Ulu orta pmek normal mi sizce?

ınsanlar özelinin sokaklara taşıdı artık bu nekadar seviyesiz ve ahlaksız bir durum
Zaten gerçekten seven bir erkek kızı o duruma düşürmez ona dokunmaya bile kıyamaz.
Her akıllı kızda sokak ortasında yapmaz he herkes yapmaz diye bişey yok tabiki bunu yapanlarda var ama herkesin içinde aile ortamlarının olduğu yerde ayıptır kardeşim biz sizi izlemeyemi gidiyoruz madem çok istiyosunuz gidin evinizde yapın

Bu konunun hiçbir açıklaması veya hiçbir savunulcak bi tarafı yok

Bu bir doğallıkta değildir çiftlerin birbirine karşı halleri

Gerikafalıkta değildir olması gereken bu herkesin düşüncesi kendine tabi ama bana ters.

o kızlarda kendini kişilik sahibi görgülü ahlaklı zannetmiyomu seviyesiz şeyler..

cok ahlaksiz ve terbiyesizce bi davranis...bi arkadasim birgün sokakta öpüsenleri görmüs..yanindada 7 yasinda cocugula beraber.....arkadas cüzdanindan 5 euro cikartmis teklif etmis...otel paraniz yoksa bu parayi alin ne yapacaksaniz orda yapin..cocuklarin gözü önünde bu terbiyesizligi yapmayin demis....alkisalkisalkis

banada çok ahlaksızca geliyor... geçen gün otobüste iki çocuk dicem artık çünkü 17 yaşlarında en fazla kızda erkekte hiç kimse yokmuş kadar rahatlardı...en sonunda amcanın biri dayanamadıda uyardı... ama amca onlardan çok utandı uyarırken bile:):):)

ya ben genelde alışveriş merkezlerinde görüyorum.. hiç hoş karşılamıyorum..genelde yürüyen merdivende yaşanıyor olay :) kaç kere indim çıktım merdivenlerden, önümde arkamda illa birileri vardı öpüşen, koklaşan :)) ne keramet var bu yürüyen merdivenlerde anlayamadım...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok komik bi durum ama ya ...yürüyen merdivende bide :roflol::roflol::roflol:

hehe bende eski erkek arkadaşımla bakırköyde bir avm'de asansör beklerken kapı açıldığında bayağ bir samimi olan çifte rastlamıştık öyle samimilerdiki asansörün duruğunu bile farkedemicek kadar meşgullerdi... yahu orası gizli kimse görmüyor diye sıkı fıkı olmaya gerek yok çünkü Avm'nin güvenliği sizi asansörde bulunan kameradan rahatlıkla görebilyor yani biz görmesekte avm güvenliği bu çifti gördüü :))

arkadaşının ağzına sağlık arkadaşımbuyrunnnnnnnnn

lise 1. sınıftaydım..
sevgilim vardı ama yok denecek kadar az görüsüyorduk..
cunku ben hıc gıdemıyordum yanına hep o bana geliyordu..
ama deli gibi seviyordum onu..
staj göruyordum gece 12ye kadar ögretmenevının cay bahcesınde..
bı gece gelmıs benımkı ..
ben dururmuyum 10.30 giib cıktım isyerınden..
hemen tutustuk elele cok az vaktimiz var ..
en yakın hastane vardı bahcesıne gırdık oturduk banklara..
1.5 saat vaktımız var yanı..
neyse gusel gusel muhabbet edıyoruz ben hararetlı hararetlı anlatıyorum..
ama etraf bombos kımsecıkler yok..
derken sevgılım yavas yavas egılıp ben konusurken dudaklarıma sakınce yapısıverdı
sasırdım ama bıse diyemedım ses etmedım derken ne oldugunu anlamadık..
bı adam kufur ederek bır geldi ama ne oldugumu anlamadım..
derken pat dıe üstüme kuş mıçtı
demek ki yalnız değilmişiz..
hala eşimle aklımıza geldikce guleriss

bence çok terbiyesizce bir hareket.ulu orta yerde öpüşen insanları görünce midem bulanıyo. hiç hoş görünmüyo.gördüğüm insanlarada dik dik bakıyorum ki anlasınlar diye....

derin olmamak kaydıyla yanağı öper gibi dudağa öpücük kondurmayı ben de yaptım, eşimle ve eşimden önceki sevgililerimle. ama derin öpüşmek, toplumu rahatsız edecek davranışlarda bulunmak hukuken de suçtur, nitekim kınananabilir...

cevrede kimse yokmus gibi davranan ozelini herkesin onunde paylasan insanlardan hoslanmam dozunu asmadan kucuk bir opucuk olur fakat daha ilerisi sacma

çok abartılmadığı sürece normal yani ufaktan dudağa kondurulan bi öpücük tamam ama kendini kaybedercesine olursa rahatsız edicidir...

Ben de nefret ediyorum sanki yatak odasında gibi öpüşüp koklaşanlardan.Daha bugün yağmur yağıyor diye bi simit cafeye girdim, iki sevgili önce sarıldılar, sonra yetmedi öpüştüler. Ben de saf saf bakıyorum, yok artık daha ileri gitmezler diye. Resmen birbirlerinin boyunlarını emdiler, eller nerde bilmiyorum çünkü şok oldum gerisine bakamadım.
sonra gelen geçenden rahatsız olup , en köşe ve dipteki masaya geçtiler.
Tamam gençler içleri kıpır kıpır ama masum öpücükler hariç, nerdeyse yatak muhabbetine kadar nasıl utanmadan koklaşıyolar.
Hadi erkeklerin işine geliyorda, kızlar nasıl kendilerini nasıl böyle küçük düşürüyolar ve utanmıyolar..

bende küçük kardeşimle denk geldim bbi kere bende görmedim çock görmüş abla bunlar napıyolar dedi bişey yapmıyolar ablacım bakma ayıp dedim nasıl kaçırıcağımı bilemedim çocuğu

bende rahatsiz olurum resmen sevisenlerden..ne guzel burada kimse opusmemis sokakta vs yerde..keske herkes bu kadar duyarli olsaa

Son düzenleme:
iyyy en nefret etdigim seyler den birisi diyebilirim
2 sene evvel di o zamn cocugumuz yokdu burada sirk vardi oraya gitdik neyse önümüzede 13 14 yaslarinda bi erkek bi kiz oturdu kizin yaninada kizin babasi tabi bu iki genc sevgili allhim bi görceksiniz dk basi öpüsüyolar sap sup diye babsida yaninda
dedim esime beni tut yoksa o kizin scina asilicam tekme tokat dövecem ne bu tervbiyesiz ahlaksizlik bi sürü bebler vat orada allhim babsin yaninda hemde bu yabancilkarida bazen anlayamiyorum gercekdende o gün o kadar sinirliydimki gece bas agrisindn uyuyamamisdim o derece

dudaga kucuk bı opucuk ya da yanaga neyse de ulu orta bırbırını yıcek gıbı yiyişmeleri beni deli edyorrr :)

yerine göre değişir diye düşünüyorum ben tutupta ailelerin oturduğu bi mekanda olmaz belki ama yolda sahilde yürürken yada çok ama çok büyük bi jest karsısında masum bi öpücükten kimseye zarar gelmez bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…