ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

Canım bu boyutlu resmin adı nedir ? ücreti nedir böyle görüntü almanın ?

canım bu soruyu ilk hamile kaldığımda be de çok merak ederdim:)

bu ultrason, 4d diye geçiyor. özel ücrete tabi değil. devlet hastanelerinde yok. bazı özel hastanelerde var. mesela benim gittiğim özel hastanede 3 jinekologtan birinde vardı sadece. diğer doktorlar hastalarını 1 kerelik o doktora gönderirdi..özel hastane imkanın varsa, randevu almadan önce arayıp, doktorun "üç boyutlu ultrason cihazının olup olmadığını" sorabilirsin. bazı hastanelerin tüm kdın doğumcularında oluyor mesela...ama bunun için ek ücret ödemiyorsun. diğer ultrason aleti gibi..

benim doktorumda da varmış galiba bundan. Ayy çok heyecanlıyım. Görmem gerek. 2 hafta oldu doktora gitmedim. Artık gitmek istiyorum. Yarın yeniden randevum olacak inşallah

bu da benim bebisim.. 10+1 ultrason resmi.. simdi ise 13+0 dayim merak ediyorum ne kadar büyüdü ki diye..en son bu ultrasonda görmüstüm.. (28.9 mm) kalb atisini gördüm fakat daha henüz duymadim.. türkiyedede ne güzel her ay ultrason yapip , bebisi inceliyorlarmis.. burda 5 dk kontrol yapiyor..

Son düzenleme:

canım hayırlı uğurlu olsun ...çekim vajinal mı yoksa karından mı merak ettim.....

bebegin cinsiyeti kac haftalikken belli oluyor.. birde merak ettigim hareketler nezaman hissediliyor. ben bazi seyler hissediyorum fakat bunun bebegimin yaptigina inanamiyorum.. ilk gebeligim cok heycanliyim ve acayip merak eddiorum ne nezaman olur diye. birde icimde ister istemez hep bir korku var birsey olacak diye..

canım sen bnim dediklerime pek takılma ne de olsa söylenti ama vajinalmi diye şundan sordum vajinal çekim de yönler aynıdır bebek solda ve çok şekilli maşallah bana erkek gibi geldi 13 haftalık olmuşsun pozisyonu uygunsa doktorlar görebilir canım ...öğrenince bizi de haberdar et canım merak ederim sonra hayırlı doğumlar....

saol cnmm.. mutlaka haberdar ederim.. ay heycanlandim simdi

ilk hamileliğimi yaşıyorum.daha çok küçüğüz teyzeleri. dün doktora gittim 3.3mm lik kesemizi gördük. 4 hafta 5 günlük falan dedi doktor. inş fotomuzu da paylaşıcam burda. bebeğim aynı bana benziyor

cinsiyet ve hareketler merak edilmiş...

bebeğin cinsel organları 14. hafta dolmadan gelişimini tamamlamaz. o yüzden özel hastanedeki doktor tahminde bulunsa bile değişebilir..

devlet hastanesinde 16 hafta dolmadan cinsiyet söylemezler..

eğer bir kere erkek dediyse büyük ihtimal pipiyi görmüştür yani tahmin doğrudur. ama kız dediyse 18-19. haftalarda tekrar baktırın derim, pipi saklanmış olabilir..

hareketlere gelinceeeee

ilk gebelikte 16. haftaya kadar hissedebilmeniz pek mümkün değil. sırt üstü yatıp elinizi rahminizin üzerine koyduğunuzda kalp atışı gibi pıt pıt gelen gerçekten sizin kalp atışınız.kan hacminiz arttığı için karnınızdan yankıyı hissdersiniz.

ama bir gün göz sekmesi gibi pıt pıt bir kaç ufak hareket hissederseniz, ufaklık size merhaba diyor, konuşun onunla:))

merak etmeyin, en geç 22 hafta olunca her hareketini anlıyor olacaksınız...hatta uyuyp uyandığını bile:))

30 lu haftaların sonunda, gece oda karanlıkken karnınıza ışık tuttuğunuzda yüzünü o tarafa çevirecek, sevinçten ağlayacaksınız..

doğuma yakın babaya göndermek için resim çekilirken yandan, ufaklığın karnınıza dayanan minik ayakları da fotoğrafta çıkacak...

sorularınız olursa cevaplarım yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…