- Konu Sahibi turkmengelini
-
ne safım. çizelgedeki ayı hafta anladım. dedim 7. haftada ne kadar büyük:))
kusura bakma canım..
buda benim oğlum EGE kaç haftalıktı hatırlayamadım. ama baya oldu bu çekileli. şimdi 29. haftamızın ilk günündeyiz 14 haziranda diğer buluşmamız ozaman yine eklerim
pipisini gördüüüüm:)bacaklarını birleştirip karnına çekmiş:)
maşallah canım. karanlık gerçi..
kalp atımı var mıydı? belli olmuyor ya, kesenin içinde bebeği görmüşsündür tabii.
şimdi ikili için mi gideceksin bir de?12. haftada falan?
benım karsı bınamda ve kendı bınamdakı alt komşumun oglu egehan :)
Aman yarabbimmm :)
isimden huy alınıyor sanırım tanıdıgım tum egeler hıpğeraktıf
umarım senın oglun uysal sırınve tatlı olur
Allah omrunu uzun etsın
ayy deme ozaman ben yanlışı isim seçerken yaptımbizim egemizde aşırı hareketli. sıkıntılı günler yaşatıyo bana uykusuz bitkin kaldım valla son günlerde özellikle. doktorumuz dedi hiperaktif bir bebek geliyo eyvahlar olsuuuuuunnnnnnnnnnn amin canım allah hepimizin evladına uzun ömürler versin...
ikiliyi genelde doktorlar bir sonraki randevu için o güne veriyorlar diye dedim. ben de düşünmüyorum yaptırmayı...
Allah korusun. sorun varsa aldıracak mıyız sanki? tevbe tevbe...
akrabadan bir kadın yıllar sonra 40 yaşına gelirken tüp bebekle hamile kaldı. ikilide down demişler. amniyosentez istediler. kocası çıldırdı. " hem düşük tehlikesi var hem de sakatsa da benim evladım. nasıl kıyarım" dedi. amniyosentezi yaptırmadı. kadının kalan ayları zehir oldu korkuyla.
sonuç: fıstık gibi gayet sağlıklı bir kızımız oldu...
evet...
dayanamayıp yaptırır mıyım bilmiyorum. 2 hafta sonra kontrolüm var..ama %99 yaptırmam.
sanırım ıkılı testın tek guzel yanı yanılmıyorsam
uc boyutlu ve renklı ultrasonla yapılıyor ve gorunurse cınsıyet hakkında tahmın yapılıyor
yok tatlım, kan testi. kan verip 1 hafta sonra sonuçları alıyorsun. senin dediğin ense kalınlığı ölçümü için olabilir.
ikiliyi genelde doktorlar bir sonraki randevu için o güne veriyorlar diye dedim. ben de düşünmüyorum yaptırmayı...
Allah korusun. sorun varsa aldıracak mıyız sanki? tevbe tevbe...
akrabadan bir kadın yıllar sonra 40 yaşına gelirken tüp bebekle hamile kaldı. ikilide down demişler. amniyosentez istediler. kocası çıldırdı. " hem düşük tehlikesi var hem de sakatsa da benim evladım. nasıl kıyarım" dedi. amniyosentezi yaptırmadı. kadının kalan ayları zehir oldu korkuyla.
sonuç: fıstık gibi gayet sağlıklı bir kızımız oldu...[/QUOT
Hepinizin bebeklerine kocaman bi maaşallahBende eklemeye çalıştım ama olmadı. Bende ikili üçlü vs. testleri yaptırmak istemiyorum. Benim çok yakın bir akrabamada bu testler sonucunda doktor baskı yaptı aldırmalısın bu çocuk sakat diye.. Her gün ağlayacağına bir gün ağlarsın demiş. Şu anda dünyalar güzeli bir kızı var şu ana kadar gördüğüm en tatlı bebek diyebilirim. E sonuçta ne olursa olsun aldırmayı düşünmem. O yüzden strese girmeye hiç gerek yok diye düşünüyorum.
oy maşallah. uykusunda yakalamışsınız:)üniv. hastanesinde bakıldın sanırım?
sanırım ıkılı testın tek guzel yanı yanılmıyorsam
uc boyutlu ve renklı ultrasonla yapılıyor ve gorunurse cınsıyet hakkında tahmın yapılıyor
o kacıncı haftada cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?