Ulu orta pmek normal mi sizce?

kediciğin demek istedigi masum oldugu sürece sorun yok ama asırıya kactıgında abartılı buldugunu anlatmak istemiş.yoksa kimsenin öpüşmesine laf söyledigi yok..

bencede ufacık masum bi öpücük cok normal ama yok oraya elle yok buraya elle o ayıp..sonucta coluk cocuk görüyor ulu orta yapılmamalı.

bir bulut olsam saol canım tamda öyle hoş birşeydeğil özelini ortalara saçmak sevgilisinin orasını burasını gösterenbirinede şaşıyorum dogrusu ama sen kocanı içinden gelmiş bir buse kondurmuşsun dudagına banane yani neden rahatsız olıyım geçer giderim

benim daha once oturdugum yerde ramazanda nisanlisinin elini tuttugu icin bi genci bicaklamisti adamin teki carsinin ortasinda

bencede yoksa bizim arkasitenin parkı cesetten geçilmezdi
Yoksa aynı yerde mi oturuyoruz.Çocuk parkı değil çiftlerin buluştuğu,sürekli öpüştüğü-ki bunların çoğu lise öğrencisi-bir park sanki çocukları nasıl parktan kaçıracağımı bilemiyorum.Özgür olalım,rahat olalım derken basit olmayalım.Hiç yakışmıyor.

iltuğ çak haklısın helede basitlik konusunda ama yapacak birşey yok maalesef uzak dırmaktan başka ama çok güzel yorumlamışsın gerçekten tüm arkadaşlara iyi geceler

Sevmek iki insan arasinda olan özel bir duygudur....sevgi göstergesi olan öpüsmek veya sevismektde o iki insanin arasinda özel olmali....buna cafede oturan, restorante yemek yiyen, parkta cocugnu gezdiren cümle alem sahit olmamali....sahsi fikrim...

Ne zamanki böyle özel olmasi gereken birseyi ulu ortada yapmaya kalkisirsan evet sevginin ahlaksizligida olur terbiyesizligide....

Tabiki el ele tutusacaksin, tabikide sevdigni öpeceksin....ama dozunu kacirmicaksin iste....:hulya:

Burda avrupada bu tür görüntüler bazi yerde hos karsilanmiyorken, müslüman bir toplumun bunu hos karsilamasi cok sasirtici olurdu zaten...öyle degilmi?

gecenlerde sevgilimle bi parkta oturuyorduk.el eleydik.oturdugumuz yerin arkasında bir cami vardı.dedem yasındaki bir amca geldi "gidin baska yerde oturun caminin önünde oturmayın saygızlık yapmayın"dedi.biz anlamadık tabi ne oldugunu.sadece el eleydik.hatta ben yeni bir işe girecegim Allah'ın izniyle onu anlatıyordum heyecanla.biz sessiz kaldık saygısızlık yapmayalım yaslı bir amca dedik.sonra baktık o amca köpegini gezdiren bir kıza kızıyor.köpegi neden cimlere bastırıyorsun günah o seytan dedi.kız bizim kadar sabırlı olamadı bağırdı..anladıkki o amca bize degil herkese karsı öyleymiş.

ben de şahit olduğum bi olayı anlatayım arkadaşlar.kuzenlerimle kordonda turluyorduk.sohbet ede ede gidiyoduk bi çift dikkatimi çekti.çimlerde oturuyorlardı çocuk kızın göğüslerine doğru eğilmişş inanmıcaksınız belki ama emiyordu.yemin edeerim şok oldumm durdum baktım belki utanır diyee ama bana mısın demedi.ne oluyo böyle.masum bi öpücüğü anlarım da yani ulu orta uygunsuz hareketler.çok ayıp terbiye ar namus diye bişey kalmamış vallaa...

ay daha geçen hafta başıma geldi.. bi cafede oturuyoduk.. karşımızda bi çift.. tam bir şarkı boyunca dudaklarını birbirinden ayırmadılar.. kızlarla midemizin kalktığını hissettik artık.. o derece iğrençti yaniii...
kesinlikle tasvip etmiyorum..... ufak bi busedir olabilir ama birbirini yemenin bi anlamı yok!

küçük öpücüklerin sakııncası yok.. ama uzunca bir öpüşmenin de sokakta da bir anlamı yok hoş olmuyor.

:roflollduu..neden biz görmedik..valla hiçte öyle olduğunu sanmıyorum..her park öpüşenlerle dolu..öldürsünler o zaman

olduuu tabii... sizin oralarda denk gelmemiş olabilir ama hiç duymadığınıza göre gazete okumuyor tv de seyretmiyorsunuz sanırım...

yuh oha çüşşşş :1shok:

ben de onu diyorum. doz önemli.. kucak kucağa sokakta yiyişmek(!) hoş değil.

Ufak tefek bi nevi hani ilk gördüğünde yanağından değilde dudak kenarından yada dudağından ok
ama ne o öyle bi yatak eksik Taksimde çok var öyle kendinden geçen Terbiyesizler

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ötesi diyorum başka da bişey demiyorum

mahremiyet denen bişey var,ayıp denen bişey var,utanmak denen bişey var
var da var
bunlar gericilik oluyorsa gericiyim arkadaş yaaaaaaaaaa
Allahım yarın bigün bizim de kızımız olur Allah başa vermesin

kesinlikle geride kalmadın özel diye bişi kalmadı artık ulu orta hersey bi arkadasım (gerçi artık deil) sevgilisyle pikniğe gittiklerinde kızlığını kaybetmişti sonrada gelmiş bana anlatıyo piknikte yapmışlar yani lmaz: şaka gibi geldi bana olay kız olmaması deil ama kendini bu kadar basit duruma düşürüp piknikte o oalyı yaşaması ve ne oldular 3 ay sonra ayrıldılar

şimdiki gençlik cinseliği öyle böyle yaşıyor gib,me geldi ama ne yazık ki olan kız çocuklarına oluyor erkeğe bir şey olmuyor onun erkekliği ıspatlanmış oluyor ama kızında adı çıkmış oluyor,alay konusu oluyor maalesf

bende hoş karşılamıyorum. minik buseler tamam abartıp aşırıya kaçmadan. ama birbirini yercesine öpenlere orasını burasını elletenlere sinir oluyorum ve oha diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…