Ultrason sonucu

ayseeeenur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2022
423
118
23
27
Arkadaşlar reglim 17 gün gecikti son ilişkimin üzerinden 30 gün geçti doktor ultrason muayenemde gebelik yok dedi kan testi isteyelim dedi şimdiye görünür miydü

Çoktan görülmesi gerekirdi gebelik olsaydı kan testiniz çıktı mı sonucu ?

Arkadaşlar reglim 17 gün gecikti son ilişkimin üzerinden 30 gün geçti doktor ultrason muayenemde gebelik yok dedi kan testi isteyelim dedi şimdiye görünür miydü
Kanda pozitif çıksa bile ultrasonda görülmeyebilir çok yeni bir gebelikse kan değeri düşük olacağı için ultrasonda görülmez ama 17 gün geçti diyorsun sende görünmesi gerekirsi olsaydı çünkü baya gecikmiş

Biliyorum doktor da öyle dedi ama son ilişkimden 30 gün geçti görünür müydü artık

Ederim tabiki senin kaç gün oldu
Bugün gecikmenin 8. Günü bende umut yokta merak ettim ilgimi çekti konun benimkine benzediği için ben gecikmenin 6. Günü kaset test yaptım negatif çıktı doktorumu aradım duphaston kullan ilaç bittikten 10 gün sonra adet olursun dedi yine de umut arıyorum

Of Ayşenur yeter ya kaç gündür senin ismini görmekten gına geldi.
Doktora gitmişsin doktor bile yok demiş. Onun görmediğini biz müneccim miyiz görücez ya. Her başlıkta ismin var. Resmen kopyala yapıştır yapıp aynı soruyu sormuşsun tüm başlıklara. Bu kadar korkuyorsan o haltları yemeyeceksin bu kadar basit ! Hamile değilsin (!!!)

Olsun istemiyorum ki ama bekarım ben Allah isteyen herkese versin ama şuan için öyle bir durum olursa ben çok sıkıntı çekerim umarım yoktur çok stresli bir dönemden geçiyorum
Bence var doktor görmemiş hatta idrar testlerinde pozitif boşa okuyor bu doktorlar oncaaaaa sene sen patik örmeye başla yurdagül.........

Bence var doktor görmemiş hatta idrar testlerinde pozitif boşa okuyor bu doktorlar oncaaaaa sene sen patik örmeye başla yurdagül.........
Ama doktorun kendisi bana dedi ben ona sordum hamile olma ihtimalim var mı diye o da tabiki var ultrasonda görünmeyebilir kan sonucun belirler hamile olup olmadığını dedi doktor böyle söyleyince ben nasıl paniklemeyeyim

Doçentti bir de ilişkiden kaç gün geçtiğini de söyledim ama söylediklerime inanmıyor galiba ilişkiden 30 gün geçmiş bir bebek nasıl görünmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…