Sevdiğin kişi seninle evlenmeyi düşünüyormu peki ???
onun canina minnet okuyor suan ve surekli bu yaz geldiginde seni isteyelim diyor ama ben once okulunu bitir diye israr ediyorum... tabi ailemin suan erkek arkadasimdan haberi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevdiğin kişi seninle evlenmeyi düşünüyormu peki ???
Ailen karşı çıkmaz inşallah ama en azından tanıştırmayı deneonun canina minnet okuyor suan ve surekli bu yaz geldiginde seni isteyelim diyor ama ben once okulunu bitir diye israr ediyorum... tabi ailemin suan erkek arkadasimdan haberi yok
Ailen karşı çıkmaz inşallah ama en azından tanıştırmayı dene
bende avrupada yasiyorum ve bi kac sene icinde dönmeyi düsünüyorum
burdaki düzeni, saglik sistemini, disiplini bulamayacaginin bilincinde olman lazim, eger bunlari takmam asarim diyorsan
ve maasinda iyise gayet güzel yasarsin.
ben vatanimi cok seviyorum ama tatile gittigimde hergün en az bir sinir krizinin esigine geliyorum.
cünkü alismisik buraya, bu sukunete, özgürlüge ve kimsenin kimseye karismamasina...26 senem buranin düzeninde gecmis ne kadar kendi vatanin olsada baska düzene ayak uydurmak cok zor.
Türkiyemiz ve Türk Insanimiz bambaska, ordaki ic ice ve sicacik hayati gördükce burdaki hayatlar is ugruna adanmis bombos hayatlar gibi geliyor...
bence bi dene, kaybedecegin birsey yok, belki hosuna gider kalirsin, belki yapamaz dönersin... her iki taraftada is imkanlarin varmis.
Ama neden zorluk çıkartacaklar dini mi mezhep mi ney neyi varda böyle cıngar çıkartacaklar bence yalnış bişi ilk tanıyıp ondan sonra karar vermeleri gerekmiyor mu?canim zorluk cikaracaklarindan eminim hatta cok cekecegim sirf onu sevdim diye.. ama seviyoruz ve evlenmek istiyoruz gonul iste soz gecmiyor
Ama neden zorluk çıkartacaklar dini mi mezhep mi ney neyi varda böyle cıngar çıkartacaklar bence yalnış bişi ilk tanıyıp ondan sonra karar vermeleri gerekmiyor mu?
Zor bir karar...ama sanki sen zaten kararını vermişsin bile?![]()
Benimmm babamdaa zorluk çıkarmıştı ama yumuşattık...galiba benim ailem biraz onyargili davranacak diye dusunuyorum zaten ben erkek arkadasimin nereli oldugunu soylersem tanismak dahi istemeyeceklerbunlari dusundukce sinirim bozulur kendi kendime kafayi yiyorum
![]()
Benimmm babamdaa zorluk çıkarmıştı ama yumuşattık...
Bence yumuşatmak senin elinde diye düşünüyorum ablam babamı biraz uğraş sonunda yumuşatmıştı çünki baba dayanamaz kızının üzülmesineeben yumsatabilecegimi dusunmuyorum![]()
sanirim benim durum daha farkliBence yumuşatmak senin elinde diye düşünüyorum ablam babamı biraz uğraş sonunda yumuşatmıştı çünki baba dayanamaz kızının üzülmesinee
inşallah canımmm özelden sana adres vermiştim benimki sürekli açık istedin zaman konuşabiliriz senin durumundan anlarım çünkü biizimde başımıza geldi üzülmee ama herşeyin hayırlısı...
Önemli değil Üzme kendini Kaderinde o Sevdiğin kişi varsa ne yerdekiler nede göktekiler engel olabilir herşeyin hayırlısı sıkma canını fazlaaaoyle tabi hayirlisi.. adres icinde cok tskler
destekleriniz icin tskler kizlar..
Erkek arkadasimda okulunu bitirince zaten evlenmek istiyoruz, zaten kesinlikle beni yanliz birakmiyacaktir.. Ama tabi ailem ondan habersiz oldugu icin biraz olumsuz bakiyor olaya...