Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
agzina saglik be cherry
senin gibi kadinlarin cogalmasi dilegiyle sevgilerimi gonderiyorum

Kurani kerimi hakkiyla yasamiyorlar bana acin bir ayet soyleyin kadinlari eziyor diye buyrun

Onla

Off Allah bu adamın belasını versin bunu yetiştiren anayada yazıklar olsun nasıl bir psikopat bu orda erkeklerde ceza verilsin 5 taneler hepside kaçtı
İnşallah yaşarken ölür içeride çürür inşallah gün yüzü görmez
O bir anne lan Allahsız ne olursa olsun bir insan bunu haketmez

Mesela hangi haklar ? Biraz açar mısınız?

ahah sağlam güldüm. şeriat kadını ezer dediğimiz için cahil olduk :)))) şöyle bi bilet al da şeriat ülkelerini dolaş gel bi canım sana nasıl değer (!) veriyolar bi görürsün

Buyrun en guzel okuyup öğreneceğiniz yer kurani kerim kadini kirbaclayin yada eve kitleyin ,babasi kiziyla evlensin her erkegin 5 karisi olacak diye bir sey yaziyor mu ben gormedim goren bana soylesin burda laf kalabaligi yapmasin.

Sizde CAHILSINIZZ

Benim anlatmak istedigimi neden idrak edemediniz anlamadim diyorumki seriat kurani kerimi baz alir acip okuyun bakalim kadini nerede incitmis ya

Zaten o ulkelerdede seriat uygulanmiyor sadece seriatla yonetiyoruz diyorlar ama hic bir seyleri seriate uygun degil

Eger arabistan sözde degilde özde seriatla yonetilseydi giderdim

Ayrica acip kurana az bakarsaniz kadinlarin hep kirilgan naif ve hassas olduklari yazar

Kadinlarin haklari ditorsunuz 'ya ben o haklari goremiyorum surda bile parasini kazanip babasina kocasina hesap vermeden catir catir yiyen var mi yok
Bunu gec bide maas kartlari ellerinde degil aaa tabi dogru moderndik dimi unutmusum

Evet iki esliligi savunmuyorum simdi konuyu oraya cekmeyin ama günümüzde de iki eslilik yok ama mideler konya ovasi kadar geniş bu konuda buna ne diyeceksin bakalim

Ayrica benim iznim olmadan benim kocam ikinciyi evlenemez seriatte boyledir

Size ışide katılan türk kadınlarının söylediklerini, yaşadıklarını izletmek lazım ki anlayın bazı şeyleri. Onlar da sizin gibi şeriat harika hayalleriyle yola çıkmışlardı. Aman ya konu nereye geldi. Az sonra burada bir kıyım yaşanacak gibi geliyor, benim de kendimi banlatmaya niyetim yok.

O kadını öldüren yaratıktan çok kaçan şerefsizlere sinirlendim kaç kişisiniz niye kaçıyorsunuz allah belanızı versin sizin.

Isid bir terör örgütüdür seriatle uzaktan yakindan ilgiside yoktur

Seriatin adini kullanip adam topluyorlar ve islami barbarlik dini olarak gösteriyorlar en çokta onlardan nefret ediyorum

Mesela hangi haklar ? Biraz açar mısınız?

Şöyle yüz yüze olup konusmak isterdim sizinle daha güzel anlatabilmek için

Bir misal vericem

En degerli bir mucevherinizi ne yaparsiniz sararsiniz ve kaldorirsiniz gorunmesini istemessiniz..iste kadin en degerli varliktir diyor ve bu degerli varliga butun pis bakislar degemez bu yuzden sakinmak gerekiyor ortunmek gerekiyor

Ya ayet yada hadis tam hatirlayamadim bir kadin yemek yapmak ev temizlemek utu bulasik bunlardan asla sorumlu degil eger kendi rizasiyla yaparsada lutfundandir diyor ve yapmayinca kocasi bunlari yapacak bir hizmetli tutmak zorunda

Efendimiz söküğünü bile eslerine diktirmemis kendi dikmis

Bir kadin cocugunu emzirdigi sutun parasini bile alabilir esinden

Islam kadina ucte bir hak veriyor diyorsunuz ama bugun ulkemizdeki cogu zengin insan kizina bir ekmek bile vermiyor
Ve kadin babasindan ucte bir pay alirken esindende ucte iki pay alır yani esit oluyor yine

Bu saydiklarim nerde simdiki sozde seriat nerde

yahu kardeşim. .şeriat dediğin gelse senin bildiğin ama anlatamadığın şekilde mi gelecek yani? Bir de siz modern kölesiniz diye herkes öyle olacak değil. Kadınlar yaratıyor olabilir dediğinizi hem işte hem evde çalışarak. Konuyu çarpıtıyorsunuz. Açın okuyun falan diyip duruyorsunuz burda da.

Size ışide katılan türk kadınlarının söylediklerini, yaşadıklarını izletmek lazım ki anlayın bazı şeyleri.
Örnek verdiğiniz kişiler konusunda siz Cidddi MİSİNİZ?!
Emin Olun şayet Mune'nin beni yargısız banlama olayı olmasa size yazacak çok şey varda neyse
Benim açtığım bir konunun altına birileri gelip ''Ayetlerden örnek verip Cemaetler hakkında yorum yazarken Dini Paylaşım Olmuyor ama her ne hikmet ise,Ben Sırf Bir Sözü örnek verdim diye 3 gün ban yedim''
DİNİ Ehlinden Ögrenin!!!...
Yarım Doktor ''CANDAN''
Yarım Hoca ''İMANDAN'' Eder sözünü UNUTMAYIN!!!..

Çok da tartışacak bişey yok aslında
.gencecik bir kadın canından olmuş
.günahsız iki yavrucak hem yetim hem öksüz kalmış. Hiçbir şeyi de geri getiremeyiz. Ölenin arkasından konuşulmaz. O yavrular da üç beş sene sonra nete girip buraları okuyabilir. Allah rahmet eylesin. O iki yavrunun da hayatı bundan sonra güzel olur inşallah.

Videoyu izlemedim izlemekte istemem çok üzülüyorum bu durumlara. Allah’ın laneti ve azabı eşine işkence eden döven söven öldüren erkeklerin üstüne olsun inşallah..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…