Bana var gibi geldi, şimdi eski konularıniza bakıyordum , bence dediğiniz gibi evlilik sizin psikolojinizi bozmuş.Beni bu kadar iyi hatırlıyorsanız iki yöntemle hamile kalmak konumu da biliyor olmalısınız? Çocuğu tamamen engelleyecek bir yöntem yok emin olun.
Sürekli cennet mahallesi gibi bir ortam da yok tam tersine eşimle tartışacaksak bile akşam saatlerini bekleriz çocuklar uyurken tartışırız ama bu kadınla öyle bir imkan yok.
Acıkcası ben eşine cok üzüldüm adamı sindirmiş her türlü manipüle etmiş. "Cocuklarının yüzünü göremezsin" tehdidiyle boşanma korkusu yaşadıgı için ayrılamaz daBana var gibi geldi, şimdi eski konularıniza bakıyordum , bence dediğiniz gibi evlilik sizin psikolojinizi bozmuş.
En basiti,daha ilk konudan,2019... Adam kediye kızip 'her yer pislik icinde' demiş (zaten sizin de kendinin ince ve her yere yapışan tüylerinden şikayetçi olduğunuz konularınız var) , 'neeee tüm gün temizlik yaptım dedim ben yalan misöylüyorum, Allah belanı versin' diye küsüyorsunuz. Ertesi gün ultrasona gelmedi diye (belki uzulmekte haklısınız ama) defol evden,gelme bir daha, allah belanı versin,geber' diye evden kovuyorsunuz.
Daha neler neler, bu evde çocuk saglikli büyür mü? Şöyle bir konularinizi okudum, kulaklarımda 'bizim maaalle aşağiki maaale' müziği çaldı.
Bu adamdan bosanin, huylarinizi ,ani öfke patlamalarinizi da torpuleyin. Yazık günah , o cocuklara bari mutlu bir ev verin
Çalısıyor musunuz? Maddi olarak ne durumdasınız? Eger işiniz gücünüz varsa maddi bir sıkıntı yaşamayacaksanz eşinizi azad edin.Mesela kadın iki ay önce gitmiş gelicem diyor zırt pırt eşim de gelme diyemiyor gel gel diyor. Çünkü orada anne gelme dese kıyameti koparır orada binbir duygu sömürüsü ile. Yine de daha sonra gelirsin anne demesi gerekmez miydi?
O konuda da itmiştim eşimi pişman değilim. Şiddete meyilli olabilirim ama kimseye şiddet uygulamıyorum. O konu hakkında konuşmayacağım boşuna çünkü şu andaki durumuma hiçbir faydası yok.Bu konuyu hatırlıyorum.
Konu sahibi kv nekadar normal değilse sizde bir okadar anormalsiniz.
Eşinizde bu duruma tepksiz kalma sebebi belli oldu adam zaten pasifin teki etkisizi eleman, sizin için kendi haline bırakalım diyor resmen
İçiniz öfke dolu ve şiddete meyilisiniz
Yazık çocuklara
Siz boşanamazsınız boşuna burdan kimseden fikir almayın.
Ya birgün siz kv ye zarar verirsiniz ya o size
Olan ortada o 2 masuma olur
Bir konuya böyle yazmışsınız. Asıl sizin diplomanıza bakılmalı. Buradan bakınca hiç psikolog gibi durmuyorsunuzBen psikoloğum. Piyasa şarlatan kaynıyor hukuki boşluklar sağolsun. Zaten nefes terapisti zart zurt terapisi diye diye milleti söğüşlüyorlar afedersiniz. Siz kime giderseniz gidin ilk işiniz diplomaya bakmak olsun. Çekinmeyin hiç bu sizin hakkınız. Bu talebinizi desteklemeli bile gerçek bir psikolog ise.
Birçoğunu çocuktan sonra törpüledim emin olun kv meselesini aşamıyorum sadece ve bu yüzden boşanmayı düşünüyorum zaten. Teşekkürler.Bana var gibi geldi, şimdi eski konularıniza bakıyordum , bence dediğiniz gibi evlilik sizin psikolojinizi bozmuş.
En basiti,daha ilk konudan,2019... Adam kediye kızip 'her yer pislik icinde' demiş (zaten sizin de kendinin ince ve her yere yapışan tüylerinden şikayetçi olduğunuz konularınız var) , 'neeee tüm gün temizlik yaptım dedim ben yalan misöylüyorum, Allah belanı versin' diye küsüyorsunuz. Ertesi gün ultrasona gelmedi diye (belki uzulmekte haklısınız ama) defol evden,gelme bir daha, allah belanı versin,geber' diye evden kovuyorsunuz.
Daha neler neler, bu evde çocuk saglikli büyür mü? Şöyle bir konularinizi okudum, kulaklarımda 'bizim maaalle aşağiki maaale' müziği çaldı.
Bu adamdan bosanin, huylarinizi ,ani öfke patlamalarinizi da torpuleyin. Yazık günah , o cocuklara bari mutlu bir ev verin
İyiki de uygulamiyorsunuz yani.O konuda da itmiştim eşimi pişman değilim. Şiddete meyilli olabilirim ama kimseye şiddet uygulamıyorum. O konu hakkında konuşmayacağım boşuna çünkü şu andaki durumuma hiçbir faydası yok.
Birde psikologmuymuşBir konuya böyle yazmışsınız. Asıl sizin diplomanıza bakılmalı. Buradan bakınca hiç psikolog gibi durmuyorsunuz
Ne saçmalıyorsunuz? Nerde demişim çocukların yüzünü göremezsin diye? Babaları tabiki görecek bi saçmalamayın konuyu sabote etmeyin.Acıkcası ben eşine cok üzüldüm adamı sindirmiş her türlü manipüle etmiş. "Cocuklarının yüzünü göremezsin" tehdidiyle boşanma korkusu yaşadıgı için ayrılamaz da
İyiki de uygulamiyorsunuz yani.
Arada çocuklarıda “itiriyormusunuz”?
Normal mi geliyor sizce? Normal gelse konuyu açar mıyım? Onun seviyesine gelmek en büyük boşanma isteme sebebim yazmışım oraya okuma yazma var mı?Kadının seviyesine inerek konuyu çözebileceğinizi düşünmek size normal geldiyse pek farkınız yok demektir. Fiziksel şiddet bile girmiş işin içine. O 60 yaşındaysa siz de en az 25 varsınız sanırım. Herkes yetişkin yani
Ay tüh göz ardı ederseniz kalbim kırılır.Çocuklarıma çok nadir bağırırım hatta insanlar şaşırır ne kadar sabırlısın diye. Çocuğum iki yaş sendromuna girmesine rağmen çok nadirdir sesimi yükseltmem. Bir daha konu dışı yorum yazarsanız göz ardı edeceğim. Bana işlevsel yorumlar lazım.
Özellikle eşimle tartışırken öfkelenince çok kırıcı konuşuyorum hatta saygısızım evet, taşlayabilirsiniz. Ben
Saklanıyor olmalı, dayak yemekten pardon itirilmekten korkuyordur malum.Siz kavga ederken eşiniz ne yapıyor sizi mi izliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?