ulkenize yerleşecez, yardim lutfen

Evet arap istemiyoruz orada yaşayan havasını solumuş kültürünü almış insanlarıda istemiyoruz bu kadar basit
tmm iranli lar arap mi bati dabir kaç şehir de var ki ben kendim hayatimda ne gitdim ne gordum . bez azerbaycan dayiz . turkuz.

Yahu arapla bizim kültürümüz aynı mı kafayı yicem hanımefendi biz Türküz Türk arap kültürü ile Türk kültürü aynı değil. Asya deseniz anlarım zira köklerimiz Asya
İran Türklerindeniz diyor. Güney Azerbaycanlılar, Türkmenler vs. de var ya orada. Tebriz civarı. Ama fark eden bir şey yok. Farslaşmışlar sonuçta. Kültürümüz de aynı falan değil. Bu ülkede aralarında 100 km mesafe olan iki şehrin insanının kültürü bile aynı değil. Kaldı ki İran…

Her şeyi herkesle karıştırmıyoruz. Belki siz çok çok iyi bi ailesiniz, çok çok iyi bir eğitim seviyeniz var. Ama maalesef bu durumlar yine de bizim ülkemizde bize huzursuzluk çıkarıyor. Kendi ülkenizde işsiz olduğunuzu, iş bulamadığınızı ama sizin yerinize ıraklıların iş bulup daha ucuza çalıştığını düşünün. Dışarı her çıkışınızda ıraklı erkeklerin kabileler halinde gezindiğini ve sizi sözel, fiziksel olarak taciz ettiğini, huzursuz ettiğini hayal edin. Üst ve alt komşunuzda ıraklıların olduğunu düşünün, sürekli ses yaptklarını. Her gün tv kanallarında, bir ıraklının ülkenizdeki kadına tecavüz ettiğini, bi kızı taciz ettiğini, kavga çıkardığını düşünün... Ülkenizdeki en güzel sahilllerine gittiğinizde bi ton ıraklı erkekler yüzünden giremediğinz düşünün. En güzel semtlerinde, ıraklıların oturduğunu falan düşünün. Kendi ülkenizde turist gibi yaşadığınızı düşünün. Ülkenize elini kolunu sallayan ıraklının rahatça girebildiğini düşünün...

Şimdi siz ne düşünürdünüz? Çok iyi eğitimli, çok süper iyi kalpli de olsa bir Iraklıya tahammülünüz kalır mı? Kalmaz. İşte biz de öyleyiz.

O yüzden diyorum ya oranın havasını solumuş kültürünü almış olması bile yetiyor

Ankara ya gelmeyin zira hepinizden bıktık

siz neden turklersadece turkyedeler saniyorsunuz ? gerçekten mi?
Hayir ama savaşta şunda bunda Atatürkun emrinde savaşmayıp diger ülkelere kaçmış korkaklar bizden değildir. Savaşı görünce kuyrugunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz, neresi rahat oraya gidiyorsunuz

Hayir ama savaşta şunda bunda Atatürkun emrinde savaşmayıp diger ülkelere kaçmış korkaklar bizden değildir. Savaşı görünce kuyrugunuzu kıstırıp kaçıyorsunuz, neresi rahat oraya gidiyorsunuz
Konu sahibi ne demek istemiş anlamadım?

Bunlar onlar değil. Türkler de sadece Türkiye’de yaşamıyor. Ama ben de ülkemde Ortadoğulu istemiyorum.

Bakın ben Elhamdulillah Müslümanım. Ama ırkım benim için değerli bunun ırkçılıkla alakası yok çünkü bir insanın kendi ırkını milletini sevmesi faşistlik değildir. O başka türlüdür. Azerbaycan Türküsünüz başım gözüm üstüne akrabayız sonuçta ama bıktık oranın kültürünü benimsemişsiniz oranın örf adetleriyle yetişmişsiniz. Burada bile doğu batı farkı ortaya çıkarken başka ülkede olmaması imkansız.

benimgorumcem avrupada , paran olsaher yere alirlar .sizin ulkenizi kultur ve dilini bildoğimiz için seçtik ve ayileye yakin olmak için
Aman lazım değil valla aileye yakin olmayin. Bizim aile bize yetiyorda artıyor. Biz bile artik çocuklarimizin gelecegi icin bu ülke nereye gidiyor yeter diyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…