- 12 Kasım 2021
- 293
- 105
- 23
- 28
- Konu Sahibi ayseeeenur
-
Yok diyoruz ısrarla günler geçmesine rağmen hala korkuyosun yok yokOlsun istemiyorum ki ama bekarım ben Allah isteyen herkese versin ama şuan için öyle bir durum olursa ben çok sıkıntı çekerim umarım yoktur çok stresli bir dönemden geçiyorum
Çünkü ortada bi bebek yok. Ondan olabilir mi ?Doçentti bir de ilişkiden kaç gün geçtiğini de söyledim ama söylediklerime inanmıyor galiba ilişkiden 30 gün geçmiş bir bebek nasıl görünmez ki
Ya yeter gerçekten amacın ne doktor yok demiş sen ne duymak istiyosun acabaBakar mısınız konuma
Doktor yok dedi ultrasonda ama kan sonucun belirler hamile olup olmadığını dedi hamile değilsin demedi yaniYa yeter gerçekten amacın ne doktor yok demiş sen ne duymak istiyosun acaba
Yoruma bak istiyo musun istemiyomusun belli değil kızım sen ilişkiye gitmesen bile adetin gecikse kendini hamile zannedersin kafayı yemişsin bi sal insanları Allahın cezasıDoçentti bir de ilişkiden kaç gün geçtiğini de söyledim ama söylediklerime inanmıyor galiba ilişkiden 30 gün geçmiş bir bebek nasıl görünmez ki
Kan testin çıkmadı mı salak mısın sen biz ne bilelim ruh hastasıDoktor yok dedi ultrasonda ama kan sonucun belirler hamile olup olmadığını dedi hamile değilsin demedi yani
Söyledikleriniz çok ağır şeyler size ne gibi bir kötülüğüm oldu bilmiyorumYoruma bak istiyo musun istemiyomusun belli değil kızım sen ilişkiye gitmesen bile adetin gecikse kendini hamile zannedersin kafayı yemişsin bi sal insanları Allahın cezası
Vaktimizi çalıyosun okey?Söyledikleriniz çok ağır şeyler size ne gibi bir kötülüğüm oldu bilmiyorum
Sadece insanlardan fikir almak istiyorum bu korkuyla zor yaşıyorum 3 gündür zatenVaktimizi çalıyosun okey?
Özürlümüsü kas kafalı doktor yok demiş 3 gündür kan testin çıkmadı mı seninSadece insanlardan fikir almak istiyorum bu korkuyla zor yaşıyorum 3 gündür zaten
Doktor yok dedi çıkar mıydı ultrasonda bunu soruyorum kan testim çıkmadı ve üslubunuza dikkat edin kalbimi kırıyorsunuzÖzürlümüsü kas kafalı doktor yok demiş 3 gündür kan testin çıkmadı mı senin
İnsanlar sana ben de dahil düzgün üaalupla yorum yaptı, yaptık, ama sen ısrarla ruh hastası gibi aynı şeyi soruyosun insanda sabur bırakmıyoaun ne bilelim ne salak seni, bokları yemeden önce düşüncektin halini, sen git kendini siktir sonra sonucunu bize sor kıt kafaDoktor yok dedi çıkar mıydı ultrasonda bunu soruyorum kan testim çıkmadı ve üslubunuza dikkat edin kalbimi kırıyorsunuz
Sözlerinizin ne kadar üzdüğünün farkında mısınızİnsanlar sana ben de dahil düzgün üaalupla yorum yaptı, yaptık, ama sen ısrarla ruh hastası gibi aynı şeyi soruyosun insanda sabur bırakmıyoaun ne bilelim ne salak seni, bokları yemeden önce düşüncektin halini, sen git kendini siktir sonra sonucunu bize sor kıt kafa
Banane kızım ne halin varsa gör istersen öl bananeSözlerinizin ne kadar üzdüğünün farkında mısınız
Sizi Allah’a havale ediyorum sadece iyi gecelerBanane kızım ne halin varsa gör istersen öl banane
Sen allahın adını ağzına alacağına allahın yasak ettiği zinayı yapma önce sonra o hayırsız ağzınla dua etme bi daha git tövbe et akıllı bi çocuk olSizi Allah’a havale ediyorum sadece iyi geceler
Allah’ın haram kıldığı zinayı yapıyorsam bu benim günahım ama siz hem benim günahımı yargılıyorsunuz hem de öl falan diyorsunuzSen allahın adını ağzına alacağına allahın yasak ettiği zinayı yapma önce sonra o hayırsız ağzınla dua etme bi daha git tövbe et akıllı bi çocuk ol
Öl demdim öl banane dedim ölsen de umurumda değilsin anlamımda ama beynin olsa algılayabilirsin yargılarım ahlaksız insansınAllah’ın haram kıldığı zinayı yapıyorsam bu benim günahım ama siz hem benim günahımı yargılıyorsunuz hem de öl falan diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?