Ulu orta pmek normal mi sizce?

ne kadar güzel yazmışsın canım, bence de kapı arkalarında gizli saklı yaşananlardan korkalım, sevgiden zarar gelmez; gelse dahi sevgisizlikten gelebileceği kadar büyük olmaz...

sonuna kadar noktasına kadar katılıtyorum
çok güzel dile getirmişsin düşüncelerimi

vereliniortak
kesinlikle katılıyorumm
ağzınıza sağlık çok güzel ifade etmişsiniz.

Masumhane buseciklerden bişey olmazzz insan sevdiğinin yanındayken etrafında hiçbirşeyi göremiyebiliyor bazen:kedi: ama aşırı derecede uluorta abartanalra sinir oluyorumlmaz:

Ben sevgilimin yanağından öperim diğer insanların yanındayken
Ama dudaktan öpmeyi tercih edenlere de saygı duyarım
Yalnız biraz utanıyorum öyle bi tablo ile karşılaştığımda nedense :kedi:

Bir adam kızla sokakta uzun uzun öpüşüyorsa, göğüslerine de elliyorsa o adam ciddi değildir arkadaş...
Yazık kıza hem millete rezil olmuş, hem de terkedilecek lmaz:
Sokakta yapılmasına karşıyım!
Gitsinler gözlerden uzak yerlerde ne halt yiyorlarsa yesinler..

Şu işi açık kapalı olayına dönüştürmeyin yaa, ayırımcılık, bölücülük yapmayın...

Bakmam,bakanlar da bakmazsa problem olmaz.
Bizim topluma yakışmıyor diyorsunuz da,toplumda bekar bir insana ev vermemekte direten zihniyet oldukça,mahalleye kız getiren çocuk taşa tutuldukça,cinsellik de bir ihtiyaç olmaya devam ettikçe,ne yapsın gençler:uhm:
Herkes evlenip de koklaşmak zorunda değil,evlenmeden elini bile tutturmadığını iddia edenlerin çoğunun da ne kadar doğru söylediğini kimse bilemez.,
Ne olabilir,bekarlar da toplumda saygı görürse ve rahip ve rahibe muamelesi görmezse,belki bunların önüne geçilir..

uluorta öpüşmek gerçekten hoş bi görüntü deil..heleki ileriye giderek..ben yeri gelio milletin içinde yanağından öperken bile utanıyorumm opuyorumnanaktan çekinerek öpüyorum o da çok canım çektiğinden napıımm kaydirigubbakcemile3

İsteyen öpüşsün,isteyen koklaşsın...Umrumda olmaz.kaydirigubbakcemile2

ne yazık ki böyle şeyler çoğaldı...millet aştı kendini.. yapıcaksan git kimsenin olmadıgı yerde yap.. çok kötü bi durum Allah herkezi korusun ..

öpmeden öpmeye fark var eger vedalasiyorsan tamam ufacik öpucukten zarar cikmaz ama uzun uzun öpusenlerden nefret ederim

masum minik bir öpücükten zarar gelmez bence de. ama sen kalkıp el - kucak boyutuna getiriyorsan ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…