Ulu orta pmek normal mi sizce?

Elektraya sana katılıyorum minik bi öpücükten birşey olmaz öyle kendini kaptırıp sevişmek falan çok yanlış tabi :)

boyutunu kaçırmamak kaydıyla neden olmasın ki

masum bir öpücükse neden olmasın

ya ben sevgilimle dışarda bile görüşmüyorum bi kafeye gidiyoruz 1-2 saat oturup evime dönüyorum aman efendim akrabalarımız görürde laf oolur diye düşünün sokakta yan yana bile yürüyemiyorum lafcı insanlarımız laf etmesin diye ama en iyisini yapıyorum herşey zamanında güzel bunun sözlülük zamanı var nişanlılık zamanı var o zaman yaşammak lazım bu heycanları,,,

abartmamak koşuluyla gayet normal bişey bence :78:
insanın sevdiğine sevgisini göstermekten doğal ne olabilirki

Sokakta öpüşenleri değil de öpüşenlerden rahatsız olanları hiç anlayamıyorum, aşktan sevgiden bu kadar korkmayın, bırakın öpüşsünler, hatta ben sarmaş dolaş, birbirine sevgisini gösteren genç çiftleri görünce mutlu oluyorum, içim açılıyor.
Çocuğum görmesin diyenler olmuş ya, çocuğum olsa olsa öpüşenleri değil savaşanları görmesini istemem ben,
Bana gelince, yanağından falan öperim, sarılırım ama öpüşmemize hiç gerek olmuyor, hiç mekansızlık sorunum olmadı kocamla, canım öpüşmek isterse eve atarım kendisini

Yok canım o kadar da değil. Elalem ne der kaygısı güdüyorsan sevgilin olmicak. Olmaz olmaz deme cafede de gören olur.

Sonuçta toplumun ortak alanı sokaklar mekanlar vs.
Buralarda insanlar birbirlerine saygı duymalı.
Masum öpücükler her ortamda olabilir bana göre ama
bu konudaki gibi bir öpüşmeyse karşıyım..
Herkes bilir ki o dereceye gelen kişi cinselliği arzu eder
bunuda ailenin çoluk çocuğun olduğu yerde hissetmesi çok basit ve anlamsız.

hayır siz geride kalmamışsınız bunu yapanlar ayıp etmiş davranışlarıyla basitleştirmiş kendini
etrafta tanıdık insan olmaması rahat rahat davranmak anlamına gelmez
başkalarına saygısı yoksa kendine saygısı olan bir insan yapmaz bunu
sevdiğine aşkla masum bir öpücük kondurmakla bir şey olmaz ama birbirini yiyecek gibi herkesin içinde olması bence çok ayıp

ibadette gizlidir kabahatte yanii..

bncede yani hani yanaktan öper gbi dudağa bi buse kondurmak bnce normal ama öle uuzun uzun öpüşmek elleşmek fln iğrenç bunu bnm arkim de yapardı yanmda bi kere gördüm sevgiliyse uzun uzun öpüşüo cafedeydik bi daha da uzak durdm ondan.hele parkların hali ölmüş herkes birbiriyle yazık..

Kesinlikle normal değil, cok itici bi davranış.. Ayıp denilen birşey var..
Ama gizliden yanakını öpüyor gibi yapıp ufak bi öpücükten birşey olmaz

Siz parkların hali diyince aklıma geldi:)) Geçen sevgilimle bi yere giderken bi parkın içinden geçtik. Sitenin içinde sessiz sakin bi yerdi. Ben tabi salıncağı görünce duramadım hemen eşyalarımı ona verip atladım salıncağa:)) Baktım o da dayanamayıp geldi biz başladık salıncakta en yükseğe çıkma yarışına:) Sonra etrafımda baktım her bankta birileri öpüşüyor! (Millet beni öyle gerikafalı zannetmesin bende biliyorum öpüşmeyi ama öyle milletin gözü önünde değil!) Neyse aradan biraz zaman geçti bi daha baktım etrafa herkes bize bakıyor diye. Dedim içimden ne var her sevgili sizin gibi mi olmak zorunda! Sonra düşündüm acaba onlar orada öpüşürken mi daha mutlu yoksa biz salıncakta manyak gibi sallanırken mi?!
Bizden sanırım rahatsız oldular(kimin kimden rahatsız olması gerekiyorsa!) ki hepsi gitmişlerdi..
Diyeceğim o ki illa sevgili olmak için milletin gözüne soka soka özel hayatı yaşamak mı gerek! Ayrıca bunlarınki öpüşmeyi de geçmiş ön sevişmeye doğru yol alıyor Kim ister sevgilisinin, nişanlısının, eşinin en özel anlarında nasıl olduğunu başkasının görmesini

çok iğrenç gözüküyorlar ya ve yaptıkları şeyler normal olmadığı için uyarmalıyız arkadaşlar. hoppp aile var filan diye hadlerini bilsinler.

Ufak öpücük normal bence ama öyle abartılcak kadarda olmamalı bunlar özel şeyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…