- 9 Temmuz 2022
- 423
- 118
- 23
- 27
- Konu Sahibi ayseeeenur
-
Hayır daha bekliyorum sistemde hata var maalesefÇoktan görülmesi gerekirdi gebelik olsaydı kan testiniz çıktı mı sonucu ?
Kanda pozitif çıksa bile ultrasonda görülmeyebilir çok yeni bir gebelikse kan değeri düşük olacağı için ultrasonda görülmez ama 17 gün geçti diyorsun sende görünmesi gerekirsi olsaydı çünkü baya gecikmişArkadaşlar reglim 17 gün gecikti son ilişkimin üzerinden 30 gün geçti doktor ultrason muayenemde gebelik yok dedi kan testi isteyelim dedi şimdiye görünür miydü
Biliyorum doktor da öyle dedi ama son ilişkimden 30 gün geçti görünür müydü artıkKanda pozitif çıksa bile ultrasonda görülmeyebilir çok yeni bir gebelikse kan değeri düşük olacağı için ultrasonda görülmez ama 17 gün geçti diyorsun sende görünmesi gerekirsi olsaydı çünkü baya gecikmiş
Kan sonucu alırsan bana da haber eder misin benimde adetim gecikiyorBiliyorum doktor da öyle dedi ama son ilişkimden 30 gün geçti görünür müydü artık
Ederim tabiki senin kaç gün olduKan sonucu alırsan bana da haber eder misin benimde adetim gecikiyor
Bugün gecikmenin 8. Günü bende umut yokta merak ettim ilgimi çekti konun benimkine benzediği için ben gecikmenin 6. Günü kaset test yaptım negatif çıktı doktorumu aradım duphaston kullan ilaç bittikten 10 gün sonra adet olursun dedi yine de umut arıyorumEderim tabiki senin kaç gün oldu
Ben sürekli yaşıyorum o yüzden bilemicem sebebinin ne olduğunu son güne kadar test yapmıştım negatiftiİlk defa bu kadar gecikme yaşıyorum
Ben negatif olmasını istiyorum ama Allah sizin kucağınızı boş bırakmasınİnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırsın hakkımızda hayırlısı olsun
Umarım istediğiniz gibi olurBen negatif olmasını istiyorum ama Allah sizin kucağınızı boş bırakmasın
Anladım hayırlısı olsunHayır daha bekliyorum sistemde hata var maalesef
Kuruntu yapma yok işte illa bir ihtimal olsun istiyosunBiliyorum doktor da öyle dedi ama son ilişkimden 30 gün geçti görünür müydü artık
Olsun istemiyorum ki ama bekarım ben Allah isteyen herkese versin ama şuan için öyle bir durum olursa ben çok sıkıntı çekerim umarım yoktur çok stresli bir dönemden geçiyorumKuruntu yapma yok işte illa bir ihtimal olsun istiyosun
Of Ayşenur yeter ya kaç gündür senin ismini görmekten gına geldi.Arkadaşlar reglim 17 gün gecikti son ilişkimin üzerinden 30 gün geçti doktor ultrason muayenemde gebelik yok dedi kan testi isteyelim dedi şimdiye görünür miydü
Bence var doktor görmemiş hatta idrar testlerinde pozitif boşa okuyor bu doktorlar oncaaaaa sene sen patik örmeye başla yurdagül.........Olsun istemiyorum ki ama bekarım ben Allah isteyen herkese versin ama şuan için öyle bir durum olursa ben çok sıkıntı çekerim umarım yoktur çok stresli bir dönemden geçiyorum
Ama doktorun kendisi bana dedi ben ona sordum hamile olma ihtimalim var mı diye o da tabiki var ultrasonda görünmeyebilir kan sonucun belirler hamile olup olmadığını dedi doktor böyle söyleyince ben nasıl paniklemeyeyimBence var doktor görmemiş hatta idrar testlerinde pozitif boşa okuyor bu doktorlar oncaaaaa sene sen patik örmeye başla yurdagül.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?