- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
- Konu Sahibi bebegim-gel
-
Merhaba geçmiş olsun bursadami oturyosn ne kadarlik evlisinBn de 25 marta gün aldım ilk defa oraya gtcem
Doğru diyosin bende özelde yaptircaktim sonra üniversite de yaptirmaya karar verdim ne dedi doktor sonuç neBen iki kere miyom ameliyati oldum hala 3 tane miyom um var uludag kadın doğuma da gdyrm yarın sabah ultrason sonucunu alicam.ameliyt mi derler yoksa tup bebek mi nolcak bilmiyorum.Allah hepimize yardım etsin
Amin cnm kac yasindasin bence ameliyat olma yumurtaliklarnin rezervi düşebilirBen iki kere miyom ameliyati oldum hala 3 tane miyom um var uludag kadın doğuma da gdyrm yarın sabah ultrason sonucunu alicam.ameliyt mi derler yoksa tup bebek mi nolcak bilmiyorum.Allah hepimize yardım etsin
Tüp Bebek yaptrdigin zamn doktor tutmaya engel olan sebebi soylemedimi cnm bide ben ilk defa uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptircam cikolata kist var bndede sen tüp bebek süresince ekstra bişey yaptinmi20 yumurta toplandı bnde tüp bebekte.o yönden bi sıkıntı yok çok sukur
Cnm ben niye tutmadı diye doktora gtmedm bile.ilk tüp bebek ve ilk düşüklüğü onemsemiyorlar.2 kere düşük yapınca i kan pıhtılaşma testi fln var o zmn yapıyorlar. Miyom un var ondan diyip gondrcekti. Özele hiç güvenim kalmadı Acıbadem en iyisi dedik ama bi fark görmedim benTüp Bebek yaptrdigin zamn doktor tutmaya engel olan sebebi soylemedimi cnm bide ben ilk defa uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptircam cikolata kist var bndede sen tüp bebek süresince ekstra bişey yaptinmi
Haklısın valla ama maddi ve manevi yikiliyorz kimsenin umrunda değil tabi :-(Cnm ben niye tutmadı diye doktora gtmedm bile.ilk tüp bebek ve ilk düşüklüğü onemsemiyorlar.2 kere düşük yapınca i kan pıhtılaşma testi fln var o zmn yapıyorlar. Miyom un var ondan diyip gondrcekti. Özele hiç güvenim kalmadı Acıbadem en iyisi dedik ama bi fark görmedim ben
Heryer ayni ozamn bende özelde yaptircaktim bi şey degismicekmis yani. Evet verende Allah vermeyende. Allaha dua etmekten başka caremiz yok.Doktorlardan çok şey bekliyoruz ama çocuğu veren Allah.Hc bi soruma yanıt alamadım.onların da aciz olduğunu gördüm. Ne sorsam bn bilemem bn de bilmyrm. İşimiz Allaha kalms yani.doktorlara çok anlam yüklememek lazmmis onu anladm
Bnce özelde tek fark fazla beklememek olur 12gunde fln her şey btmis oluyordu işte.özel bi ilgi yok yapılıyor geçiliyor işte.Heryer ayni ozamn bende özelde yaptircaktim bi şey degismicekmis yani. Evet verende Allah vermeyende. Allaha dua etmekten başka caremiz yok.
Aa çok cabuk oluyormuş üniversite de cok bekletiyolar hersey icin en ufak tahlil yaptrmak icin bile randevu aliyosunBnce özelde tek fark fazla beklememek olur 12gunde fln her şey btmis oluyordu işte.özel bi ilgi yok yapılıyor geçiliyor işte.
24 yaşındayım evet çikolata kistleri var yumurtaliklarmi sarmış 5.5 ve 6 cm boyutlarıSen kaç yasndasin tek sorun kist mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?