abartılıp.. farklı eylemlere doğru geçişler yapılmadığı sürece , busecikler şeklindeki öpücük biçok yerde kaldırılabilir:CüvCüv: benim kanımcaŞeniz
bence abartmadıkça oldukça normal ve tatlı doğal bir olay.. ama kaldıracak yapıda bir toplum değiliz.. o yüzden en iyisi yapmamak..
insanın gözüne soka soka yapılırsa kişi rahatsızda olur, tip tip bakarda, hatta laf bile söyler ...
yakında sokağa yataklarınıda taşır bu cins insanlar, göz yumulduğu sürece
ee özelimiz mahremimiz gizli kalmayacaksa neden evlerde yaşıyoruz
hayvanlar gibi sokaklarda yaşayalım olurmu?herkes rahatça sergilesin özelini
durduk yere sokak ortasında insan içinde sevgilimi 'masumca' öpmek istesem de öpemem..bilemiyorum bakış açısı işte buda...
Heaaaa zatii 6 sendeir falan pek bişeyleri kaldıramayan bi toplum olduk çıktık
Oysaki 90sanlı yıllara baktığımda nekadarda rahatmş toplum neyse yaa ben açmayayım bayramlık ağzımı kapadım gitti:1ninca:
kusura bakmayında yani insan masum bir öpücüğü kalkıp yatak döşeğe nasıl sokak ortasında dönüştürürCADIARZU pek aklım almadı okadarda değil yani ben hiç sokak ortasında sevişen görmedim
sizin üst msjınızda ne ima etmeye çalıştığınız çok belli ama burası onun yeri değilsengözlerimebaksanab
sokak ortasında sevişen insanlar size denk gelmemiş
yada siz bunu rahatlık, doğallık ,normallik olarak karşıladığınız için dikkatinizi çekmemiştir
şu an okuduğumuz bu konuda dikkat ederseniz görürsünüz insanlar görmüşmü sokakta sevişenler varmı yokmu?
bugün öpüşürler ve kimse ses çıkarmazsa yarında sevişirler önüne geçilmez ben özgürüm derler
hatta "ne bakıyosun tip tip" diyerek hem suçlu hem güçlü pişkinlik yaparlar
tek bir yere odaklanıp saldırıya geçeceğinizeşu kırmızıyla çizdiğim cümleye parmak basmak gereği duydum birden nedense
bu düşünceyle gidersek, ha bugün başı açık olan yarın çırılçıplak gezer,aman izin vermeyip tip tip bakalım, ha,,bugün sevgilisi olan yarın benim kocama da sevgili gözüyle bakar tarzında ,gelecekle ilgili saçma sapan mantıksız sadece kendi kafamıza göre medyumluk yaparak ,bir nostradamus tadında ,kehanetlerde bulunursak,bu dünyayı yaşanmaz hale getiririz. bir kaosa sokarız. iyiki böyle düşünenler çok değil. böyle kehanetler bildiren: dünya yaşanılacak halden çıkardı ,mazallah:
tek bir yere odaklanıp saldırıya geçeceğinize
ne demek istemişim ,neye göre bunu yazmışım önce onu anlayın
kıyaslama yaptığınız şey gerçekten çok saçma olmuş
bu medyumlukmu kaydirigubbakcemile3
siz alaksız yorumlarınıza davam edin sengözlerimebaksanab
sokak ortasında sevişenlere tepkisiz kalmak ? bu dünyanın yaşanabilir hali ? öylemi? asıl kaos budur.
gerçekten savunduğunuz şey bana okadar şaçma geliyoki :1closedeyes:
iyki güzel ülkemde halen benim gibi düşünen insanlar var.şakkıdı
nasıl davranacağını bilen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?