Guya kadin sen erkek misin ben buyum falan diye tahrik etmiş açıklamaya bak. Kadin resmen korkudan titriyor. Dediğin gibi oturan adama yanaşıyor ki korusun diye.. "ben seninle gelmicem" i bile sesi titreyerek söylüyor.İzliyoruz haberlerde cinayete kurban giden kadınları.
Bu kadın da Onlardan biri.
Diğerlerinin çektiği acıyı ,korkuyu görmedik ama bu kadının yaşadıklarını gördük ,üzüldük.Ya izleyemediklerimiz
Anne ve ablası izlerken kötü olmuş mahkemede,biz izlerken kanımız dondu ailesi ne yapsın?
Kadın oradaki erkeklerden cesaret aldı bir nevi,oturan adamın yanına doğru yöneldi belki korur beni diye,acı çığlığı hala kulaklarımda ,bir kere de değil defalarca bıçaklandı.
Evet çok acı ,anne ölüyor ve sorumlusu baba.Guya kadin sen erkek misin ben buyum falan diye tahrik etmiş açıklamaya bak. Kadin resmen korkudan titriyor. Dediğin gibi oturan adama yanaşıyor ki korusun diye.. "ben seninle gelmicem" i bile sesi titreyerek söylüyor.
2 çocuğu varmış umarım bir gün bu videoyu izlemezler.
eşimle izledik siz yazınca öldüm öldüm dirildim karnıma ağrılar saplandı resmen eşim yarıda bıraktı izleyemedi ben hepsini izledim hala etkisindeyim hiç bir insan bu şekilde ölmeyi haketmiyor yaaa.. azıcık elimiz kesilse canımız orda oluyor kadına kaç kere saplamış adi pislik yazarken aglıyorum suanda erkek müsvetteleri hiç biri yardım etmemiş onlarda hapse girmeli bence göz yumdular.. yardım etselerdi en fazla bi bıcak darbesi alırlardı en azından bir kişininde hayatı kurtulurdu.. allahım sen bizi ve yavrularımızı koru iyi insanşarla karsılastır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?