Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burada Tek suçlu Evsahibi mi? Hırsızın hiç mi suçu yok?!..
İnsan Canına Kıymak hiç kimsenin haddine değildir!
Canı ALLAH Vermiştir ve sadece O Emaneti Almak onun hakkıdır.
Bu Olayı Facebook'da Bir grupta da paylaşmışlardır ve oradan ögrendiğim kadarıyla kadın evli ve başka bir erkekle otele gidiyor ve eşi bunu yabancı bir erkekle otel odasına çıkarken yakalıyormuş....
Sizce bu kadının yaptığı ne kadar doğru,hiç düşündünüz mü?! (Yine Üstüne Basa Basa Söylüyorum. Hiç Bir Suçu Cezası Ölüm OLAMAZ!!..''
Toplum Olarak Namusu ve İffeti Ayaklar altına alır olduk maalesef ve evlilikler hep bu yüzden çatırdıyor

Yahu sizene milletin ahlak bekcisi misiniz siz?her duydugunuza inanmayin oyle.hunharca katledilen bi kadin var ortada,hemde bir hic uğruna.o koca denilen it adam gibi adam olsaydi zaten o kadın o hallere düşmezdi.daha önce defalarca siddet uygulamış,hem kolunu kırmış hem vücudundaki kemiklerini,mide kanamasi bile gecirmis.artı yetmezmis gibi uyusturucuya alistirmis.o serefsizi ayiplayacaginiz yerde durmus birde hirsizin hic mi sucu yok diyorsunuz.herkes ahlaklı,herkes dürüst herkes iyi,ama o kadın kötü.isterse her türlü yolsuzluğu yapsın kimse böyle bi ölümü haketmiyor.o kim köpek kadının canını alabiliyor yaa.adami ayiplayin yerden yere vurun da,kadin da şöyle böyleymis yapsamasaymis gibi vicdansizca yorumlar yapmayin yazik yaaa lanet olsun böyle zihniyetteki insanlara tamam mi..pis zihniyetinizde boğulun.

Valla ben calismiyorum evimde oturuyorum cocuklarimi buyutmekle meşgul oluyorum kocamda çalışıp bize bakiyor bakmakta zorunda!!
Onceden kaynanalar hamarat gelin arardi simdi kadrolu maasi yuksek gelin ariyor ilk bulusmada erkek maaş soruyor..

Kendimide hiiic köle gibi hissetmiyorum her istedigimi alir yaparim istedigim yere gider gezerimde

Cocuklarim sirf para icin anne kokusundan mahrum kalmiyor

Esimde memur istanbul gibi bir yerde kirada gayet rahat yasiyoruz

Yine herkes kafasına göre anlayıp yorum yapmış
Ben kadın suçlu erkek suçlu değil demedim.
Evli bir kadının otel odasında başka bir erkekle yakalanmasını görmenin ne kadar doğal karşılandığını yadırgadığı belirtmek istedim ama yine her zaman ki gibi birileri kendince anlam biçip kendinde yorum kattı
Eğer yazdıklarımı İYİ okuyup Doğru ''ANALİZ''Etmiş olsaydınız şayet, erkeğin kadını öldürmeye hiç bir hakkı YOK yazdığımı görürdünüz!!
Ben Milletin AHLAK Bekçisi değilim. ama evli bir kadının bile zina yaptığını görmezden gelen bir toplum olmamıza hala İNANAMIYORUM

Ya hanimlar allah askina burdaki herkess ayni taraftaa kadina uzuluyoruz ve adami linc edene kadar dovesimiz var!! Bunda hepimiz bence ayni fikirseyiz oyle degil mi? Geri kalan tum fikirler bireysel dusuncelerdir. Ve lutfen daha fazla yazmayin. Konu nerden nereye gitti sinirimizj kustuk bitti. Daha fazla ayni tarafta olunan bj konu uzerinde niye tartisil kalp kiralim.. hemcinsimiz katledilmis canice ne olursa olsun isterse o.. olsun oh diyemeyiz aslaa. Sadece kadina uzuldugimuzden bazilari ahh be kardesim nedeen uyusrurucu nedenn diye dize vurma edasinda. Ben oyle hissettim yorumlara bakarken .

Ne yazdigini okumadiniz mi kadin ölümü haketmistir demiyor ama olay anlatildigi gibi olmayabilir diyor kadin kocasini aldatmis haketmis demiyor..
Her duydugunuza inanmayin diyorsunuz ama kadini uyusturucuya alistirmis diyorsunuz siz arastirdiniz mi

Yok canim cool onlar yengeleri abilerini otelde aldatabilirler cok normal ya..hatta tebrik ederler yengelerini

Siz herhalde kadının nasil can verisini izlemediniz.olayın ahlaki boyutunu analiz edeceğinize,bir hemcinsimizi daha erkek terörüne yok yere kurban verdigimizi düşünün ve üzülün bir zahmet.hırsızı ev sahibini karıştırmayın

Ama bence burda kimse iffet edep haya aramiyoki.. sadece bi kadin katledilmiss igrenc bir sekilde .. olay bu baska bisey yok emin olun gerisi teferruat.. napalim yani zina etti. Uyusrurucu kullandi. Napalimm ? Sen karsi ciksann ben karsi ciksamm yapanin yapicak olanin dusuncesi degimicek. Suanki konu bir kadin ve ölumu dahada gerisi yok .

Yalniz o bu degilde birazdan mune burayi gorunce burda toplu katliam olacak..herkese ban ban bann

Kadin acılar icinde can vermiş hala kadının yaptığı ne derece doğruydu diye ayiplamalar geliyo.orda hunharca katledilen bi kadin varken neden olayin ahlaki boyutu düşünülüyor? Hırsızın hic mi sucu yok diyerek olayı normallestiriyor birde.ayip yaaa size ne kadın ister otelde basılır ister baska yerde.ölmüş kadının ahlakını sorgulamak kimsenin haddine degil

Yok canim cool onlar yengeleri abilerini otelde aldatabilirler cok normal ya..hatta tebrik ederler yengelerini
Siz hastasiniz yaa gercekten!! Burda zinayi normallestirmiyorum.sadece böyle acimasizca katledilmis bir kadının hala ahlakının sorgulanmasi zoruma gidiyo idrak edebiliyor musunuz soyledilerimi??

Ayrica rahmetlinin aldattığını nerden biliyorsunuz gördünüz mu gozunuzle?ruh hastasi misin nesin

Ya arkadas niye hakaret ediyorsun herkes seninle ayni düşünmek zorunda biz etmiyorsak sana sende bize etmiyceksin

Evet arkadas böyle ölümü asla kimse haketmez ama evli bir kadininda baska bir erkekle ne işi var ya otelde

Dogrumu degilmi bilemem Allah gunahlarini affetsin

Burdaki herkes kadin hakkinda ayni seyleri dusunuyor zaten olaya bireysel dusuncelerimizi ekleyip tartisiyoruz

asıl şu üstteki mesajınızla hakaret eden sizsiniz.yok ben sizin zihniyetiniz de ki insanlarla tartisamam bile.gercekten.takılın siz buralarda

Siz bence buraya islam dinini karalamak için gelmişsiniz. Bilerek böyle yapıyorsunuz ki insanlar dinden soğsun.
Islam dinine göre ölünün arkasından konuşulmaz, günahtır. Bunu bile bilmeyen biri mi millete dini öğretecek.
Mune abla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…