evet goruyorumBizim ülkemiz de artık yaşanmaz hale geldi.
hayir biz turkuz . bildiğiniz turk. şehrimiz tabriz. farslarla alakamiz yokSiz perslersiniz biliyoruz olay ırk olayı değil ortadoğu kültürü olayı yanlış anlamıyorsam
O kültür
Madem görüyorsunuz yol yakınken vazgeçin cunku bunu çocuklarınıza bile belli edicez. Benki cocugun her türlüsünü severim ama sizinkileri sevmiyorumevet goruyorum
Turk olsaydınız tc kimliginiz olurdu.hayir biz turkuz . bildiğiniz turk. şehrimiz tabriz. farslarla alakamiz yok
tmm iranli lar arap mi bati dabir kaç şehir de var ki ben kendim hayatimda ne gitdim ne gordum . bez azerbaycan dayiz . turkuz.Evet arap istemiyoruz orada yaşayan havasını solumuş kültürünü almış insanlarıda istemiyoruz bu kadar basit
Yani bizlerden olsaydinizTurk olsaydınız tc kimliginiz olurdu.
İran Türklerindeniz diyor. Güney Azerbaycanlılar, Türkmenler vs. de var ya orada. Tebriz civarı. Ama fark eden bir şey yok. Farslaşmışlar sonuçta. Kültürümüz de aynı falan değil. Bu ülkede aralarında 100 km mesafe olan iki şehrin insanının kültürü bile aynı değil. Kaldı ki İran…Yahu arapla bizim kültürümüz aynı mı kafayı yicem hanımefendi biz Türküz Türk arap kültürü ile Türk kültürü aynı değil. Asya deseniz anlarım zira köklerimiz Asya
ben sizi anliyorum ama demek istedim ki bu aslinda benim sorunum değil . tabi ki tekrar duşunecem ama boyle arab, afghan, iran her şeyi herşeye karştirmak doğru degil .
benim sulalem çoktan ordalar , ordan evlendiler ve duzgun iş ve meslek sahibiler, biz de bayilmiyoruz başka ulketye siğinmayi ama şartlar oyle gosteriyor . ama yine de comment lari goze almak lazim . fikrim çok aydinlandi teşekkurler
Gen dağılımı olarak olabilir ama olay kültür meselesi sizi anlıyorum fakat biraz haberlere göz atın türkiye ile alakalı naçizane bunu tavsiye edebilirimhayir biz turkuz . bildiğiniz turk. şehrimiz tabriz. farslarla alakamiz yok
O yüzden diyorum ya oranın havasını solumuş kültürünü almış olması bile yetiyorİran Türklerindeniz diyor. Güney Azerbaycanlılar, Türkmenler vs. de var ya orada. Tebriz civarı. Ama fark eden bir şey yok. Farslaşmışlar sonuçta. Kültürümüz de aynı falan değil. Bu ülkede aralarında 100 km mesafe olan iki şehrin insanının kültürü bile aynı değil. Kaldı ki İran…
Ankara ya gelmeyin zira hepinizden bıktıkmerhaba , ben toplumdan yardim istemek için uye oldum . iran dan turkye ye yerleşecez.1 once şehir seçmemiz lazim.bursa ve izmir arasinda yardimci olurmusunuz ? avantajlar ve dez avantajlari hakkinda? sonra da okul seçecez ... sonra da semt . istanbul istemiyoruz . teşekkurler
Hayir ama savaşta şunda bunda Atatürkun emrinde savaşmayıp diger ülkelere kaçmış korkaklar bizden değildir. Savaşı görünce kuyrugunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz, neresi rahat oraya gidiyorsunuzsiz neden turklersadece turkyedeler saniyorsunuz ?gerçekten mi?
Konu sahibi ne demek istemiş anlamadım?Hayir ama savaşta şunda bunda Atatürkun emrinde savaşmayıp diger ülkelere kaçmış korkaklar bizden değildir. Savaşı görünce kuyrugunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz, neresi rahat oraya gidiyorsunuz
Bunlar onlar değil. Türkler de sadece Türkiye’de yaşamıyor. Ama ben de ülkemde Ortadoğulu istemiyorum.Hayir ama savaşta şunda bunda Atatürkun emrinde savaşmayıp diger ülkelere kaçmış korkaklar bizden değildir. Savaşı görünce kuyrugunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz, neresi rahat oraya gidiyorsunuz
Diger ülkelerde kökeni Türk olanlardan bahsediyor, tek Türk biz değilmişiz. Bu ulke Türkiye diye onlarında ülkesi saniyor.Konu sahibi ne demek istemiş anlamadım?
benimgorumcem avrupada , paran olsaher yere alirlar .sizin ulkenizi kultur ve dilini bildoğimiz için seçtik ve ayileye yakin olmak içinAvrupa ya gidin Amerika ya gidin. Aa pardon almıyorlar mi? Herkes bizim gibi salak değilse demek
Aman lazım değil valla aileye yakin olmayin. Bizim aile bize yetiyorda artıyor. Biz bile artik çocuklarimizin gelecegi icin bu ülke nereye gidiyor yeter diyoruz.benimgorumcem avrupada , paran olsaher yere alirlar .sizin ulkenizi kultur ve dilini bildoğimiz için seçtik ve ayileye yakin olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?