Ultrason sonucu

Doçentti bir de ilişkiden kaç gün geçtiğini de söyledim ama söylediklerime inanmıyor galiba ilişkiden 30 gün geçmiş bir bebek nasıl görünmez ki
Yoruma bak istiyo musun istemiyomusun belli değil kızım sen ilişkiye gitmesen bile adetin gecikse kendini hamile zannedersin kafayı yemişsin bi sal insanları Allahın cezası

Doktor yok dedi çıkar mıydı ultrasonda bunu soruyorum kan testim çıkmadı ve üslubunuza dikkat edin kalbimi kırıyorsunuz
İnsanlar sana ben de dahil düzgün üaalupla yorum yaptı, yaptık, ama sen ısrarla ruh hastası gibi aynı şeyi soruyosun insanda sabur bırakmıyoaun ne bilelim ne salak seni, bokları yemeden önce düşüncektin halini, sen git kendini siktir sonra sonucunu bize sor kıt kafa

Sözlerinizin ne kadar üzdüğünün farkında mısınız

Sen allahın adını ağzına alacağına allahın yasak ettiği zinayı yapma önce sonra o hayırsız ağzınla dua etme bi daha git tövbe et akıllı bi çocuk ol
Allah’ın haram kıldığı zinayı yapıyorsam bu benim günahım ama siz hem benim günahımı yargılıyorsunuz hem de öl falan diyorsunuz

Allah’ın haram kıldığı zinayı yapıyorsam bu benim günahım ama siz hem benim günahımı yargılıyorsunuz hem de öl falan diyorsunuz
Öl demdim öl banane dedim ölsen de umurumda değilsin anlamımda ama beynin olsa algılayabilirsin yargılarım ahlaksız insansın

A ayseeeenur sen ne yapmak istiyorsun bence senin buradaki amacın dalga falan geçmek aklı olan insanın yapacağı işler değil bunlar kendine gel yada erkeksin sen heee yada akıl sağlığın iyi değil tavsiyem jinekolojik muayene yerine beyin tomografisi falan çekil S superisii25 ağzına sağlık hemşehrim seviyorum senin gibileri❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…