- 9 Kasım 2010
- 79
- 10
- 88
- 32
ya minik bir öpücük dudaktan neyse de öyle kafalar çevrile çevrile öpüşmeye gerek yok.alanyada böyle bir olaya tanık oldum ben eşimle restorantta yemek yiyordum.bir turist çift durdu kadın nedense pispis bana baktı sonra da nispet yapar gibi başladı sevgilisiyle öpüşmeye.durdukları yerde dakikalarca.ne gerek varsa anlamadım.
masum bir öpücükse neden olmasın
Yok canım o kadar da değil. Elalem ne der kaygısı güdüyorsan sevgilin olmicak. Olmaz olmaz deme cafede de gören olur.ya ben sevgilimle dışarda bile görüşmüyorum bi kafeye gidiyoruz 1-2 saat oturup evime dönüyorum aman efendim akrabalarımız görürde laf oolur diye düşünün sokakta yan yana bile yürüyemiyorum lafcı insanlarımız laf etmesin diye ama en iyisini yapıyorum herşey zamanında güzel bunun sözlülük zamanı var nişanlılık zamanı var o zaman yaşammak lazım bu heycanları,,,
bncede yani hani yanaktan öper gbi dudağa bi buse kondurmak bnce normal ama öle uuzun uzun öpüşmek elleşmek fln iğrenç bunu bnm arkim de yapardı yanmda bi kere gördüm sevgiliyse uzun uzun öpüşüo cafedeydik bi daha da uzak durdm ondan.hele parkların hali ölmüş herkes birbiriyle yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?