Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide annesi katil diye bağırınca abisi namus namus demiş kadınınki namusta sizinki ne fuhuş yaparken kadınları fuhuşa zorlarken bu namus değilmiAdalet yok. Çünkü uyuşturucu satmak suç içmek yada üstünde bulundurmak değil. Uyuşturucu için gözaltına alinirsin hooop serbestsin sonra. Iste öyle pislikler böyle Can alıyor
Çocuklar yetiştirme yurdundaymış sözde kadın öyle istemiş oda vermiş kadını okadar dinleyen erkek ki evlatlarını vermiş yurda ama kadını okadar dinleyen sözünden çıkmayan bu şerefsiz iş öldürmeye gelince gözünü kırpmamış kadın namussuzmuş yok çocukları yurda verdirmiş kadını kötülemek için her türlü yalanı attığı ortadaHayatindayken kadinina sahip cikmaz,mutemadiyen karisini aldatir,gordugu her disi canlidan medet umar,cocuguna babalik yapmaz kadin da sıkar disini ama bu da can sonunda alir her seyini yanina gider,tek derdi cocugu guzel buyusundur;ama adam kabullenemez adaminsa tek dusuncesi karisinin baska adamla olacagidir...hem bi hayati sonlandirdi hem de bi evladi oksuz birakti bu kirli beyin...Ayrica olen kadinin sosyal medya paylasimlarindan da cikardigim sonuc evladina duskun,isinde gucunde yokluk icinde sikayet etmeyen hep insallah diyen bi kadin...Caydirici ceza olmadikca maalesef surer bunlar
Bide annesi katil diye bağırınca abisi namus namus demiş kadınınki namusta sizinki ne fuhuş yaparken kadınları fuhuşa zorlarken bu namus değilmi
Hayatindayken kadinina sahip cikmaz,mutemadiyen karisini aldatir,gordugu her disi canlidan medet umar,cocuguna babalik yapmaz kadin da sıkar disini ama bu da can sonunda alir her seyini yanina gider,tek derdi cocugu guzel buyusundur;ama adam kabullenemez adaminsa tek dusuncesi karisinin baska adamla olacagidir...hem bi hayati sonlandirdi hem de bi evladi oksuz birakti bu kirli beyin...Ayrica olen kadinin sosyal medya paylasimlarindan da cikardigim sonuc evladina duskun,isinde gucunde yokluk icinde sikayet etmeyen hep insallah diyen bi kadin...Caydirici ceza olmadikca maalesef surer bunlar
Çok doğru yerden yakalamışsın.videoyu izledim,
ama keşke benden önce, "eşimin öfke kontrolü problemi var, bazen hırpalıyooo ama beni çok seviyoooo" diyenler izlese...
namus diyecek ki ceza almasın, kanun da böyle..Azrailin gelişi, ölüm ani. Yaktı beni.
Namus diyor adam . Lan sen mi vereceksin cezasını namussuzluk yaptıysa. Allaha bırak pislik.
Ordaki erkek musveddeleri de . Hele biri.. kadın orda yatıyor bişey yokmuş gibi elini kolunu sallaya sallaya gidiyor
Ne kadar doğru soyledin,hatta burda geçende bi konu açan uye vardı mutlulugadogru gibi bi nicki var.burda yedigi hunharca dayaklari anlatti bosanmak istiyordu.babasi istemiyordu falan..gecende profil mesajina denk geldim,kocasiyla barismis çocuk icin bi sans daha verdim demis.kocası kendisini seviyomus intihar etmek istemiş falan gibi seyler yaziyordu.altina da cocuk icin bi kere dhaa denemeye değer diye içler acısı yorum yapmışlar.simdi ne denir ki? Yani kişi önce kendini düşünmeli kelimeler kifayetsiz kaliyor bu durumda