• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O nasıl bir hınç ya iki eliyle öyle bir hirsla nasıl bicakliyor yuregim parçalandı kimse gelmiyor kadin can cekisiyor yine bir Allah'in kulu dönüp bakmiyor ! Kadın resmen can çekişe çekişe ölüyor yarabbim bu nasıl bir şey..
Allah kahretsin o adami sonu yaptığından beter olur inşallah.

Biz kadınlar olarak ne zaman ki oğullarımıza aslan oğlum,paşa oğlum,sen ne dersen o,kızlarımıza da erkektir idare et, kocana itaat et,kadın dediğin bla bla bla gibi cümleler kurmayı bırakırız ,işte o zaman bu şiddet biter.
Ataerkil bölgelerde kadınların oğullarına nasıl davrandığı malum..Kendi ayağına sıkma hali nesilden nesile geçiyor..

Dünyayı sadece kadınların kurtarabileceğine dair inancım var benim..

Erkekleri değil kadınları dönüştürmek lazım..

Ooff aman Allahım nefesim kesildi izlerken. Ya benim başıma gelirse diye düşünmeden edemedim. Yazık ya nasıl bağırdı. Defalarca bıçakladı hayvan. Offf Allah im çok kötü ay elim ayağım buz kesti. :(

Ya ben anlayamıyorum aklım almıyo bir türlü. Biz ne zaman bu hale geldik. Nasıl bu kadar canavarlaştık. Her gün kadın cinayeti haberi izliyoruz. Artarak devam ediyor. Medya acaba özendirici mi oluyor diye düşünmeye başladım. Cezalar yetersiz, koruma yetersiz. Bir gün bir hayvana eziyet haberi görüyoruz,ertesi gün bi tane daha sonra ki gün daha fazlası. Tacizler tecavüzler cabası. Caydırıcı bişeyler yapılmalı artık. Yeter ! Bir bakmışız ki günün birinde normalleşecek bütün bunlar. Eskiden şehit haberi aldığımızda içimiz yanardı milletçe şimdi aa bugün kaç şehit var diye sorar hale geldik. Bu gidişe bir dur denmeli artık. Herkes gerektiği kadar taşın altına koymalı elini. Kendimiz için, çocuklarımız için endişelenmekten psikolojimiz bozulacak toptan.

videoyu izledim,
ama keşke benden önce, "eşimin öfke kontrolü problemi var, bazen hırpalıyooo ama beni çok seviyoooo" diyenler izlese...
Ne kadar doğru soyledin,hatta burda geçende bi konu açan uye vardı mutlulugadogru gibi bi nicki var.burda yedigi hunharca dayaklari anlatti bosanmak istiyordu.babasi istemiyordu falan..gecende profil mesajina denk geldim,kocasiyla barismis çocuk icin bi sans daha verdim demis.kocası kendisini seviyomus intihar etmek istemiş falan gibi seyler yaziyordu.altina da cocuk icin bi kere dhaa denemeye değer diye içler acısı yorum yapmışlar.simdi ne denir ki? Yani kişi önce kendini düşünmeli kelimeler kifayetsiz kaliyor bu durumda

Allah belasını versin inşallah çektirdiği acının 10 misli ile geberir
Zalimler için yaşasın Cehennem
Allahım nefesim kesildi resmen
Ne biçim erkek ordakiler adamız diye dolanırlar ortada sorsan ben olsam ben bile ucunda ne olursa olsun bi odun demir bise bul ya bıçak alır saplardım yemin ederim ya bendeki adamlık ordaki 3 kişide yok....

İzlemez olaydım ama izledim sanki o bıçak darbelerini vücumda hissettim acısını allahım ne acı ölüm allah ailesine sabır versin o şerefsiz köpek inşallah günlerce inler can veremez ekşi sözlükte bi üye yazmış çocukken aynı mahallede oturuyolarmış abiside kendiside her türlü pislikleri varmış uyuşturucu satıcılığı hırsızlık ve fuhuş abiside kendiside aynı anda kaçırmışlat kızları evlenmişler belkide kadını uyışturucıya alıştıranda kendisiydi şerefsşz köpek anlamıyorum insan öldürene kadar bu kadar suçu olan biri nasıl içerinden çıkar

İzlemez olaydım ama izledim sanki o bıçak darbelerini vücumda hissettim acısını allahım ne acı ölüm allah ailesine sabır versin o şerefsiz köpek inşallah günlerce inler can veremez ekşi sözlükte bi üye yazmış çocukken aynı mahallede oturuyolarmış abiside kendiside her türlü pislikleri varmış uyuşturucu satıcılığı hırsızlık ve fuhuş abiside kendiside aynı anda kaçırmışlat kızları evlenmişler belkide kadını uyışturucıya alıştıranda kendisiydi şerefsşz köpek anlamıyorum insan öldürene kadar bu kadar suçu olan biri nasıl içerinden çıkar

Adalet yok. Çünkü uyuşturucu satmak suç içmek yada üstünde bulundurmak değil. Uyuşturucu için gözaltına alinirsin hooop serbestsin sonra. Iste öyle pislikler böyle Can alıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X