:roflollduu..neden biz görmedik..valla hiçte öyle olduğunu sanmıyorum..her park öpüşenlerle dolu..öldürsünler o zaman
Yoksa aynı yerde mi oturuyoruz.Çocuk parkı değil çiftlerin buluştuğu,sürekli öpüştüğü-ki bunların çoğu lise öğrencisi-bir park sanki çocukları nasıl parktan kaçıracağımı bilemiyorum.Özgür olalım,rahat olalım derken basit olmayalım.Hiç yakışmıyor.bencede yoksa bizim arkasitenin parkı cesetten geçilmezdi
benim daha once oturdugum yerde ramazanda nisanlisinin elini tuttugu icin bi genci bicaklamisti adamin teki carsinin ortasinda
aslında objektif bakınca ona da kızmamak lazım. sonuçta o şekilde, öyle bir ortamda yetişmiş belki, doğrularını o şekilde oluşturmuş kafasında.
bence böyle insanların sevgiye tahammülü yok. el ele tutuşmak, öpmek bahane. bir kere yaradılışa aykırı. sevmek dokunmak ister. sevmenin namussuzluğu ahlaksızlığı olabilir mi...
:roflollduu..neden biz görmedik..valla hiçte öyle olduğunu sanmıyorum..her park öpüşenlerle dolu..öldürsünler o zaman
ben de şahit olduğum bi olayı anlatayım arkadaşlar.kuzenlerimle kordonda turluyorduk.sohbet ede ede gidiyoduk bi çift dikkatimi çekti.çimlerde oturuyorlardı çocuk kızın göğüslerine doğru eğilmişş inanmıcaksınız belki ama emiyordu.yemin edeerim şok oldumm durdum baktım belki utanır diyee ama bana mısın demedi.ne oluyo böyle.masum bi öpücüğü anlarım da yani ulu orta uygunsuz hareketler.çok ayıp terbiye ar namus diye bişey kalmamış vallaa...
Sevmek iki insan arasinda olan özel bir duygudur....sevgi göstergesi olan öpüsmek veya sevismektde o iki insanin arasinda özel olmali....buna cafede oturan, restorante yemek yiyen, parkta cocugnu gezdiren cümle alem sahit olmamali....sahsi fikrim...
Ne zamanki böyle özel olmasi gereken birseyi ulu ortada yapmaya kalkisirsan evet sevginin ahlaksizligida olur terbiyesizligide....
Tabiki el ele tutusacaksin, tabikide sevdigni öpeceksin....ama dozunu kacirmicaksin iste....
Burda avrupada bu tür görüntüler bazi yerde hos karsilanmiyorken, müslüman bir toplumun bunu hos karsilamasi cok sasirtici olurdu zaten...öyle degilmi?
ben de şahit olduğum bi olayı anlatayım arkadaşlar.kuzenlerimle kordonda turluyorduk.sohbet ede ede gidiyoduk bi çift dikkatimi çekti.çimlerde oturuyorlardı çocuk kızın göğüslerine doğru eğilmişş inanmıcaksınız belki ama emiyordu.yemin edeerim şok oldumm durdum baktım belki utanır diyee ama bana mısın demedi.ne oluyo böyle.masum bi öpücüğü anlarım da yani ulu orta uygunsuz hareketler.çok ayıp terbiye ar namus diye bişey kalmamış vallaa...
kesinlikle geride kalmadın özel diye bişi kalmadı artık ulu orta hersey bi arkadasım (gerçi artık deil) sevgilisyle pikniğe gittiklerinde kızlığını kaybetmişti sonrada gelmiş bana anlatıyo piknikte yapmışlar yanilmaz: şaka gibi geldi bana olay kız olmaması deil ama kendini bu kadar basit duruma düşürüp piknikte o oalyı yaşaması ve ne oldular 3 ay sonra ayrıldılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?