ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

Bu da taze dün çekildiğimiz resim :) ama bende biraz önce şu renkli ultrasona girmeyi istiyorum çok net süper görüntüler veriyolar gördüğüm kadarıylaa :)) 5.ayda gireceğimi söylemişti doktorum ama ben belki 1-2 haftaya girerim sabırsızlanıyorum. Bi de cinsiyeti öğrenmek istiyoruzz artıkk ! =)) 15. hafta görüntümüz..

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, hangi hastaneye gidiyorsunuz?
Memnun musunuz, ben bugunlerde hastane araştırıyorum..
Yanıtlarsanız sevınırım..

Tşk...

kızlar buda benim ikiz bebeklerim rabbim bizi nazarlardan korusun buraya koyuyorum ama nazardanda çok korkuyorum rabbim sağlıkla elimize almayı nasip etsin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

benim adet de bu ay 16 gün gecikti ..geçen ay 10 gün sarkmıştı. doktor emzirdiğin için dedi.. ama 16 gün fazla geldi.. eşim test almaya gitti.

her an yeni ultrason resimleriyle gelebilirim

hadi bakalim Allah gonlune gore versin

buarada tum bebislere

valla ben daha önce buraya resim ekledimmi bilmiyorum elimdeki son resmi 12+4 pazartesi günü 17 haftalik olucaz vedoktor kontrolümüz var.. cinsiyetini öğreniriz inşaallah :)

buda benim oglusummmmmm ilki 7 haftalik ikincisi 9 haftali ötekide 11 haftaklikk:)

Eklentiler

• $247.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $249.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 159
  • $IMG049.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 141
buda benim oglusummmmmm ilki 7 haftalik ikincisi 9 haftali ötekide 11 haftaklikk:)

canım çok güzel baya belirginleşmiş defter yapmışsın sanırım kendine sana bi tavsiyede bulunmak isterim ultrason kağıtları yakma olduğu için 7-8 ay sonra üzerindeki resimler kaybolucak ömür boyu saklamak istersen ya bir fotoğraf çek yada renkli fotokopi çektir derim şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum çocuklarımız büyüdüğünde hatıra olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…