Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende gördüm 30 saniyeden fazla bakamadım.
Herkes kaçtı... Kadın ölene kadar can çekişiyor... Nasıl bir gözü dönmüşlüktür. O kadar vahşice saldıracak ne yapabilir aklım, kanım dondu...
Kadının adı yok.
O piskopatın aldığı ilk can, devamı da gelir bu yasalar bu pislikleri sokağa saldıkça ki eminim bu pskipoat para cezası ile en fazla salınacak...
Ne olacak biliyor musunuz? Belki bir evlilik programına çıkacak, kader kurbanıyım diye ağlayacak sonra da iki karısını öldürdüğü ortaya çıkacak belki... Görmedik mi ? Yaşanmadı mı?....
O videoyu izleyen potansiyel psikopatlar oh olsun namusunu temizlemiştir diyecek...
Kadının adı yok ....
Kadına hayvana uygulanan fiziksel veya psikolojik şiddet, cana kasıt olarak bile sayılmıyor bu ülkede.
Allah o adamı daha beter etsin inşallah...

Az önce burdan okuyunca izledim ve hala tir tir titriyo vücudum eşim elimden zorla almaya çalıştı telefonu titriyorum diye,vermedim tabi tartistik birde.izledim hepsini insallahhhh o hapishane de bütün etlerini parca parca keserler o pisliginde ayni acıyı yaşamadan ölmez insallah elleri kirilasica Allahindan bulasica kadın hayatı bu kadar ucuz mu,can almak bu kadar basit mi elbet niceleri var böyle ama o videoyu o anı görünce daha da bir kötü oluyor insan

Merakima yenilip izleyim dedim kendimden geçtim ...nasıl bisey orda kaç tane adamım die gezen var mahluk var hic mi bisey atamadinız adamin kafasina en azindan okadar bicak darbesi yemezdi...yada hemen müdahele etsenize kac dakika kadin can cekisiyo orda ..allah kahretsinn

Videonun tamamını izleyemedim yüreğim kaldırmadı ancak yine "seyirci etkisi" sonuçlarını görüyoruz ne yazık ki. Herkes o sırada ya kendine de bir şey olacak derdinde ya da "Ben aramasam nasılsa başkası polisi arar, nasılsa birisi yardım eder" diye düşünüyor. Yani tenha bir yerde sadece 1 kişi saldırıya uğradığınıza tanık olsa o 1 kişinin gelip sizi kurtarma olasılığı kalabalıkta saldırıya uğradığınızda kurtarma olasılığından daha yüksek. Her ne kadar tersi daha yüksekmiş gibi düşünülse de.

Ölen öldü biz anca konuşuyoruz ya da ah vah diye dertleniyoruz. Sonra da kendi hayatlarımıza bakıyoruz. Ne yazık ki böyle ve çok üzülüyorum.

Dün izledigim ve bütün gece gözümün onunden gitmeyek kadin o çığliklari caresisizligi korkulari...Duygu Kadakal facebook sayfasina baktim evlatlarina icim parcalandi ve kocasi Hakan Kadakal kemdi profiline birilerinin canini alicam bir yedi sene daha yokum demis ne kadar kolay nasil da yargidan bu kadar emin hesabini bile yapmis yemin ediyorum yansin yikilsin bu dünya

Bende dün gördüm videoyu izlediğim her saniye sanki onun yerinde ben varmışım gibi canım acıdı. Bu nası bir vahşettir kalbim yerinden çıktı sanki. Allah belasını versin böylelerinin. Kimse de gelip yardım etmedi kadıncağıza, nasıl bu vicdanla yaşayacaklar

Ağlıyorum suan defalarca defalarcaaaa bicaklamis birakmiyor sapliyor allahin cezası Rabbim ebediyen cennet yüzü göstermesinnnnn kor ateşler icinde yansın insallah o adam da etrafindaki erkek musveddeleri de etlerini lime lime dograrlar onunda insallah yarabbim cok kötü oldum gercektennamus davasiymis sen kimsin be köpek! sen ne b.ksun adi pislik!

videoyu izlemedim ama dün başka birşey gördüm haberlerde kadın telefonda sevgilisi ile konuşurken yolda yürüyor ve herifin biri tacizde bulunuyor sarılıyor kadın çığlık çığlığa bağırırken yanlarından geçen mal baka baka yürüyüp gidiyor.
ne ara bu kadar vurdumduymaz olduk bilmiyorum ama erkeklerin bu cüreti bulmalarının asıl sebebi bu.

Çok ama çok üzüldüm içim yandı daha gencecikmiş Rabbim mekanını cennet etsin o cani kadar diğer adamlarda suçlu

Amin ölüm onun gibilere ödül olur inşllah bir ömür sürünsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…