Kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Bu tür haberleri hemen hergün görüp duyuyoruz ama bu haber ve öldürülme anını izleyince kendimden geçtim. Ne biçim hayat dedim. Neden kopmuyor kıyamet.
Bu hayat çok zor değil mi bayanlar. Gelin Allah a siginalim tek yardimcimiz O çünkü. Ve eğer hakaret, şiddet uygulayan bir kocanız varsa kesinlikle temkinli olmalıyız. Onları kiskirtacak hareket ve sözlerde bulunmayip derhal uzaklasmaliyiz diye düşünüyorum.
O videoyu da eğer psikolojiniz saglamsa izleyin. Yoksa izlemeyin
Çok ama çok üzüldüm içim yandı daha gencecikmiş Rabbim mekanını cennet etsin o cani kadar diğer adamlarda suçluKocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Bu tür haberleri hemen hergün görüp duyuyoruz ama bu haber ve öldürülme anını izleyince kendimden geçtim. Ne biçim hayat dedim. Neden kopmuyor kıyamet.
Bu hayat çok zor değil mi bayanlar. Gelin Allah a siginalim tek yardimcimiz O çünkü. Ve eğer hakaret, şiddet uygulayan bir kocanız varsa kesinlikle temkinli olmalıyız. Onları kiskirtacak hareket ve sözlerde bulunmayip derhal uzaklasmaliyiz diye düşünüyorum.
O videoyu da eğer psikolojiniz saglamsa izleyin. Yoksa izlemeyin
Amin ölüm onun gibilere ödül olur inşllah bir ömür sürünsünAğlıyorum suan defalarca defalarcaaaa bicaklamis birakmiyor sapliyor allahin cezası Rabbim ebediyen cennet yüzü göstermesinnnnn kor ateşler icinde yansın insallah o adam da etrafindaki erkek musveddeleri deetlerini lime lime dograrlar onunda insallah yarabbim cok kötü oldum gercekten namus davasiymis sen kimsin be köpek! sen ne b.ksun adi pislik!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?