Umarım artık yolun sonuna gelmişimdir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İşlevsel yorumları zaten söylemişler. Boşanacaksınız. Kayınvaledinizin üstüne ispirto döküp yakacak haliniz yok herhalde? Tam olarak ne gibi bi yorum bekliyorsunuz.

Zaten 2 çocuğunuz varmış, böyle bi ortama bari 3. çocuğu da yapmayıverin demişler ki gayet haklılar. Elini ateşe sokmayan eşinizle devam etmek istiyorsanız da, boşuna konu açmanıza gerek yok. Çünkü eşiniz ne yardan ne de serden vazgeçiyor.

Verirsiniz eline boşanma belgelerini, atar imzaları. Sonra da boşanırsınız. Başka çözüm yolu yok ki burada? Daha enerjim gücüm var diyorsanız bi 5-10 yıl daha "annenin gelmesini istemiyorum" demekle, eşinize ve kayınvalidenize hakaret etmekle ve onlardan hakaret duymakla vakit geçirebilirsiniz
. Herkes sadece çocuklarınıza üzüldü.

Çocuklarınıza bağırmamak, onlara hakaret etmemek bir lütuf değildir bu arada. Haberiniz olsun. Çocukları böyle cennet mahallesi kıvamında bi ortama maruz bırakmak da bir nevi psikolojik şiddettir. Siz de buna sebep olan bir parçasınız.

ben adama üzüldüm.
iki kadında adamın üstüne oynuyor.
ikisini de idare etmeye çaışmaktan feleği şaşmıştır
Bilmiyorumki
Düşünüyorumda kv ile kavga etsek o bana saysa ben onu itirsem eşimde kavgaaa etmeyiiinn guzummm, birbirinizle konuşmayınnn yavrummm modunda olsa ne hissederim.

Alla
Okurken içim şişti Allah sabır versin ilk kayınvalidem geldi aklıma sinirlerim bozuldu Neyse boşandım ve kurtuldum insan istemese bile saygıyı felan bırakıyor

Bilmiyorumki
Düşünüyorumda kv ile kavga etsek o bana saysa ben onu itirsem eşimde kavgaaa etmeyiiinn guzummm, birbirinizle konuşmayınnn yavrummm modunda olsa ne hissederim.

adamada vurmuş.
adamın yapısı bu belli ki sakin bir tip uysal yuvam bozulmasın vs. o zaman öyle bir adam seçmeseydi evlenmek için.
ben annesi içinde aynı şeyi düşündüğünü sanıyorum annemle aram bozulmasın vs.
çünkü adam böyle biri.
taraf tutmamış iki tarafıda idare etmeye çalışıyor.

2 secenegin var.. ya bosanip bu sut cocugu heriften kurtulup ruh sagligini korumak, ayni zamanda kv nin ekmegine yag surmek..

Ya da bosanmayip delirmek..

Hani okurken cidden ne kadar zor durumda oldugunu hissettim.

Bi insanin suratina defol evimden diyorsun hala gitmiyor, yuzsuzluktur bu.. kopek bile istenmedigi yerde kalmaz derler.. kurban olsun boyleleri kopeklere..

Buarada donustugum kisi diyorsun, soyleyene degilde bazen soyletene bakmak lazim.. insan bi yere kadar seviyemi
Koruyayim desede, ordan kisa vaadede kurtulamiyorsa karsidakine benzemeye baslar…karsidaki cirkef yani dogrulukla anlamaz zaten.. gerci kendi dilindende anlamiyor..

Gelme diyemez ama sizinle olan üslubuna dikkat etmesi gerektiğini, arada saygı olmasını istediğini, aksi halde bu evlilikte mutsuz olduğunu ve bunu istemediğini söyleyebilir. Tabi size de aynı şekilde uyarıda bulunmalı.Kv tutumlarına devam ederse o zaman gelmesine bahanelerle sınırlama getirebilir

Öncelikle bi sakın olurmusunuz ? Rica ediyorum bebeğiniz var ve sinirleriniz çok yıpranmış. Keşke bu noktaya gelmeden destek alsaydınız bende ilk başlarda kayınvalidem yüzünden bambaşka biri olmuştum. Eşimin sen çok kötü birine dönüştün dediğini bilirim ama iletişim kuramadığım için hep haksız oldum.
Şimdi ilk olarak kimseyi kovmayın evden ne halleri varsa görsünler keyfinize bakın ve kadın size tek kelime ettiğinde dinlemiyorum sizinle iletişimim olmayacak diyip susturun. Kızınıza odaklanın keyfinize bakın akşam gezmeye çıkın umursamayın. Laftan anlamazlar niye uğraşıyorsunuz ? Kayınvalide hep kayınvalide yani çekmek istemiyorsanız boşanın ama öncelikle psikolojinizi düzeltin.

Erkekler annelerine benzer eşler seçer derler ya bu çift için doğru bir çıkarım sanırım. İki taraf da normal davranışlar sergilemiyor. İttim, hiç pişman değilim ne demek? Bela okumak, hakaret etmek gerçekten çok üzüldüm. Bir de psikolog olmanız beni dumura uğrattı.

olan biten olaylar, olayların bu şekilde ilerlemesi, itisip kakışmaniz hala ayni evde olmanız, esinizin gereksiz tavrı ..
Kayinvalidenizin oğlumun evi, kime ne tavri..
Dizilerde görsem, abartiyorlar derim ..
Yapmayın bunu kendinize .

psikolog mu konu sahibi

Eşim de bana bazı zamanlar da annemin modern halisin der..
Açıkçası hiç hoşlanmıyorum.

Bence boşanmanız en hayırlısı olur. Bu ne böyle? Siz baskın bir kadınsınız belli ve kv de öyle. Muhtemelen kv sizden korkuyor ve oğlunu elinden aldığınızı falan düşünüyor. Aslında siz psikologsunuz ve bu aile yapısını çözülebilirsiniz. Hatta bence idare de edebilirsiniz fakat sinirleriniz çok bozulmuş. Sizin öncelikle kendinizi korumanız lazım. Bence buna odaklanın. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama mesleğiniz gereği bir sürü proje falan yürütebilirsiniz ya da eğitime katılabilirsiniz. Bu bahaneler ile kv gelirse eğer evden uzak durun. Hatta evde kalmayın. Eğer bunları yapınca kvnin istediği olur diye düşünüyorsanız da düşünmeyin. Önemli olan sizsiniz. Bu iş bir savaş değil. Siz kv ile savaşıyorsunuz. Savaşmayın. Önemsiyorsunuz. Önemsemeyin. Eşinizle ciddi bir şekilde konuşun eğer olmuyorsa da ayrılın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…