uluorta yerde öpüşen,sevişen insanları ben hayvanlara benzetirim.çünkü hayvanlarda uluorta yerde yaparlar işlerini.onlarda düşünce ve utanma yetisi olmadığı için.bu insanlar hayvandan daha da aşağı.
gelen geçen insanlar ses çıkaramaz çünkü korkarlar.çirkefe taş atma,üstüne bulaşır.
bir alimin sözüydü galiba yanlış hatırlamadıysam şöyle idi;
öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak.[/ QUOTE]
Bu nasıl bir yorumdur ?
nasıl bir mantıktır? :sinifsinif:
uluorta yerde öpüşen,sevişen insanları ben hayvanlara benzetirim.çünkü hayvanlarda uluorta yerde yaparlar işlerini.onlarda düşünce ve utanma yetisi olmadığı için.bu insanlar hayvandan daha da aşağı.
gelen geçen insanlar ses çıkaramaz çünkü korkarlar.çirkefe taş atma,üstüne bulaşır.
öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak.
Bu sene esimle yaz tatilimizde Bakirköy Zeytinburnu arasinda sahilde yürüyüs yaparken gördügüm manzara karsisinda sok olmustum; ki ben cok rahat bir toplumda yetismeme ragmen...
Ulu orta agaclarin etrafina sanki swinger partisi yapar gibi 2metre araliklarla ciftler oturmus öpüsüyorlar, öyle masumane öpücükler falan da degil yani...1 degil 2 degil bilmem kactane cift... kapalisi da acigi da ayni igrenc vaziyette... cok ama cok üzüldüm; o manzara beni o kadar etkiledi ki kipkirmizi oldum üzüntüden sinirden, saskinliktan... resmen ter bosaldi... beni en cok üzen ve sok eden güzel kapali arkadaslarimizi belki de bu sekilde görmekti; hep duyardim ama hic yakistiramazdim... kendi gözlerimle o sekilde görünce herhalde hissettiklerim bu denli yogun oldu...
Rahat bir toplumda yetistim, ama ben bu sekil "yigismeleri" kesinlikle bir müslüman ülkesine yakistiramiyorum... bence cok ama cok üzücü bir tabloydu...
Bir kaç ay önce çocuklarımla ben birşeyler yemek maksadıyla bir cafeye gittik, oraya sonra bir çift geldi ama benim çocukların arkaları onlara dönük ben tam karşılarındayım. Galiba kızın doğumgünüydü çünkü yanında bir demet çiçek vardı. Bunlar o kalabalığın içinde sürekli öpüşüp durdular benim ödüm kopuyor çocuklar arkalarını dönüpte görecekler diye sonrada hemen kalktık. Kimsede uyarmadı onları üstelik ben İstanbulda değil küçük bir anadolu şehrinde yaşıyorum. Bence sadece hayvanlar cinsel ihtiyaçlarını uluorta yerde karşılar.
çok haklısınız geçekten sonra çocuga nasıl açıklıyacaksın olayaı yani ayıptır yaaa
öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak
öyle bir zaman gelecek ki,bir kahvenin önünden geçecek bayanı içeri alacaklar,oradaki bulunan bütün erkekler tecavüz edecek,hiç kimse gıkını bile çıkaramayacak.
öpüşen hayvan. ilginç. ben çiftleşn gördümde. sinekler mesela:))
öpüşen hiç görmedim.. hayvanların öpüştüğü nerde görülmüş acepCADIARZU
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?