• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ümraniye de öldürülen kadın...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatindayken kadinina sahip cikmaz,mutemadiyen karisini aldatir,gordugu her disi canlidan medet umar,cocuguna babalik yapmaz kadin da sıkar disini ama bu da can sonunda alir her seyini yanina gider,tek derdi cocugu guzel buyusundur;ama adam kabullenemez adaminsa tek dusuncesi karisinin baska adamla olacagidir...hem bi hayati sonlandirdi hem de bi evladi oksuz birakti bu kirli beyin...Ayrica olen kadinin sosyal medya paylasimlarindan da cikardigim sonuc evladina duskun,isinde gucunde yokluk icinde sikayet etmeyen hep insallah diyen bi kadin...Caydirici ceza olmadikca maalesef surer bunlar

Adalet yok. Çünkü uyuşturucu satmak suç içmek yada üstünde bulundurmak değil. Uyuşturucu için gözaltına alinirsin hooop serbestsin sonra. Iste öyle pislikler böyle Can alıyor
Bide annesi katil diye bağırınca abisi namus namus demiş kadınınki namusta sizinki ne fuhuş yaparken kadınları fuhuşa zorlarken bu namus değilmi

Hayatindayken kadinina sahip cikmaz,mutemadiyen karisini aldatir,gordugu her disi canlidan medet umar,cocuguna babalik yapmaz kadin da sıkar disini ama bu da can sonunda alir her seyini yanina gider,tek derdi cocugu guzel buyusundur;ama adam kabullenemez adaminsa tek dusuncesi karisinin baska adamla olacagidir...hem bi hayati sonlandirdi hem de bi evladi oksuz birakti bu kirli beyin...Ayrica olen kadinin sosyal medya paylasimlarindan da cikardigim sonuc evladina duskun,isinde gucunde yokluk icinde sikayet etmeyen hep insallah diyen bi kadin...Caydirici ceza olmadikca maalesef surer bunlar
Çocuklar yetiştirme yurdundaymış sözde kadın öyle istemiş oda vermiş kadını okadar dinleyen erkek ki evlatlarını vermiş yurda ama kadını okadar dinleyen sözünden çıkmayan bu şerefsiz iş öldürmeye gelince gözünü kırpmamış kadın namussuzmuş yok çocukları yurda verdirmiş kadını kötülemek için her türlü yalanı attığı ortada

Idam gelsin diyorum ama işte gelmiyor.

Biziz bu durumun suçlusu en büyük suçlusu kadınlar.

Allaha sığınalım başka çare yok mantığından kurtulmadığımız sürece böyle devam edecek.

Evet tabi sığınalım, dua edelim, şükredelim ama bu yetmez.

O dayak yiyip oturanlar, hakaret edip oturanlar, aldatılıp oturanlar bunların mesulü.

Kızı ya da oğlu onları seyrederek büyüyor ve bu olaylar normalleşiyor.Muhtemelen kendisi de öyle büyümüş

kendi de normal karşılıyor.Okumadık mı burada yüzlerce evlendiği günden beri dayak, hakaret 3-5-7 yıllık

evli 2 çocuk 3 çocuk aklın nerede??? İşte onlar bu cinayetlerin suçlusu.Herkes en az 2 yıl çocuk yapmasa

bunların çoğu yaşanmaz.Tek başına olsan nereye olsa sığarsın ama yooook bizimkiler evleneli 3-4 ay olmuş

dökülüyor ortalığa çocuğum olmuyor diye.Ondan sonra çocuğum var nereye gideyim?

Cehennemi bu dünyada yaşa senin akılsızlığın yüzünden o çocuklarda yaşasın.

Keske izlemeseydim tansiyonum düştü suan cidden gözüm karariyor.Allahim Yarabbim sen herseyin iyisini bilirsin boyle kullarini ve bunun gibi kullarini tez zamanda helak eyle.ya bisey gelmiyor aklima kafam durdu

Azrailin gelişi, ölüm ani. Yaktı beni.
Namus diyor adam . Lan sen mi vereceksin cezasını namussuzluk yaptıysa. Allaha bırak pislik.

Ordaki erkek musveddeleri de . Hele biri.. kadın orda yatıyor bişey yokmuş gibi elini kolunu sallaya sallaya gidiyor
namus diyecek ki ceza almasın, kanun da böyle..

Bu sabah videoyu izledim tam izleyemedim bile çok kötü oldum üç dört adam var orda ve hepsi kaçıyor kimse kadını kurtarmiyor elim ayağım boşaldı izlerken hamileyim bide bu ülke sorunu artık devletin ağır cezalar vermemesi insanların iyi yetistirilmemesi Allah korkusunun olmaması özellikle anne babaların erkek çocuklarını düzgün yetistirmemeleri sen erkeksin her şeyi yapmaya hakkın var gibi yetistirmeleri... bilmiyorlarki erkeklere verilen güç kadınlara zarar vermek için değil onları korumak için verildigini.....geçenlerde yine kadın cinayeti ile ilgili bir haber izlerken eşim söylediği şey. ..hayatım dua et benim gibi biriyle evlisin bak başka kocalara eşlerini öldürüyor ....haklısın dedim artık bizi öldürmeyen koca buldugumuz için dua edecek hale geldik ne kadar acı ....toplum olarak nereye gidiyoruz okulda öğretmenlere camide hocalara devlet adamlarına annelere babalara büyük görevler düşüyor Allah sonumuzu hayr getire

Ne kadar doğru soyledin,hatta burda geçende bi konu açan uye vardı mutlulugadogru gibi bi nicki var.burda yedigi hunharca dayaklari anlatti bosanmak istiyordu.babasi istemiyordu falan..gecende profil mesajina denk geldim,kocasiyla barismis çocuk icin bi sans daha verdim demis.kocası kendisini seviyomus intihar etmek istemiş falan gibi seyler yaziyordu.altina da cocuk icin bi kere dhaa denemeye değer diye içler acısı yorum yapmışlar.simdi ne denir ki? Yani kişi önce kendini düşünmeli kelimeler kifayetsiz kaliyor bu durumda

zaten bu tarz adamların öncesi hemen hep aynı hikaye,
yani durup dururken mis gibi adamın kalkıp karısını öldürdüğü milyonda birdir.
çoğu önceden karısına/çocuklarına şiddet uygulayan, intihara meyilli, aşırı kıskanç, aşırı sahiplenici, tüm duygularını aşırı uçlarda yaşayan adamlar oluyorlar.
şimdi burda konu açanlara da diyoruz ki, yapma etme, yol yakınken canını kurtar ama "yine boşanıncılar gelmiş" keh keh diye alaya alınıyoruz.

oysa istatistikler ortada, sadece 2015 yılında 90 kadın, resmi eşi tarafından öldürülmüş.

20160108204006_kim-oldurdu.webp

yani, hani diyoruz ya aman gece çıkmaya korkar olduk,
memleket piskopat doldu diye...
bir kadının evinde, yatağını paylaştığı adam tarafından öldürülme oranı, sokaktaki herhangi bir piskopat tarafından öldürülme oranından tam 2 kat daha fazla.

ama yok, yuva kolay kurulmuyor,
çocuk için bir şans daha verilmeli,
ucunda ölüm olsa da...

İçim yandı...
O anneyi düşündüm, titredim. Allah sabırlar versin. :KK43:
Allah kimseyi böyle vicdansız , yoldan insanlıktan çıkmış varlıklarla karşılaştırmasın. Evli olsun boşanmış olsun. Bu zihniyetteki adamdan izini kaybettirmedikçe kurtulması mümkün değildi...
Yazık.. çok üzüldüm çok.

Sinirimden mideme kıramp girdi izleyince, Allahın belası pislik..
1 adama müdahale edemedi mi ordaki kaç kişi. Pislikler..
isteselerdi edebilirlerdi, beni bunun aksine kimse inandıramaz..

Kadının sesi kulağımdan gitmiyor :(

Görüntüleri izlemeye cesaret bulamadim
Başka bir yerde mahkemede fenalasan kadının annesine oradaki serefsizin kardeşinin namus bu namus diye söylediğini yazmislardi
Sizin namusunuza da vicdanınıza da ...........

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X