Benim doktorum da baya ısrar etmiştiBen yaptırmak istemedim ısrarlı davrandım , kıvırdı doktor nasıl olduysa yapmaya ikna etti anlamadım bile . Biraz baskın davranınca bişey diyemedim . Ultrasonda bişey yokken kan testi sorunlu gelir mi yada hata verir mi
Yaş 29Yas büyükse çıkıyor bazen
Ben bundan sonra hiç bişey yaptırmicam anlamadım ki doktoru kararımdan nasılda caydırdı yaAma bunlar sadece istatistik ölçer sonuç değil emin olmak için amniyosentez cvs yapılıyor ama ben yerinizde olsam yaptrmam usg güzel
İnşallah yaa inanın varya çok içim rahatladıBenim doktorum da baya ısrar etmiştikorkmayın ne olur ne olmaz diye yaptırmak istemiş birşey çıkacağını sanmam. İnşallah güzel gelir sonuçların
Konu insanın evladi olunca endişe hep devam ediyor ilk doğduğu zamanlar gidip nefesini kontrol etmek gibi bir psikopatlik annelikİnşallah yaa inanın varya çok içim rahatladıRabbim ne derse o olur ben tevekkül ettim Rabbime sığındım inşallah sonuçta iyi gelir
Konu insanın evladi olunca endişe hep devam ediyor ilk doğduğu zamanlar gidip nefesini kontrol etmek gibi bir psikopatlik annelik1 yaşına girecek bebeğim daha hala doymadimi düştü acaba bişey olur mu endişe hep var.
Tevevekkul ederek en güzelini yapıyorsun inşallah çok rahat geçer gebeliğin doğumun ne kadar az stres okadar huzurlu bebisler
Vermişsin artık olsun canım keyfini çıkar tabiŞuan bile karnımda acaba rahatmı pantolon sıkarmı ,sağa dönüp yattığımda sola döner yatarım bebişim rahat olsun diye çok güzel bir duygu yaa güzel günlerimi harap ederek geçiremem . Hiç yoktan tadını çıkartim elimden bişey gelmez duadan başka . Kendime kızıyorum niye diretmedim istemediğimi ısrarla söylediğim halde nasıl o kan testini verdim kendime kızdım . Çünkü takıntılıyım hamilelikten dolayı en küçük bişeyi bile takarken buda üstüne tuz biber oldu
2018 yılında 24 yasinda genetik taramalı tup bebek yaptırdık acibadem maslakta amerikada bir derneğe kabul edilen tek Türk doktora gidiyordum 12.haftama geldim adam 2li twst yapti pgtli embriyoya yapılmwzmis neyse riskli ciktim nasıl çıktıysa bebegi almaya kalkti sonuç 3 yasinda oglum cok sukur iceride uyuyor bir daha tovbe 2li test saçmalık başka birsey degilBen bundan sonra hiç bişey yaptırmicam anlamadım ki doktoru kararımdan nasılda caydırdı ya
İş işten geçti diyosunVermişsin artık olsun canım keyfini çıkar tabi
Canım doğruluk payı çok düşük olduğu için tedirginim , içim rahat bilmiyorum ama inşallah hayırlı sonuç çıkar2018 yılında 24 yasinda genetik taramalı tup bebek yaptırdık acibadem maslakta amerikada bir derneğe kabul edilen tek Türk doktora gidiyordum 12.haftama geldim adam 2li twst yapti pgtli embriyoya yapılmwzmis neyse riskli ciktim nasıl çıktıysa bebegi almaya kalkti sonuç 3 yasinda oglum cok sukur iceride uyuyor bir daha tovbe 2li test saçmalık başka birsey degil
Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsinCanım doğruluk payı çok düşük olduğu için tedirginim , içim rahat bilmiyorum ama inşallah hayırlı sonuç çıkar
Amin inşallahAllah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?