Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.523
2.971
333
"Kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü."
Bu tür haberleri hemen hergün görüp duyuyoruz ama bu haber ve öldürülme anını izleyince kendimden geçtim. Ne biçim hayat dedim. Neden kopmuyor kıyamet.
Bu hayat çok zor değil mi bayanlar. Gelin Allah a siginalim tek yardimcimiz O çünkü. Ve eğer hakaret, şiddet uygulayan bir kocanız varsa kesinlikle temkinli olmalısiniz. Onları kiskirtacak hareket ve sözlerde bulunmayip derhal uzaklasmalisiniz onlardan.
O videoyu da eğer psikolojiniz saglamsa izleyin. Yoksa izlemeyin

Son düzenleme:
Otelde öldurulen mi? İzledim. Kimsenin o an birsey yapabilecegini dusunmuyorum malesef.

Ben görmedim ,izleyeceğim şimdi ..

Katili daha feci bir ölüm bekliyordur umarım ..

Kanım dondu, bu nasıl bir vahşet ,nasıl bir canavarlik ?! Kadının çığlıkları ,yerden kalkma çabaları ... Offf nasıl bir dünya burası ? Neden ordaki ahmaklar kaçmayı tercih etti ? Kurtarilabilirdi :/

Son düzenleme:
İzliyoruz haberlerde cinayete kurban giden kadınları.
Bu kadın da Onlardan biri.
Diğerlerinin çektiği acıyı ,korkuyu görmedik ama bu kadının yaşadıklarını gördük ,üzüldük.Ya izleyemediklerimiz
Anne ve ablası izlerken kötü olmuş mahkemede,biz izlerken kanımız dondu ailesi ne yapsın?
Kadın oradaki erkeklerden cesaret aldı bir nevi,oturan adamın yanına doğru yöneldi belki korur beni diye,acı çığlığı hala kulaklarımda ,bir kere de değil defalarca bıçaklandı.

Guya kadin sen erkek misin ben buyum falan diye tahrik etmiş açıklamaya bak. Kadin resmen korkudan titriyor. Dediğin gibi oturan adama yanaşıyor ki korusun diye.. "ben seninle gelmicem" i bile sesi titreyerek söylüyor.
2 çocuğu varmış umarım bir gün bu videoyu izlemezler.

Azrailin gelişi, ölüm ani. Yaktı beni.
Namus diyor adam . Lan sen mi vereceksin cezasını namussuzluk yaptıysa. Allaha bırak pislik.

Ordaki erkek musveddeleri de . Hele biri.. kadın orda yatıyor bişey yokmuş gibi elini kolunu sallaya sallaya gidiyor

eşimle izledik siz yazınca öldüm öldüm dirildim karnıma ağrılar saplandı resmen eşim yarıda bıraktı izleyemedi ben hepsini izledim hala etkisindeyim hiç bir insan bu şekilde ölmeyi haketmiyor yaaa.. azıcık elimiz kesilse canımız orda oluyor kadına kaç kere saplamış adi pislik yazarken aglıyorum suanda erkek müsvetteleri hiç biri yardım etmemiş onlarda hapse girmeli bence göz yumdular.. yardım etselerdi en fazla bi bıcak darbesi alırlardı en azından bir kişininde hayatı kurtulurdu.. allahım sen bizi ve yavrularımızı koru iyi insanşarla karsılastır..

Evet çok acı ,anne ölüyor ve sorumlusu baba.

Galiba eşin erkekliginden utandi

ohaaaa şimdi başlıkta görünce açtım izledim. Ulan yazıklar olsun oradaki adam musvetteleri de nasıl kaçmış hemen. Kadını ölüme terketmişler. Yazıklar olsun bı tane cakamamıslar adama o kemeri çıkarırken bı polısı arayamamıslar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…