emin olabilirainiz ben iyi niyetli bulmuyorum erkeklerin arasında bile bu konularda geyik yapıyorlar sizce neden yapıyorlar bundan bahsediyorum yoksa rusya ile bir krizim yok çok şükür 😁

Bileti almışlar ve vizesiz ya orası

Tamam da kiz ucuslar iptal oluyor, erteleniyor ... bir de ucus olmasi diger ulkenin sinirinin acik oldugu anlamina gelmiyor. THY mesela bilet satiyor yurtdisi, sonra ucustan 1 saat once mesaj geliyor ucus iptal oldu diye bilet elinde kaliyorsun oylece. Bu 2 salak gidemez bile bence hevesleri kursaklarinda kalir

iki kelime ingilizce ögrenelim demezler ama hala yabanci ülke ve yabanci kadin meraklisi adamlar var.

İngilizce bildiği için tercümanlık yapacakmış...
Ya insan sunu soylerken bile salaklıgının farkına varır...Aşkım seni cok begendim ben abazayım diye mi cevireceksin...
Zaten o da yalandır orda buluruz diye gidiyorlar bile olabilir

Tamam da kiz ucuslar iptal oluyor, erteleniyor ... bir de ucus olmasi diger ulkenin sinirinin acik oldugu anlamina gelmiyor. THY mesela bilet satiyor yurtdisi, sonra ucustan 1 saat once mesaj geliyor ucus iptal oldu diye bilet elinde kaliyorsun oylece. Bu 2 salak gidemez bile bence hevesleri kursaklarinda kalir

Corona kapıp karı uğruna nefessiz kalarak gebersin

Ülkeleri degil oraya gitmek için bu şekilde çabaya giren insanların genelinin düşüncesi bu emin olabilirainiz ben iyi niyetli bulmuyorum erkeklerin arasında bile bu konularda geyik yapıyorlar sizce neden yapıyorlar bundan bahsediyorum yoksa rusya ile bir krizim yok çok şükür 😁
Benim etrafında o amaçla o ülkelere giden yok. Kendi aralarında konuşuyorlarsa da erkek erkeğe konuştukları için olsa gerek hiç duymadım konuştuklarını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X