- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 37
Adam degillerse tabi3 adam 1 adamla baş edemez miydi? Bir de kaçmışlar. Yazık.
Amiiiiinnnnnnn bin kere amin etlerini dograsinlar insallah acılar icinde kivransin o daAmin ölüm onun gibilere ödül olur inşllah bir ömür sürünsün
Savunmasıda erkekliğime laf etti olmuş bide tahrik indirimi talep etmiş itAmiiiiinnnnnnn bin kere amin etlerini dograsinlar insallah acılar icinde kivransin o da
Serefsiz pislik o adami üstüne benzin döküp cayır cayır yakmak lazim insallah bunu yapan biri olurSavunmasıda erkekliğime laf etti olmuş bide tahrik indirimi talep etmiş it
Ne kadar doğru soyledin,hatta burda geçende bi konu açan uye vardı mutlulugadogru gibi bi nicki var.burda yedigi hunharca dayaklari anlatti bosanmak istiyordu.babasi istemiyordu falan..gecende profil mesajina denk geldim,kocasiyla barismis çocuk icin bi sans daha verdim demis.kocası kendisini seviyomus intihar etmek istemiş falan gibi seyler yaziyordu.altina da cocuk icin bi kere dhaa denemeye değer diye içler acısı yorum yapmışlar.simdi ne denir ki? Yani kişi önce kendini düşünmeli kelimeler kifayetsiz kaliyor bu durumdavideoyu izledim,
ama keşke benden önce, "eşimin öfke kontrolü problemi var, bazen hırpalıyooo ama beni çok seviyoooo" diyenler izlese...
İzlemez olaydım ama izledim sanki o bıçak darbelerini vücumda hissettim acısını allahım ne acı ölüm allah ailesine sabır versin o şerefsiz köpek inşallah günlerce inler can veremez ekşi sözlükte bi üye yazmış çocukken aynı mahallede oturuyolarmış abiside kendiside her türlü pislikleri varmış uyuşturucu satıcılığı hırsızlık ve fuhuş abiside kendiside aynı anda kaçırmışlat kızları evlenmişler belkide kadını uyışturucıya alıştıranda kendisiydi şerefsşz köpek anlamıyorum insan öldürene kadar bu kadar suçu olan biri nasıl içerinden çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?