ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???

buda benim oğlum EGE kaç haftalıktı hatırlayamadım. ama baya oldu bu çekileli. şimdi 29. haftamızın ilk günündeyiz 14 haziranda diğer buluşmamız ozaman yine eklerim

benım karsı bınamda ve kendı bınamdakı alt komşumun oglu egehan :)
Aman yarabbimmm :)
isimden huy alınıyor sanırım tanıdıgım tum egeler hıpğeraktıf
umarım senın oglun uysal sırınve tatlı olur
Allah omrunu uzun etsın

maşallah canım. karanlık gerçi..
kalp atımı var mıydı? belli olmuyor ya, kesenin içinde bebeği görmüşsündür tabii.
şimdi ikili için mi gideceksin bir de?12. haftada falan?

bak unutmusum yazmayı :)
kalp atımı sukurkı vardı
ama dınletmedı sadece gosterdı
bır daha bu ayın 17sı gıbı gıdıcem cnm
ozamanda 10+2 felan olucam oda bana gore
sanırım ozaman doktor soler
ama sanırım ben ıkılı test yaptırmayı dusunmuyorum
Hayırlısı

ayy deme ozaman ben yanlışı isim seçerken yaptım bizim egemizde aşırı hareketli. sıkıntılı günler yaşatıyo bana uykusuz bitkin kaldım valla son günlerde özellikle. doktorumuz dedi hiperaktif bir bebek geliyo eyvahlar olsuuuuuunnnnnnnnnnn amin canım allah hepimizin evladına uzun ömürler versin...

ya ben ısım manasını tasıdıgına cok ınandıgım ıcın cnm ole dedım sakın yanlıs anlama benı :)
hadı bakalım hıperaktıflıklerle dolu gunler sana cnm :)=

ikiliyi genelde doktorlar bir sonraki randevu için o güne veriyorlar diye dedim. ben de düşünmüyorum yaptırmayı...

Allah korusun. sorun varsa aldıracak mıyız sanki? tevbe tevbe...

akrabadan bir kadın yıllar sonra 40 yaşına gelirken tüp bebekle hamile kaldı. ikilide down demişler. amniyosentez istediler. kocası çıldırdı. " hem düşük tehlikesi var hem de sakatsa da benim evladım. nasıl kıyarım" dedi. amniyosentezi yaptırmadı. kadının kalan ayları zehir oldu korkuyla.
sonuç: fıstık gibi gayet sağlıklı bir kızımız oldu...

e yanı moral bozmaya hıc gerek yok cnm :)

sanırım ıkılı testın tek guzel yanı yanılmıyorsam
uc boyutlu ve renklı ultrasonla yapılıyor ve gorunurse cınsıyet hakkında tahmın yapılıyor

hayır canım ikili testte ilk önce ense kalınlığı ölçülüyor normal kontrolde nasıl bakılıyorsa yine öyle bakılıp ölçüm yapılıyor eğer istersen aynı gün içinde kan veriyorsun ense kalınlığı ve kandaki risk oranı aynı anda değerlendiriliyor...bazı doktorlar cinsiyet tahmini yapıyor bu dönemde yanılma oranı yüksek mesela biz erkektik sonra bir prenses olduğunu gösterdi bize kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…