Ülseratif kolit

asli ymn

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
2
0
1
27
Merhaba 5 ay önce ülseratif kolit tanısı konuldu salmiden ilacından günde 6 tane kullanıyorum ama hâlâ çok fazla şişkinlik oluyor ne yapacağımı şaşırdım ve artık çok canım sıkılıyor ilaç içtiğim halde böyle olmasına anlam da veremiyorum 1 senedir bu şikayetlerim var daha öncesinde hiç bir şeyim yoktu bu durumu yaşayanlar var mı hastane olarak da üniversite hastanesine gidiyorum

annem ülseratif kolit hastası 8 yıl oldu çıkalı zor bı hastalık annemde salmidan kullanıyor bı ilacı daha var bir de mide koruyucu günlük 6 tane hap içiyor sormak istediğin birşey varsa yardımcı olurum

İlaçlarını kullandığı halde şikayetleri oluyor mu ve şikayetleri ne gibi şeyler ben aslında ilk başta fiziksel görüntümden rahatsız olduğum için hastaneye gitmiştim konu bambaşka yerlere geldi

Oluyor canım ilaçlar kesin çözüm değil yani sadece o tuvalette çıkmalar azalıyor diyet yapması lazım her daim çiğ bir şey yeme kızartma yeme et çok tüketme tüketirsen de iyice haşlanmış olsun ilik suyu çok iyi gelmişti kabak iyi gelmişti çok az yağlı az tuzlu oluyordu yemekleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…