ülke degistirmek !

onun canina minnet okuyor suan ve surekli bu yaz geldiginde seni isteyelim diyor ama ben once okulunu bitir diye israr ediyorum... tabi ailemin suan erkek arkadasimdan haberi yok
Ailen karşı çıkmaz inşallah ama en azından tanıştırmayı dene

bende avrupada yasiyorum ve bi kac sene icinde dönmeyi düsünüyorum

burdaki düzeni, saglik sistemini, disiplini bulamayacaginin bilincinde olman lazim, eger bunlari takmam asarim diyorsan
ve maasinda iyise gayet güzel yasarsin.

ben vatanimi cok seviyorum ama tatile gittigimde hergün en az bir sinir krizinin esigine geliyorum.
cünkü alismisik buraya, bu sukunete, özgürlüge ve kimsenin kimseye karismamasina...26 senem buranin düzeninde gecmis ne kadar kendi vatanin olsada baska düzene ayak uydurmak cok zor.

Türkiyemiz ve Türk Insanimiz bambaska, ordaki ic ice ve sicacik hayati gördükce burdaki hayatlar is ugruna adanmis bombos hayatlar gibi geliyor...
bence bi dene, kaybedecegin birsey yok, belki hosuna gider kalirsin, belki yapamaz dönersin... her iki taraftada is imkanlarin varmis.

bende avrupada yasiyorum ve bi kac sene icinde dönmeyi düsünüyorum

burdaki düzeni, saglik sistemini, disiplini bulamayacaginin bilincinde olman lazim, eger bunlari takmam asarim diyorsan
ve maasinda iyise gayet güzel yasarsin.

ben vatanimi cok seviyorum ama tatile gittigimde hergün en az bir sinir krizinin esigine geliyorum.
cünkü alismisik buraya, bu sukunete, özgürlüge ve kimsenin kimseye karismamasina...26 senem buranin düzeninde gecmis ne kadar kendi vatanin olsada baska düzene ayak uydurmak cok zor.

Türkiyemiz ve Türk Insanimiz bambaska, ordaki ic ice ve sicacik hayati gördükce burdaki hayatlar is ugruna adanmis bombos hayatlar gibi geliyor...
bence bi dene, kaybedecegin birsey yok, belki hosuna gider kalirsin, belki yapamaz dönersin... her iki taraftada is imkanlarin varmis.

insallah bir sekilde ailemi ikna edip gidecegim.. insallah sende donersin cunku bu hayat bos ! turkiyede ne kadar sinir oldugun durumlarda olsa vatanin orasi en azindan kendi vatanimizin derdini cekeriz... ben gittigimde simitci amcaya sarildim :) onuda aglattim yeminle :( kendi insanin gibisi varmi ya

canim zorluk cikaracaklarindan eminim hatta cok cekecegim sirf onu sevdim diye.. ama seviyoruz ve evlenmek istiyoruz gonul iste soz gecmiyor
Ama neden zorluk çıkartacaklar dini mi mezhep mi ney neyi varda böyle cıngar çıkartacaklar bence yalnış bişi ilk tanıyıp ondan sonra karar vermeleri gerekmiyor mu?

Ama neden zorluk çıkartacaklar dini mi mezhep mi ney neyi varda böyle cıngar çıkartacaklar bence yalnış bişi ilk tanıyıp ondan sonra karar vermeleri gerekmiyor mu?

galiba benim ailem biraz onyargili davranacak diye dusunuyorum zaten ben erkek arkadasimin nereli oldugunu soylersem tanismak dahi istemeyecekler :( bunlari dusundukce sinirim bozulur kendi kendime kafayi yiyorum :(

galiba benim ailem biraz onyargili davranacak diye dusunuyorum zaten ben erkek arkadasimin nereli oldugunu soylersem tanismak dahi istemeyecekler :( bunlari dusundukce sinirim bozulur kendi kendime kafayi yiyorum :(
Benimmm babamdaa zorluk çıkarmıştı ama yumuşattık...

Bence yumuşatmak senin elinde diye düşünüyorum ablam babamı biraz uğraş sonunda yumuşatmıştı çünki baba dayanamaz kızının üzülmesinee
sanirim benim durum daha farkli :( insallah su mesaj kotam dolunca seninle daha detayli konusabiliriz

Son düzenleme:
inşallah canımmm özelden sana adres vermiştim benimki sürekli açık istedin zaman konuşabiliriz senin durumundan anlarım çünkü biizimde başımıza geldi üzülmee ama herşeyin hayırlısı...

Turkiye'ye kesin donus yapmak ya asktan yada delilikten ibarettir bir cok insan icin.
"Akilliyim ama amele olmak istiyorum" gibi bir sey onlar icin. :27: :27: :27:

Sevdigim Istanbul'da, 3 yila yakin birlikteyiz daha 3-4 yilimiz var evlenmemize. Hersey tamam (okul, is, vs...) ama para yok. :1: Para biriktirip oyle kesin donus yapmayi dusunuyorum Allah izin verirse.
Baban icin hic endise etme. Sevdigine guveniyorsan, seni mutlu edecek bir adam olduguna inaniyorsan, pes etme baban yumusar emin ol.
Tursunu kuracak degil ya adam :34:
Hakkinda hayirlisi olsun canim :34:

Son düzenleme:
destekleriniz icin tskler kizlar..

Erkek arkadasimda okulunu bitirince zaten evlenmek istiyoruz, zaten kesinlikle beni yanliz birakmiyacaktir.. Ama tabi ailem ondan habersiz oldugu icin biraz olumsuz bakiyor olaya...

ıstanbulda yasıyorum hayat sartları okadar agır kı keske ımkanız olsa orda yasasak dıyoruz devlet sahıp cıkıor orda ınsanlara dıye.... Bence aılenden ayrılma kımse onların yerını tutamaz erkek arkdsın gelsın yurtdısına senı cok sewıorsa ben ewlendım aıleme uzak sayılmama aynı sehırde farklı semtlerdeyız hftasonlrı gorusuoruz ama cok ozluorum hep esımın akrablrı etrfında kendı aılemı mahallemı ozluorum aynı dılı konussakta olmuor turk herkes ama aılenın yerını kmse tutmaz bence gezmeye gel 1ay yasa ama temellı aılen donmezse sende donme

Back
X