bencee rahatsızz olann bakmadan geçsinn!!a.s
tabi ki özel hayat çok önemli fakat cinselliğii çok kötü göstermek namus davası yapmak da kötü sonuçlara yol açıyorr ülkemizde!kadınlar namusssuz oluyor erkekler erkek adamlmaz: sonra namus cinayetleri işleniyorr!arkadaşalrr cinsellikk bizim ülkemizde çok büyük bir tabuu!aslında kapı arkalarında o kadar çokk namussuzlukk yapılıyor kii!!ben diyorumm onlardan korkalımm!!öpüşmektenn sevişmekten daha kötüü şeyler oluyor etrafımızda onlara takılalımm!iki masum gençç öpsünn birbiriniii boşverinn!!! sevgidenn değill sevgisizlikten korkalımmm!!!cinsellikk namussuzlukk değildirrr arkadaşlarrr!!namussuzlukkk hırsızlık yalancılık riyakarlıkk dolandırıcılıkk ve insanları küçükk düşürmektirr!!
sonuna kadar noktasına kadar katılıtyorumBakmak ayip???? Hmmmm!!!
Vallah güzelim kendine kuytu bir köse secmis iki sevene kimse gidip hopppp ne yapiyonuz burda demez....hadi öpüsenleri bulalimda güzelce bir benzetelim modunda degil kimse...
Lakin ben halka acik bir cafede bir parkta bir restoranta esimle coluk cocugumla oturuyorsam ve karsimdaki bir kadin ve erkek atesi basina vurmus misali orda oturan insanlara zerre kadar saygi göstermeyip dilini birbirinin bogazina sokmaya calisiyorsa kim ayip ediyor acaba sorarim sana??
Bakma diyorsun.....hadi ben bakmadim...esimde bakmadi ama cocuklarim bakiyor....ordaki diger bekar gencler teenagerler bakiyor, yasli basli insanlar bakiyor.......ve gayetde normal bakmalari...cünkü bu iki insanin özelidir....ve özel olan herseyde ulu ortada yapilmaz....
Masumhane buseciklerden bahs etmiyor kimse......sapla samani karistirmayin.:hulya:
Kim ne derse desin...ben benim insanima bunu yakistiramiyorum....bizim geleneklerimizde örfümüzde Annemiz Babamiz Dedemiz yasinda insanlarin yaninda zerre kadar utanmadan böyle birsey yapmak racona terstir.....lmaz:
Ha yapan yapar yinde kim ne.....nasil olsa kendine yapar......:hulya:
vereliniortakBakmak ayip???? Hmmmm!!!
Vallah güzelim kendine kuytu bir köse secmis iki sevene kimse gidip hopppp ne yapiyonuz burda demez....hadi öpüsenleri bulalimda güzelce bir benzetelim modunda degil kimse...
Lakin ben halka acik bir cafede bir parkta bir restoranta esimle coluk cocugumla oturuyorsam ve karsimdaki bir kadin ve erkek atesi basina vurmus misali orda oturan insanlara zerre kadar saygi göstermeyip dilini birbirinin bogazina sokmaya calisiyorsa kim ayip ediyor acaba sorarim sana??
Bakma diyorsun.....hadi ben bakmadim...esimde bakmadi ama cocuklarim bakiyor....ordaki diger bekar gencler teenagerler bakiyor, yasli basli insanlar bakiyor.......ve gayetde normal bakmalari...cünkü bu iki insanin özelidir....ve özel olan herseyde ulu ortada yapilmaz....
Masumhane buseciklerden bahs etmiyor kimse......sapla samani karistirmayin.:hulya:
Kim ne derse desin...ben benim insanima bunu yakistiramiyorum....bizim geleneklerimizde örfümüzde Annemiz Babamiz Dedemiz yasinda insanlarin yaninda zerre kadar utanmadan böyle birsey yapmak racona terstir.....lmaz:
Ha yapan yapar yinde kim ne.....nasil olsa kendine yapar......:hulya:
Bu sene esimle yaz tatilimizde Bakirköy Zeytinburnu arasinda sahilde yürüyüs yaparken gördügüm manzara karsisinda sok olmustum; ki ben cok rahat bir toplumda yetismeme ragmen...
Ulu orta agaclarin etrafina sanki swinger partisi yapar gibi 2metre araliklarla ciftler oturmus öpüsüyorlar, öyle masumane öpücükler falan da degil yani...1 degil 2 degil bilmem kactane cift... kapalisi da acigi da ayni igrenc vaziyette... cok ama cok üzüldüm; o manzara beni o kadar etkiledi ki kipkirmizi oldum üzüntüden sinirden, saskinliktan... resmen ter bosaldi... beni en cok üzen ve sok eden güzel kapali arkadaslarimizi belki de bu sekilde görmekti; hep duyardim ama hic yakistiramazdim... kendi gözlerimle o sekilde görünce herhalde hissettiklerim bu denli yogun oldu...
Rahat bir toplumda yetistim, ama ben bu sekil "yigismeleri" kesinlikle bir müslüman ülkesine yakistiramiyorum... bence cok ama cok üzücü bir tabloydu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?