Uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptiranlar ?

Yaza 4 sene olcak bandirma da oturuyorum Acıbadem bursada bi negatif tup bebek denemem var.özelleştirme sadece para tuzağı o yüzden uludag dan aldm.randevu

Ben iki kere miyom ameliyati oldum hala 3 tane miyom um var uludag kadın doğuma da gdyrm yarın sabah ultrason sonucunu alicam.ameliyt mi derler yoksa tup bebek mi nolcak bilmiyorum.Allah hepimize yardım etsin

Ben iki kere miyom ameliyati oldum hala 3 tane miyom um var uludag kadın doğuma da gdyrm yarın sabah ultrason sonucunu alicam.ameliyt mi derler yoksa tup bebek mi nolcak bilmiyorum.Allah hepimize yardım etsin
Doğru diyosin bende özelde yaptircaktim sonra üniversite de yaptirmaya karar verdim ne dedi doktor sonuç ne

Amin cnm kac yasindasin bence ameliyat olma yumurtaliklarnin rezervi düşebilir

Doktor tüp bebeğe git bizim sana yapacak bi seyimiz yok dedi.ameliyat olcaksan da onlar karar vrsn dedi.özelde 6 milyara ameliyat oldum 8 milyar da tüp bebk bi sonuç yok.artık ozeele gtmicem

20 yumurta toplandı bnde tüp bebekte.o yönden bi sıkıntı yok çok sukur
Tüp Bebek yaptrdigin zamn doktor tutmaya engel olan sebebi soylemedimi cnm bide ben ilk defa uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptircam cikolata kist var bndede sen tüp bebek süresince ekstra bişey yaptinmi

Tüp Bebek yaptrdigin zamn doktor tutmaya engel olan sebebi soylemedimi cnm bide ben ilk defa uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptircam cikolata kist var bndede sen tüp bebek süresince ekstra bişey yaptinmi
Cnm ben niye tutmadı diye doktora gtmedm bile.ilk tüp bebek ve ilk düşüklüğü onemsemiyorlar.2 kere düşük yapınca i kan pıhtılaşma testi fln var o zmn yapıyorlar. Miyom un var ondan diyip gondrcekti. Özele hiç güvenim kalmadı Acıbadem en iyisi dedik ama bi fark görmedim ben

Doktorlardan çok şey bekliyoruz ama çocuğu veren Allah.Hc bi soruma yanıt alamadım.onların da aciz olduğunu gördüm. Ne sorsam bn bilemem bn de bilmyrm. İşimiz Allaha kalms yani.doktorlara çok anlam yüklememek lazmmis onu anladm

Haklısın valla ama maddi ve manevi yikiliyorz kimsenin umrunda değil tabi :-(

Heryer ayni ozamn bende özelde yaptircaktim bi şey degismicekmis yani. Evet verende Allah vermeyende. Allaha dua etmekten başka caremiz yok.

Heryer ayni ozamn bende özelde yaptircaktim bi şey degismicekmis yani. Evet verende Allah vermeyende. Allaha dua etmekten başka caremiz yok.
Bnce özelde tek fark fazla beklememek olur 12gunde fln her şey btmis oluyordu işte.özel bi ilgi yok yapılıyor geçiliyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…