Ben yaptırmak istemedim ısrarlı davrandım , kıvırdı doktor nasıl olduysa yapmaya ikna etti anlamadım bile . Biraz baskın davranınca bişey diyemedim . Ultrasonda bişey yokken kan testi sorunlu gelir mi yada hata verir miÇoğu doktor bu testlerin yapılmasında ısrarcı oluyor benim anladığım kadarıyla ulturasona göre birşey yok
Diğer arkadaşlarda baksın sağlıkla kucağınıza alın
Anladığım kadarıyla bir sıkıntı görünmüyor. Nazar kemik görülmüş ense kalınlığı 3 altında normalde diye biliyorum o da gayet iyi. Gebeliğin ileri dönemlerinde bir sıkıntı görülürse ikili test sonucu soruluyor sanırım o yüzden ısrarcı. Benim doktorum da sadece ikili testi tavsiye etmişti üçlü ve dörtlü test yapılmadı.Bugün ki ultrason sonucum
Bu testin yanlış çıkma durumuda var canım bana hemşire söylemişti , o yüzden yaptırmak istememiştim . Şimdi kafama taktım neden istedi diye ultrasondamı sıkıntı gördüde testi istedi . İnşallah temiz gelir yaAnladığım kadarıyla bir sıkıntı görünmüyor. Nazar kemik görülmüş ense kalınlığı 3 altında normalde diye biliyorum o da gayet iyi. Gebeliğin ileri dönemlerinde bir sıkıntı görülürse ikili test sonucu soruluyor sanırım o yüzden ısrarcı. Benim doktorum da sadece ikili testi tavsiye etmişti üçlü ve dörtlü test yapılmadı.
Canim bu test tamamen risk hesaplıyor bir kesinligi yok. Mesela sonuc şöyle çıkıyor down sendromu 1/500 yani bu değerlere göre 500 de 1 ihtimal var gibi. Bence içini ferah tut kötüyü dusunme ki evrene güzel enerji gitsin❤ benim için önemli olan ayrintili ultrasondu 20. Haftada uzun uzun incelendi cok şükür bir sorun çıkmadı oglum sağlıkla doğdu. Darisi tüm hamilelerin başına inşallah.Bu testin yanlış çıkma durumuda var canım bana hemşire söylemişti , o yüzden yaptırmak istememiştim . Şimdi kafama taktım neden istedi diye ultrasondamı sıkıntı gördüde testi istedi . İnşallah temiz gelir ya
Siz ikili tarama yaptırdınızmı acabaCanim bu test tamamen risk hesaplıyor bir kesinligi yok. Mesela sonuc şöyle çıkıyor down sendromu 1/500 yani bu değerlere göre 500 de 1 ihtimal var gibi. Bence içini ferah tut kötüyü dusunme ki evrene güzel enerji gitsin❤ benim için önemli olan ayrintili ultrasondu 20. Haftada uzun uzun incelendi cok şükür bir sorun çıkmadı oglum sağlıkla doğdu. Darisi tüm hamilelerin başına inşallah.
Evet doktorumun tavsiyesiyle yaptırdım.Siz ikili tarama yaptırdınızmı acaba
Ultrasonda herşey normalmiydi pekiEvet doktorumun tavsiyesiyle yaptırdım.
Evet tam değerleri hatırlamıyorum ama herşey normaldi.Ultrasonda herşey normalmiydi peki
Allah razı olsun canım inşallah benimde kan testinde normal çıkar herşey ,içim rahatlar inşallahEvet tam değerleri hatırlamıyorum ama herşey normaldi.
İnşallah canım hiç endişe etme güzel şeyler düşün ❤ Cinsiyeti belli oldu mu bazen bu haftalarda tahminde bulunuyor doktorlar.Allah razı olsun canım inşallah benimde kan testinde normal çıkar herşey ,içim rahatlar inşallah
Hayir ense kalınlığı 1.8 çıkmış sinir 2.5 normal burun kemiği de görünmüş buda normal gorunmemesi problemBugün ki ultrason sonucum
Daha erken dedi canım 2 hafta sonra net belli olur dediİnşallah canım hiç endişe etme güzel şeyler düşün ❤ Cinsiyeti belli oldu mu bazen bu haftalarda tahminde bulunuyor doktorlar.
Ultrason normalken kanda olumsuz bişey çıkarmı acabaHayir ense kalınlığı 1.8 çıkmış sinir 2.5 normal burun kemiği de görünmüş buda normal gorunmemesi problem
Hadi bakalim inşallah sağlıkla gelsin bebişin ❤Daha erken dedi canım 2 hafta sonra net belli olur dedi
Dua edin inşallahHadi bakalim inşallah sağlıkla gelsin bebişin ❤
Yas büyükse çıkıyor bazenUltrason normalken kanda olumsuz bişey çıkarmı acaba
Ama bunlar sadece istatistik ölçer sonuç değil emin olmak için amniyosentez cvs yapılıyor ama ben yerinizde olsam yaptrmam usg güzelUltrason normalken kanda olumsuz bişey çıkarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?